iPad Mini

iPad Mini

iPad Mini Suojakuoret, Kotelot & Tarvikkeet - Jos Olet etsimässä suojakuoria, koteloita tai lisävarusteita Apple iPad Mini tabletillessi. Lux-Case.fi on juuri oikea paikka sinulle. Meiltä löydät parhaan valikoiman koteloita ja kuoria, niistä löydät varmasti omaan tyyliisi sopivan suojan tabletillessi. lisätarvike valikoimastamme löydät tuotteita aina vesitiiviistä koteloista telakointiasemiin. Muistathan suojata myös näyttösi näppärällä näytön suojakalvolla. Tarjoamme ilmaiset kuljetukset kaikille tuotteillemme. Toivotamme mukavia shoppailu hetkiä verkkokaupassamme!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPad Mini Kuoret / Kotelo

Tämä pienikokoinen tablet-laita julkaistiin lokakuussa 2012. Uudistuksia iPad Minissä oli iPad 3 verrattuna sen koossa, iPad mini on 23% kapeampi ja 53% kevyempi kuin isoveljensä. Paksuimmastakin kohdasta laite on vain 7,2 millimetriä paksu ja sen paino on vain 308 grammaa Tähän yhteen käteen mahtuvaan iPad Mini:in on kuitenkin mahdutettu suuri 7,9 tuumainen näyttö ja sitä on saatavilla 16Gt, 32Gt ja 64Gt malleina. iPad on aina ollut tunnettu nopeudestaan ja sujuvuudestaan, iPad Mini:ssä on tehokas A5-siru joka påyörittää kaikkia ohjelmia takertelematta ja tehokkaasti. Akun kestoksi iPad Minille luvataan huimat 10 tuntia tehokasta köyttöaikaa. Laitteesta löytyy tietysti kaksi kameraa, yksi pääkamera laitteen taka puolella jolla otat 5 megapikselin kuvia automaattitarkennuksella ja FaceTime HD kamera etupuolella video puheluita vartan. iPad Mini:in on uudistuksena on tullut iPad 4 retina mallista ja iPhone 5 puhelimesta tuttu Lightning latausliitäntä.

Lux-Case.fi tarjoaa iPad Mini:llesi loistavan valikoiman suojakuoria ja koteloita. Löydät meiltä kovakantiset mittatilaustyönä teetetyt suojakuoret ja kotelot, koska ne on valmistettu juuri iPad Mini tablettisi mittojen mukaan, ne istuvat täydellisesti iPadisi suojaksi sulavasti sen muotoja mukaillen. Kannellisia koteloita löytyy useissa eri malleissa ja ne on suunniteltu standeiksi , mikä pitää laitteesi pystyssä vaikka elokuvan katselun ajan. Suuren näyttösi suojaksi tarjoamme näytön suojat, jotka ovant niin ikään juuri tälle laitteelle valmistettu sen mittojen mukaa, siksi näytön suojakalvomme on helppo asentaa paikalleen ilman ilmakuplia jättämättä.

Lux-Casella olemme saaneet kerättyä kasaan lisätarvike valikoiman mistä voimme olla ylpeitä. Satojen tuotteiden jokosta löydät esimerkiksi laturit, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet, telineet, standit, varaosat ja työkalut. Applen uusi alkuperäisessä kotolessa mukana tuleva Lightning-latauskaapeli on vain metrin mittainen häiriten laitteen käyttöä lataamisen aikana. Tiedämme tämän ja siksi tarjoamme lataus kaapelit iPad Mini:llesi aina viisi metriseksi asti. Jos et kuitenkaa onnistunut löytämään täydellisiä tuotteita itsellesi, autaa meidän asiantunteva ja ystävällinen asiakaspalvelu sinua mielellään. Toivotamme mukavia ostos hetkiä Lux-Case.fi verkkokaupassa.