iPhone 5C

iPhone 5C
Olet saapunut selaamaan kauan odotetun Apple iPhone 5C tuotevalikoimaa. Olemme jo nyt keränneet kasaan loistavan valikoiman tarvikkeita ja suojakuoria tälle udelle iPhonelle. Edellisten iPhone mallien tapaan valikoimassamme tulee olemaan tuhansia suojakuori ja kotelo malleja. Kaiken tarvitsemasi ja paljon mitä et osaa edes kuvitella löydät iPhone 5 C älypuhelimellesi Lux-Case.fi verkkokaupasta. Puhelimen polykarbonaatti kuoret kannattaa ehdottomasti suojata jo uutena. Suojaukseen meiltä löytyy laadukkaat käsityönä valmistetut nahkakotelot, kangaskotelot, silikoniset suojakuoret, TPU kuoret sekä komposiittimuoviset kuoret turvaamaan uusi iPhonesi. Iphone 5C kosketusnäyttö on helposti suojattavissa mallikohtaisilla näytön suojakalvoilla. Kaikki alla listatut puhelintarvikkeeton tarkoitettu iPhone 5 c puhelimelle. Tilaa laadukkaat ja edulliset puhelintarvikkeet nyt ja hyödynnä loistavat tarjouksemme sekä ilmainen kuljetus. Tutustu myös iPhone 5 / 5S valikoimaamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Apple iPhone 5C


Vihdoinkin Apple on julkistanut 10. Syyskuuta 2013 uuden iPhone 5C älypuhelimen! Tämä oli ensimmäinen kerta kun Apple julkistaa kaksi iPhone mallia saman aikaisesti. Tätä mallia on odotettu markkinoille jo pitkään. iPhone 5C älypuhelin on edeltäjiään värikkäämpi ja siinä käytetään alumiinikuorien sijaan muovikuoria. Markkinoille saatavaksi tulee valkoinen, sininen, vihreä, vaaleanpunainen ja keltainen. Puhelimen kuoret on valmistettu polykarbonaatista ja rakennetta on vahvistettu metallikehikolla. iPhone 5C kaikissa värivaihtoehdoissa etukannen väri on musta. Uusien mallien julkistuksen myötä iPhone 5 tippuu pois markkinoilta. Applen uutuus mallin Suomeen saapumis ajankohtaa ei vielä tiedetä ja hintaakin voidaan vain arvailla.


iPhone 5C Tarvikkeet


Lux-Case.fi verkkokauppa on erikoistunut iPhone puhelinten suojakseen ja varusteluun. Tarjoamme markkinoiden ensimmäisinä loistavan iPhone 5C suojakuori sekä tarvikevalikoiman. iPhone 5C kuori valikoimamme on Suomen paras tarjoten sinulle enennen näkemättömän paljon valinnan varaa. Tunnetusti apple kaapelivalikoimamme on erinomainen, sisältäen lightning kaapelit myös uudelle iPhonelle. Valaistuilla lightning kaapeleilla lataat uuden puhelimesi entistä tyylikkäämmin. Suojaklvot on paras tapa pitää näyttösi uuden veroisena vuosien ajan. Esimerkiksi siniset silikoni suojakuoret, seepran raitaiset komposiittimuoviset suojakuoret, silikoniset 3D kuoret, alumiiniset bumper suojakehykset, komposiittimuovista valmistetut suojakuoret tyylikkäillä kuvilla. iPhone 5C kotelo valikoima on erinomainen pitäen sisällään laadukkaat käsityönä valmistetut nahkakotelot, kangaskotelot ja nahkaa sekä kangasta yhdistelevät suojakotelot. Apple iPhone malleille on tarjolla monia tuhansia tuotteita Lux-Case.fi verkkokaupan valikoimassa. iPhone 5C autotarvike valikoimamme kattaa satoja tuotteita. iPhone 5C autotelineet löydät monissa väreissä ja monilla kiinnitys tavoilla. Tuulilasiin kiinnitettävät autotelineet, kojelauta kiinityksellä olevat autotelineet ja monia muita teline ratkaisuita iPhone 5C puhelimelle. Kaikki tuotteemme on erittäin korkealaatuisia ja toimitetaan aina ilmaisella kuljetuksellamme. Valikoimamme iPhone 5C nimen alle listatut tuotteet on joko mallikohtaisia tai täydellisesti puhelimen kanssa yhteensopivia. iPhone 5C suojapussi valikoimamme pitää sisällään kuvitettuja suojapusseja ja yksivärisiä puhelinpusseja. Käsivarsikotelot eli urheilukotelot on tarjolla monen värisinä, useissa malleissa ja jopa vedenpitävinä mallina. Vaaleanpunainen käsivarsikotelo, musta urheilukote, valkoinen vesitiivis suojakotelo vesitiiveillä iPhone 5C kuulokkeilla ovat poimintoja loistavasta käsivarsikotelo tuoteryhmästämme. Tarjoamme kaikille tuotteille ilmaiset kuljetukset koko Suomeen ja aina kotiovellesi saakka. Kaikki tilaukset, jotka tehdään enne 18.00 postitamme vielä saman päivän aikana. Tilaa nyt korkealaatuiset lisätarvikkeet, suojakuoret, suojakotelot ja muut loisto tuotteet iPhone 5C puhelimelle helposti ja nopeasti Lux-Case.fi verkkokaupasta.