iPhone 6 Plus / 6S Plus

iPhone 6 Plus / 6S Plus

Onko sinulla iPhone 6 Plus puhelin? Lux-case.fi verkkokaupasta löydät tarvikkeet, suojakuoret, johdot ja kotelot iPhone 6 Plus puhelimellesi. Apple valmisti kaksi uutta upeaa puhelinta ja meidän tuotteillamme voit varmistaa, että puhelimesi pysyy virheettömässä kunnossa pitkään. Tarjoamme laadukkaat käsityönä valmistetut nahkakotelot, laukut ja suojakuoret iPhone 6 Plus puhelimellesi. Tuotteillamme voit varmistaa, että Applen puhelimestasi ei tule omenasosetta vaikka se saisi koviakin tällejä. Tämän puhelimen todella iso 5.5” näyttö on hyvä suojata näytönsuoja kalvollamme. Kalvo pitää näytön kirkkaana ja naarmuuntumattomana pitkään. Valikoimamme kattaa paljon erilaisia tarvikkeita, joilla saat tästä loistavasta puhelimesta kaiken irti. Meiltä löydät tarvikkeet puhelimesi kunnossapitoon ja huoltoon. Tarjoamme kaikki tuotteemme 100% tyytyväisyystakuulla ja ilmaisella kotiinkuljetuksella kaikkialle Suomeen. Kun haluat parasta puhelimellesi valitse lux-case.fi verkkokauppa.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Apple iPhone 6 Plus Suojakuoret

iPhone 6 Plus on täällä ja meiltä lux-case.fi verkkokaupasta löydät välineet, joilla suojaat tämän loistavan älypuhelimen. Tämän puhelimen näyttö on todella suuri 5.5tuumaa, joten se on tärkeä suojata hyvin eikö totta? iPhone 6 Plus suojakuoret antavat puhelimelle ja sen isolle näytölle hyvän suojan iskuja vastaan. Suojakuoret iPhone 6 Plus puhelimelle eivät peitä koko puhelinta vaan pelkästään sen takakannen ja kyljet, jättäen kuitenkin puhelimen kaikki ominaisuudet käyttöösi. Suojakuoria on saatavilla useita erilaisia, se voi olla vaikkapa hauska apina, pingviini tai pöllö. Värivaihtoehtoja on loputtomasti ja voit vapaasti valita minkä sadoista väreistä valitset. Suojakuoret valmistetaan laadukkaista materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, silikonista, alumiinista, kovamuovista tai puusta. Kaikki kuoremme on tehty iPhone 6 Plus (5.5”) mittojen mukaan ja ne istuvat täydellisesti puhelimeesi antaen sille loistavan suojan. Suojakuori antaa puhelimellesi lisäksi tyylikkään ulkomuodon. Jos sinulla on kysyttävää niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa kaikkiin kysymyksiisi. Kaikki tuotteemme toimitetaan ilman postimaksuja kotiovellesi. Jos tilaat ennen klo. 18:00 arkipäivänä niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

 

iPhone 6 Plus Kotelot, Laukut ja Pussit

iPhone 6 Plus puhelimen näyttö on todella suuri ja parhaan suojan sille annat suojakotelolla. iPhone 6 Plus kotelo suojaa suurta näyttöä naarmuilta, lialta ja iskuilta. Kotelomme on valmistettu käsityönä kankaasta ja nahasta. Valitse upea nahkakotelo iPhone 6 Plus puhelimellesi jos haluat antaa tälle kalliille puhelimelle arvoisensa suojan. Kotelo suojaa puhelintasi vaikka se sattuisi tipahtamaan taskustasi tai jos pidät sitä käsilaukussasi muiden tavaroiden joukossa. Useissa koteloissa kansi sulkeutuu vahvalla magneettikiinnityksellä, joten voit olla varma, että puhelimesi suuri näyttö pysyy varmasti suojattuna jokaisessa tilanteessa. Koteloita on saatavilla useilla eri väreillä ja toiminnoilla. Suuressa osassa koteloitamme on sisäänrakennetut korttitaskut, joten voit pitää niissä tärkeitä korttejasi ja jättää lompakkosi kotiin. Kotelo voi olla varustettu myös kätevällä standilla, jolla saat tuettua puhelimesi optimaaliseen katselukulmaan. Tämä Applen puhelin on kuitenkin todella iso, joten jos et halua kantaa sitä kädessäsi tai taskusi tuntuvat liian pieniltä niin valikoimastamme löytyy suuri valikoima iPhone 6 Plus laukkuja ja pusseja. Laukun tai pussin avulla sinun ei tarvitse enää kantaa suurta puhelinta kädessäsi. Naisille suosittelemme tyylikkäitä nahka ja kangaspussejamme, sekä laukkujamme, miehille taas tyylikäs vaihtoehto on musta vaelluspussi. Laukut ja pussit ovat erittäin tyylikkäitä ja arvokas puhelimesi kulkee niissä kätevästi mukana ilman huolta, että puhelimesi iso näyttö pääsisi naarmuuntumaan. Tilaa tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme!

 

iPhone 6 Plus Lisätarvikkeet

Emme myy pelkästään suojakuoria ja koteloita, vaan tarjoamme massiivisen valikoiman iPhone 6 Plus lisätarvikkeita, joilla saat tästä upeasta puhelimesta enemmän irti. Tarjoamme lisätarvikkeet iPhone 6 Plus puhelimesi huoltoon ja hauskanpitoon. Lux-case.fi tarjoaa sinulle uskomattoman määrän varusteita kuten, kaiuttimet, kuulokkeet, laturit, autotarvikkeet, pyörätelineet, kaapelit ja paljon muuta mukavaa. Kaikki tuotteemme ovat testattuja ja 100% yhteensopivia sinun puhelimellesi. Katsele valtavaa lisätarvike tarjontaamme ja tee tilaus!

iPhone 6 Plus Puhelinlompakot

iPhone 6 Plus puhelinlompakko antaa tälle upealle Applen puhelimelle erinomaisen suojan sekä tyylikkään ulkoasun. Myymämme puhelin lompakot on valmistettu yhdistelemällä komposiittimuovia sekä nahkaa ja suuri puhelimesi istuu siihen täydellisesti. iPhone 6 plus puhelimessa on ollut taittumis ongelmia mutta kun hankit sille laadukkaan puhelinlompakon niin, voit huoletta pitää puhelinta taskussasi pelkäämättä sen taittumista. Lompakkojen kansi pysyy kiinni vahvalla magneettilukituksella, joten puhelimesi suuri näyttö pysyy turvassa naarmuilta sekä lialta. Puhelinlompakkojen etu on niiden käytännöllisyys sillä niihin sillä voit säilyttää niissä puhelimesi lisäksi myös tärkeitä korttejasi, joten sinun ei tarvitse enää pitää lompakkoa mukanasi, vaan puhelimesi ja pankkikorttisi pysyvät kätevästi samassa paketissa. Lompakkojen käyttötuntuma on myös erinomainen ja ne tekevät puhelimestasi erittäin yksilöllisen näköisen. Kaupastamme löytyy pysty sekä vaakasuuntaan aukeavia lompakkoja ja kannen ollessa auki voit helposti asettaa lompakkosi käteväksi pöytätelineeksi. iPhone puhelinlompakko voi olla yksivärinen, tai siinä voi olla upea kuvio. Valikoimamme on todella laaja, joten löydät varmasti tyyliisi sopivan vaihtoehdon. Tilaa nyt ja hyödynnä tarjoamamme ilmainen kotiinkuljetus.