iPad Mini 2 / Mini 3

iPad Mini 2 / Mini 3
Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaa! Olemme älypuhelinten ja tablettien suojaukseen erikoistunut verkkokauppa mutta meiltä löydät myös paljon muita hyödyllisiä välineitä puhelimellesi ja tabletillesi. Meiltä löydät tietenkin myös iPad Mini 2 / Mini 3 suojakuoret, kotelot ja lisätarvikkeet. Valtava valikoimamme kattaa kaiken mitä tablettisi tarvitsee. Ensimmäisenä sinun kannattaa keskittyä kalliin tablettisi suojaukseen ja suosittelemme siihen koteloa tai suojakuorta. Tabletin suuren näytön suojaukseen meiltä löytyy mittatilauksena tehdyt näytön suojakalvot iPad Mini 2 / Mini 3 tabletille, joiden avulla iso näyttö pysyy turvassa jopa mikroskooppisilta naarmuilta. Musiikin ystävien kannattaa kurkata kuuloke ja mini kaiutin valikoimamme, joka on varmasti Suomen suurin. Kaikki tuotteemme löytyvät omista kategorioistaan, jotka ovat listattuna sivun vasempaan laitaan. Vietä hetki aikaa massiivisen tarjontamme parissa ja tee tilaus!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPad Mini 2 / Mini 3 Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan, meiltä löydät valtavasti suojakuoria älypuhelimille sekä tableteille. Täältä löydät totta kai myös suojakuoret iPad Mini 2 sekä iPad Mini 3 tabletille. iPad Mini 3 tabletti on täysin samankokoinen kuin edeltäjänsä iPad Mini 2 tabletti, joten voit käyttää verkkokauppamme kuoria molempiin malleihin. iPad Mini 2 / Mini 3 suojakuoret pitävät kallisarvoisen tablettisi turvassa ja niiden avulla saat tabletistasi myös paremman otteen. Meiltä löydät kuoria useissa eri väreissä ja malleissa ja voit valita otatko esimerkiksi sinisen, punaisen, vihreän, oranssin, seepranraitaisen, kukkakuvioidun tai avaruuskuvioidun kuoren. Kuoret asettuvat tablettiisi todella napakasti ja ne peittävät tablettisi takakannen sekä kyljet suojaten tablettisi näyttöä naarmuilta, jos satut säilyttämään sitä näyttöpuoli alaspäin pöydälläsi. Parhaimman suojan saat silikoni kuorilla mutta meiltä löydät myös muoviset, alumiiniset sekä TPU-materiaalista valmistetut kuoret. Lux-case.fi verkkokauppa on toiminut alalla yli 10 vuotta ja siksi tarjoamme kaikille tuotteillemme 100% tyytyväisyystakuun ja 30 päivän palautusoikeuden. Katsele valtavaa suojakuori tarjontaamme, tee tilaus ja suojaa tablettisi.

 

iPad Mini 2 / Mini 3 Kotelot, Laukut & Pussit

iPad Mini 2 ja Mini 3 tabletit ovat melko hintavia ja niissä on yli seitsemän tuuman näyttö ja huippuominaisuudet, joten yksikin pudotus lattialle voi olla sille kohtalokas. Vaan eipä hätää! Lux-case.fi verkkokauppa tulee hätiin! Meiltä löydät huippulaatuiset suojakotelot iPad Mini 2 / Mini 3 tabletillesi. iPad Mini 2 / Mini 3 kotelo antaa kalliille tabletillesi ja sen suurelle näytölle molemminpuolisen suojan likaa, pölyä, naarmuja sekä iskuja vastaan. Suojakotelomme on valmistettu nahasta ja ne on valmistettu millintarkasti tablettisi mittojen mukaan, joten ne lukitsevat tablettisi tukevasti paikalleen, eikä tablettisi pääse valumaan ulos kotelosta vaikka kansi olisi auki. Tabletteja käytetään paljon musiikkivideoiden ja elokuvien katsomiseen sekä pelaamiseen, joten suojakotelomme on valmistettu siten, että voit helposti taittaa kotelon ja tabletin haluamaasi katselukulmaan. Suojakoteloita löytyy useissa eri väreissä ja kuvioissa, joten löydät varmasti sinun tyyliisi sopivan kotelon. Myymme kaikki kotelomme nyt tarjoushintaan ja tarjoamme lisäksi ilmaisen toimituksen, joten tilaa heti ja hyödynnä tämä uskomaton tarjous!

 

iPad Mini 2 / Mini 3 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kymmenet erilaiset lisätarvikkeet iPad Mini 2 / Mini 3 tabletillesi, joiden avulla teet tablettisi käytöstä helpompaa ja hauskempaa. Meillä on suuri valikoiman Apple puhelimien kotinäppäimien painike tarroja, joka on pieni mutta persoonallinen lisäys tabletillesi. Kosketusnäytön puhtaanapitoon ja hallintaan löydät meiltä näytön suojakalvot sekä kosketusnäyttökynät. Meiltä löydät myös peliohjaimet, joiden avulla teet pelien pelaamisesta tabletillasi huomattavasti hauskempaa ja helpompaa. Tarjonnastamme löydät myös kuulokkeet, mini kaiuttimet, telineet, laturit, autolaturit ja monet muut iPad Mini 2 / Mini 3 lisätarvikkeet. Vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja tee tilaus.