iPhone 3 / 3GS

iPhone 3 / 3GS
Meiltä löydät parhaan valikoiman iPhone 3G/ 3GS suojakuoria, koteloita ja lisätarvikkeita. Kuori ja kotelo valikoimastamme voit valita juuri tyyliisi sopivat tuotteet. Älypuhelinten yleinen ongelma on akun kesto, meiltä löytyy siihenkin ratkaisu. Varavirtalähteiden ansiosta sinun ei enää tarvitse miettiä akunvaraustasi, valikoimassamme on useita erimalleja joista löydät varmasti mieleisesi. Vesitiiviit kotelot ja käsivarsikotelot mahdollistavat laitteesi käytön äärimäisissäkin olosuhteissa. Muistathan suojata myös näyttösi lialta ja naarmuilta, näytön suojakalvoillamme. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaiset toimitukset aina kotiovellesi saakka. Nautinollisia shoppailu hetkiä verkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPhone 3 / 3GS Kuoret

Tämä jo kesäkuussa 2008 julkaistu nykyään jo kalassikoksikin muodostunut iPhone 3G oli aikaansa huomattavasti aikaansa edellä. Apple sai tuotua iPhone 3G kautta markkinoille ennen näkemättömän tuotteen. Tyylikkään pelkistetty ulkomuoto ja viimeseen asti hiottu käyttöliittymä erotti sen kilpailioista. Puhelimessa on 3,5 tuumainen kosketusnäyttö, 8 tai 16 gigatavua sisäistä muistia, bluetooth, Wi-Fi, A-GPS-ominaisuus, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja kahden megapikselin kamera. Vuonna 2008 ominaisuudet olivat huippuluokkaa ja iPhonessa oli siis kaikki tarvittava. Applelle tyypillisen tyylikkäs muotoilu pyöristetyt kulmat, kaareva takaosa, kromireunukset ja musta tai valkoinen takaosa tekevät siitä yksinkertaisesti tyylikkään puhelimen. Kosketus näyttö on huipputekniikkaa ja sen resoluutio on 480x320 pikseliä. Akku oli ensimmäisiä kertoja rakennettu puhellimen sisälle, niin että sen vaihtaminen itse tai vara akun kantaminen mukana ei tullut enää kuuloonkaan, 3G intternet käyttöä sille luvattiin vain 5 tuntia. Noin vuosi edeltäjänsä iPhone 3G:n jälkeen julkaistu 3GS malli oli saanut uudistuksia lähinnä sisuskaluihinsa. Uusi tehokkaampi 600 megahertsin suoritin, 256 megatavun keskusmuisti, tehokkaampi näytönohjain, 3,2 megapikselin kamera videokuvausmahdollisuudella, kompassi ja 7,2 Mbit/s HSDBA-yhteydet olivat suurimmat iPhone 3GS tulleet uudistukset.

Luk-Casella on ilo tarjota tämä ällistyttävän laaja valikoima iPhone 3G/3GS suojakuoria. Satojen tuotteidemme joukosta löydät suojakuoret, jotka ovat mittatilaustyönä iPhone 3G/GS valmistettu vain parhaita materiaaleja käyttäen. Siksi neistuvat puhelimesi päälle täydellisesti sen muotoja mukaillen. Juuri näillä mallikohtaisilla kuorilla annat puhelimellesi parhaan mahdollisen suojan likaa ja naarmuuntumista vastaa. iPhone 3 takakansi on valmistettu muovista ja sen pinta naarmuuntuu varmasti aikanaan jos ei oikenlaista suojakuorta käytetä, pidennä siis puhelimesi käyttö ikää ja sioita pieni summa rahaa suojataksesi se. Näytön suojakalvoillamme suojaat myös 3,5 tuuman näyttösi lialta ja naarmuilta, kuitenkin täysin käyttöä haittaamatta.

iPhone 3G/3GS tarvike valikoimamme on valtava, siitä löytyy tarvikkeita joka tarpeeseen. Tarvike valikoimamme kattaa kaapelit, laturit, telineet, standit, kuulokkeet ja kaiuttimet ja satoja muita tuotteita. Iphonen 3 suuri ongelma on akun kesto, se ei millään riitä koko päivää jos käytössäsi on 3G tai Wi-Fi yhteys, meillä on tähän helppo ratkaisu PowerPankin muodossa. Lisävitalähde eli PowerBank kulkee aina mukanasi minne ikinä menetkin, tällä laitteella voit ladata akkusi täyteen monta kertaan sen kapasiteetin ollessa noin kahdeksankertainen omaan akkuusi nähden. Valikoimamme on niin laaja, että saatat tarvita apua oikeiden tuotteiden löytämisee, näissä tapauksissa ystävällinen asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään.