iPhone SE / 5 / 5S Kuoret

iPhone SE / 5 / 5S Kuoret
iPhone 5 / 5S Kuoret. Alla näet Lux-Casen tarjoaman upean valikoiman suojakuoria, valikoimasta löydät yli 700 suojakuorta iPhone 5 / 5S puhelimellesi. Suojakuoret löytyy kaikissa väreissä. Etsit sitten silikonisia eli pehmeitä suojakuoria tai kovia komposiittimuovista valmistettuja kuoria löydät ne kaikki valikoimastamme. Alavalikoista voit selata tarkemmin Klassiset, bumber reunasuojat, silikoniset, kuvioidut, kuvalliset, muodikkaat, luontoaiheiset, metalliset, Bling Bling, Luksus ja Extra-suojaavat suojakuoret.
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-72 / 398

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Rajaa
Listausvalinnat
Väri
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-72 / 398

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen

iPhone 5 & iPhone 5S Kuoret

Lux-Case.fi verkkokaupan valikoimassa on tarjolla lähes tuhat laadukasta suojakuorta iPhone 5 / 5S puhelimille. Kuoret on valmistettu mittatilaustyönä tarkoin laitteen mittojen mukaisiksi. Täydellisesti istuvat suojukset suojaavat puhelimesi todella tehokkaasti lialta, naarmuuntumiselta sekä siihen kohdistuvilta iskuilta. Kuoret ei ole tehty vain suojaus tarkoitukseen, ne on myös tyylitelty upean näköisiksi. Tyylikkäillä suojakuorilla annat puhelimellesi haluamasi laisen suojan, ylelliset bling bling suojat, hauskat 3D silikonisuojukset, komeat bumper suojakehykset, kuvalliset kovakuoret sekä nahka päällysteiset luksus suojat muuttavat puhelimesi yksilölliseksi ja muodikkaaksi laitteeksi. Suojakuorien asennus ja vaihtaminen on erittäin helppoa ja nopeaa, näin ollen voit vaihtaa ne aina tilanteeseen tai tilaisuuteen sopiviksi. Kaikki suojukset pois lukien 3D-silikonisuojukset on suunniteltu jättämään kaikki liitännät ja painikkeet vapaasti käyttöösi. Kuoret on valmistettu vain korkealaatuisimmista materiaaleista, kuten silikonista, kovamuovista, alumiinista, ruostumattomasta teräksestä, TPU-muovista sekä nahasta. Bling Bling suojakuoret on valmistettu kovasta komposiittimuovista ja koristeltu upein tekojalokivin. Kirkkaasti kimaltelevat tekotimantit tekevät kuorista silmäänpistävän kauniit.

iPhone 5 & iPhone 5S Silikonikuoret

Silikoni toimii kännykkä kuori materiaalina erinomaisesti sen tehokkaasti suojaavan koostumuksensa ansiosta. Tehokkaasti iskuja ja tärinää vaimentava silikoni suojaa älypuhelimesi koviltakin iskuilta, naarmuuntumiselta ja lialta. Materiaali on mukavan tuntuista ja siitä saa pitävän otteen, jonka ansiosta laite ei enää tipahtele kädestäsi. 3D silikonikuoret on muotoiltu monin hauskoin tavoin, kenkä malli on tyylikäs sisältäen myös haukat nauhat, jotka muuttavat puhelimesi todella huvittavan näköiseksi. 3D kuoret löydät muun muassa jalan, kengän, kameran, mehiläisen, sirkan, kasetin, lego palikoiden, pingviinin ja laskimen muotoisina.

iPhone 5S & iPhone 5 Bumper Suojakehykset

Älypuhelinten suojakehykset on suosittu tapa suojata puhelimia. Bumperit eivät juurikaan kasvata puhelimesi ulkoisia mittoja, mutta tarjoavat kuitenkin erinomaisen suojan puhelimen rungolle. Reunojen päälle asetettava suojus torjuu puhelimeen kohdistuvat iskut ja hieman reunojen yli asettuva osuus suojaa samanaikaisesti etu ja takakantta. Alumiiniset bumperit on erittäin hienostuneen näköisiä ja todella tehokkaasti suojaavia. Alumiinikehysten kanssa on mahdollista käyttää myös hiilikuituista takakantta, jolloin iPhonesi pysyy erinomaisessa suojassa myös lialta ja saa samalla modernin ulkoasun. Silikonista valmistetut suojakehykset istuvat virheettömästi puhelimen rungon ympärille suojaamaan ja tyylittämään. Valikoimamme kattaa myös harvinaiset kaksi osaiset bumper suojukset, jotka tarjoavat Extra tehokasta suojaa. Hybridi kehykset on valmistettu vähintään kahdesta materiaalista, joiden ominaisuuksien parhaat puolet yhdistyvät yhteen suojukseen.