iPhone 4S

iPhone 4S

Meiltä löydät parhaan valikoiman iPhone 4S suojakuoria, koteloita ja lisätarvikkeita. Kuori ja kotelo valikoimastamme voit valita juuri tyyliisi sopivat tuotteet. Älypuhelinten yleinen ongelma on akun kesto, meiltä löytyy siihenkin ratkaisu. Varavirtalähteiden ansiosta sinun ei enää tarvitse miettiä akunvaraustasi, valikoimassamme on useita erimalleja joista löydät varmasti mieleisesi. Vesitiiviit kotelot ja käsivarsikotelot mahdollistavat laitteesi käytön äärimäisissäkin olosuhteissa. Muistathan suojata myös näyttösi lialta ja naarmuilta, näytön suojakalvoillamme. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaiset toimitukset aina kotiovellesi saakka. Nautinollisia shoppailu hetkiä verkokaupassamme. Kannattaa tutustua myös iPhone 4 tuotteisiimme.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPhone 4S Kuoret

iPhone 4s puhelimen julkaisua odotettiin kuumeisesti, kaikki luulivat Applen julkaisevan iPhone 5 mallin, mutta se julkaisikin päivitetyn version iPhone 4 mallista. iPhone 4S on kuitenkin yksi markkinoiden parhaistaja suosituimmista puhelimista, eikä suotta. Ajattoman tyylikäs ulkonäkö, nopea A5 tuplaydinprosessori, siri-ohjaus mikä vie puhelimen käytön uudelle tasolle, 8MP huippulaadukas kamera automaattitarkennuksella ja LED-salamalla ovat vain osa iPhone 4S:n huippu ominaisuuksista. Akku on kapasiteetiltaan keskitasoa muihin älypuhelimiin verrattuna sen kapasiteetti on 1420mAh.

Lux-Case.fi verkkokauppamme tarjoaa ennennäkemättömän laajan valikoiman suojakuoria iPhone 4S puhelimelle. Meidän valikoimassamme on yli 2000 tuotetetta iPhone 4S mallille. Suojakuoremme on valmistettu parhaita materiaaleja käyttäen, täysin puhelimen mittojen mukaan valmistetut suojakuoret istuvat täydellisesti puhelimen suojaksi antaen täydellisen suojan naarmuuntumista, kolhuja ja likaa vastaan. Meiltä löytyvät kaikki klassiset, silikoniset, kuvioidut, metalliset, puhelimen rungon suojaksi tarkoitetut bumpperit, kuvalliset, iskuilta,vedeltä ja lialta paremmin suojaavat ”turvakuoret” ja paljon muuta. Tietysti tyylikkäitä nahkakoteloita ja suojapusseja unohtamatta.

iPhone 4S tarvike valikoimastamme löydät kaapelit, laturit, telineet, standit, kuulokkeet ja kaiuttimet ja satoja muita tuotteita. Vakio akun ollessa kapasiteetiltaan keskinkertainen se ei millään riitä edes koko päivää, jos käytössäsi on 3G verkko tai wi-fi, mukana kulkevat varavirtalähteet ja uutuus tuotteemme power case, joka on puhelimesi suojaksi tuleva kuori jossa on sisäänrakennettu 800mAh akku, samalla se on mahdollisesti ainut tuote joka mahdollistaa kahden sim-kortin käytön iPhone 4S puhelimessa. Tarrakalvoillamme jotka liimataan puhelimen molemmin puolin voit vaihtaa kokonaan puhelimesi värin uniikiksi. Myös kylkiin liimattavat suojatarrat, kotinäppäimen päälle liimattavat hauskat tarrat ja vesitiiviin kalvosuojuksen löydät valikoimastamme. Applen tuotteiden mukana tuleva lataus kaapeli on vain metrin mittainen ja haittaa puhelimen käyttöä latauksen aikana, me myymme kolme metrisiä iphone kaapeleita useissa eri väreissä. Jos et jostai syystä löytänyt tarvitsemiasi tuotteita, ystävällinen asiakaspalvelumme on aina apunasi.