iPhone 4S Kuoret

iPhone 4S Kuoret

iPhone 4S suojakuori valikoimamme kattaa lähes 2000 kpl kuoria. Suojakuoret löytyy kaikissa väreissä. Etsit sitten silikonisia eli pehmeitä suojakuoria tai kovia kovamuovista valmistettuja iPhone 4S kuoria löydät ne kaikki valikoimastamme. Helposti asennettavat korkealaatuiset iPhone 4 kuoret on täydellisesti yhteensöpivia myös iPhone 4S älypuhelimelle. iPhone 4S suojakotelot löydät omalta osastoltaan ja muut sille yhteensopivat kotelot täältä.

Tuotteet 1-72 / 1844

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Tuotteet 1-72 / 1844

/ sivu

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

iPhone 4S Kuoret

Kaikki iPhone 4 Kuoret on yhteensopivia iPhone 4s puhelimelle.

Suojakuoret on paras tapa suojata älypuhelimesi likaa, naarmuuntumista ja vaurioita vastaan. Suojakuoret on helposti asennettavia ja irrotettavia. iPhone 4S puhelimelle sopivat myös iPhone 4 kuoret. Valikoimassamme on tuhansia iPhone 4S kuoria. Laadukkaat suojakuoret antavat puhelimellesi uuden upean ulkoasun. Valikoimassamme on muun muassa klassisia yksivärisiä komposiittimuovisia kovakuoria, puhelimen reunojen ympärille asetettavia bumper suojakehyksiä, pehmeitä tehokkaasti iskuja vaimentavia silikonisuojuksia, muodikkaasti kuvioituja kuoria, luontokuvitettuja takakannen suojia, erittäin lujan suojan tarjoavia metallisuojuksia, tekojalokivin koristeltuja bling bling suojakoteloita, ylellisiä luksus suojia, kaksipuolisia ja extra suojaavia esimerkiksi rakennusmiehille sopivia työkoteloita. Verkkokauppamme tarjoaa ilmaiset kuljetukset kaikille tuotteille!

iPhone 4S Silikonisuojus

Silikoni on materiaalina joustavaa ja tehokkaasti tärinää ja iskuja vaimentavaa. Silikonista valmistetut kuoret on yleensä paksuja tai 3D muotoiltuja, jonka ansiosta ne tarjoavat todella tehokasta suojaa. Silikonisuojuksia kutsutaan myös geelikuoriksi sekä kumikuoriksi. Pehmeän pinnan ansiosta saat puhelimestasi paremman pitävän otteen. 3D muotoon valmistetut suojatuotteet näyttävät hauskoilta ja hauskuuttavat helposti vaikka koko työporukkaasi. Silikonista valmistetut suojakuoret istuvat täydellisesti iPhone 4S puhelimellesi antaen sille upean ulkoasun. TPU-kuoret on valmistettu silikonin kaltaisesta materiaalista, joka on koostumukseltaan jämäkämpää, mutta silti erittäin joustavaa. Materiaali on helposti puhdistettavaa. Useat tpu-kuoret on läpikuultavia ja jättävät iPhone 4 tai 4S puhelimesi upeat muodot tyylikkäästi näkyviin.

Metalliset Suojukset

Metallista valmistetut suojat hyödyntävät materiaaleina kevyttä alumiinia ja todella jämäkkää sekä kestävää ruostumatonta terästä eli rosteria. iPhone 4S Rosteri-kuoret on varma tapa pitää puhelimesi suojassa, samalla antaen sille äijämäinen ulkoasu. Alumiinista valmistetut bumperit eli suojakehykset on tyylikkäitä sekä tehokkaasti suojaavia. Metalli suojakuoret ottavat iskut vastaan puhelimesi puolesta!


Kovamuovikuoret

Kovamuovi on tarkemmin sanottuna komposiittimuovia. Kovat suojakuoret on voitu valmistaa erittäin ohuiksi laadukkaan materiaalinsa ansiosta. Sileäpintaisille kuorille on voitu painattaa tarkkoja ja tyylikkäitä kuvia ja kuvioita. Bling bling-kuoret on koristeltu tyylikkäästi kimaltelevin tekotimantein, ällistyttävän upeiksi. Useita kovamuovi kuoria on muuteltu käytännöllisemmiksi standi-ominaisuudella, joka pitää puhelimesi tuoettunä täydelliseen katselu kulmaan videoita katsellessasi ja pelejä pelatessasi.

Miten suojaat iPhone :si parhaiten?

Valikoimassamme on kymmeniä EXTRA suojaavia suojakoteloita, joista voit valita mieleisesi mallin. EXTRA-kuoret on valmistettu useita materiaaleja yhdistäen parhaan iskunvaimennuskyvyn saavuttamiseksi. Osa suojista suojaa myös vedeltä ja kaikki kuoret pölyltä sekä lialta. Vyökiinnikkeet ja pölysuojatulpat sisältyvät useisiin paketteihin.