iPhone 4

iPhone 4

Meiltä löydät parhaan valikoiman iPhone 4 suojakuoria, koteloita ja lisätarvikkeita. Kuori ja kotelo valikoimastamme voit valita juuri tyyliisi sopivat tuotteet. Älypuhelinten yleinen ongelma on akun kesto, meiltä löytyy siihenkin ratkaisu. Varavirtalähteiden ansiosta sinun ei enää tarvitse miettiä akunvaraustasi, valikoimassamme on useita erimalleja joista löydät varmasti mieleisesi. Vesitiiviit kotelot ja käsivarsikotelot mahdollistavat laitteesi käytön äärimäisissäkin olosuhteissa. Muistathan suojata myös näyttösi lialta ja naarmuilta, näytön suojakalvoillamme. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaiset toimitukset aina kotiovellesi saakka. Nautinollisia shoppailu hetkiä verkokaupassamme. Katso myös iPhone 4S tuote valikoimamme.

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPhone 4

Ennen iPhone 4 julkistusta koko maailma odotti miltä se tulee näyttämään ja minkälaisen suorituskyvyn se pystyy tarjoamaan. Edeltäjäänsä Apple iPhone 3GS malliin verrattuna iPhone 4 on saanut parannuksia antennitekniikkaan, jonka kanssa valitettavasti oli heti ongelmia. Myös kameraa ja näytön tarkkuutta on parannettu huimasti, sen Retina-näyttö oli hämmästelemisen arvoinen. Apple lupasi näytön olevan niin tarkka että ihmissilmän erottelukyky ei riitä samalle tarkkuudelle. Markkinoille tullessaan Apple iPhone 4:ssä oli iOS 4.0.2 käyttöjärjestelmä, missä oli ensimmäistä kertaa moniajo ominaisuus, mahdollisuus muokata kuvakkeet kansioihin, iBook-kirjasovellus ja kosketustarkennus videokuvauksessa. Uutta oli myös täysin uusittu ulkomuoto, mikä oli täysin ennen näkemätöntä ja mistä tuli suunnan näyttäjä myös monille muille älypuhelinmalleille. Tyylikäs, hienostunut ja erittäin laadukas ulkonäkö ovatkin yksi iPhone 4 valttikorteista, lasiset pinnat ja alumiininen runko tekevät puhelimesta erittäin jämäkän. Viiden megapikselin kameraksi iPhone on saanut toteutettua sen uskomattoman tarkaksi, automaattitarkenteisella kameralla saat otettua erittäin selkeitä ja luonnollisen oloisia kuvia.

Iphone 4 Suojakuoret

Meillä Lux-Casella on ilo tarjota tämä uskomattoman suuri valikoima suojakuoria iPhone 4 puhelimellesi,valikoimamme kattaa yli 2800 suojakuoren valikoiman. Suojakuoret on mittatilaustyönä iPhone neljän mittojen mukaan valmistettu ja siksi ne istuvat puhelimen päälle täydellisesti sen muotoja mukaillen, samalla antaen parhaan suojan likaa, naarmuja ja kolhuja vastaan. Suojakuorien asennus ja irrotus onnistuu vaivattomasti, kuoret vain painetaan puhelimen takakuoren päälle johon ne lukittuvat ja irrotus onnistuu yhtä helposti vain raottamalla kuoria hieman reunoilta samalla vetäen sen irti puhelimesta. Valikoimassamme on klassiset, silikoniset, kuvioidut, metalliset, puhelimen rungon suojaksi tarkoitetut bumpperit, kuvalliset, iskuilta,vedeltä ja lialta paremmin suojaavat ”turvakuoret” ja paljon muuta. Jokainen löytää varmasti omaan tyylinsä sopivat suojakuoret. Meillä on myös laaja valikoima iPhone 4 koteloita, jotka ovat myös täysin kyseiselle mallille räätälöityjä niiden jättäessä kameran, kaikki painikkeet ja liitännät avoimiksi. Iphonen 4 molemmat kannet ovat lasia ja näin ollen ne kannattaa suojata suojakalvoilla, vaikka käyttäisit suojakuorta ei kalvoista ole ainakaan haittaa, niiden ollessa käytössä täysin huomaamattomat. Silikoniset kuoret on joustavia ja niiden joustava materiaali mahdollistaa niiden muotoilun 3D kuoriksi, jotka voivat muistuttaa vaikka säpöä mehiläistä. Kovamuoviset kuoret on täydellisesti iPhone 4 älypuhelimelle istuvia ja niiden sileäpintainen materiaali mahdollistaa tarkkojen kuvien painattamisen niifden pinnalle. TPU suojukset on joustavia, täydellisesti istuvia sekä tehokkaasti suojaavia suojakuoria.

Apple iPhone 4 Tarvikkeet

iPhone 4 tarvike valikoimamme on valtava, siitä löytyy tarvikkeita joka tarpeeseen. Tatvikevalikoimamme kattaa kaapelit, laturit, telineet & standit, kuulokkeet ja kaiuttimet ja satoja muita tuotteita. Älypuhelimille valikoimassamme on satoja autotuotteita. Autotuotteilla tarkoitetaan autotelineitä, handsfree laitteita sekä autolatureita. Näytön suojakalvoja on saatavilla useissa harvinaisissa malleissa, kuten peilipintaisissa suojakalvoissa ja koko puhelimen ulkoasun muuttavissa värillisissä ja kuoviollisissa värikalvo sarjoissa. Iphonen 4 suuri ongelma on akun kesto, se ei millään riitä koko päivää jos käytössäsi on 3G tai Wi-Fi yhteys, meillä on tähän helppo ratkaisu PowerBankin muodossa. Lisävirtalähde eli PowerBank kulkee aina mukanasi minne ikinä menetkin. Kyseisellä laitteella voit ladata akkusi täyteen monesti, sen kapasiteetin ollessa noin kahdeksankertainen oman akkusi kapasiteettiin nähden. Valikoimamme on niin laaja, että saatat tarvita apua oikeiden tuotteiden löytämisee, näissä tapauksissa ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.