iPad Air

iPad Air
iPad Air on Applen uusin tabletti, jolle Lux-Case.fi verkkokauppa on kerännyt loistavan valikoiman laadukkaita tarvikkeita. Tablettien suojaukseen on nykyään tarjolla uskomattoman tyylikkäitä suojakuoria ja suojakoteloita. Suojakuoret ja kotelot on suunniteltu istumaan täydellisesti ohuen iPad Air taulutietokoneen päälle. Tämän uuden taulutietokoneen varusteluun löydät kaikki tarvikkeet verkkokauppamme valikoimasta. Osta suoraan verkosta ja hyödynnä ilmainen kuljetus koko Suomen alueelle. Huomaathan kaikki iPad Air tuoteryhmämme: tehokkaasti suojaavat kannelliset kotelot, täydellisesti istuvat suojakuoret, tyylikkäät suojapussit, helposti liimattavat näytön suojakalvot, tukevat jalustat & telineet, loistavan äänenlaadun tarjoavat kaiuttimet, muodikkaat kuulokkeet, pienikokoiset laturit, käytännölliset autotarvikkeet, tabletin käyttöä helpottavat lisävarusteet, korkealaatuiset kaapelit, harvinaiset taulutietokone autotelineet, monitoimiset autolaturitja polkupyörän tankoon asennettavat tablet telineet.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPad Air Tarvikkeet

Uudelle tabletille uusia tarvikkeita etsimässä? Iloksesi voin kertoa Lux-Case.fi verkkokaupan olevan oikea paikka niiden löytämiseen. Myymme vain korkealaatuisia tablet tarvikkeita ja puhelintarvikkeita. Jo ensimmäisten taulutietokoneiden markkinoille saapumisesta lähtien olemme keränneet aina parhaan valikoiman laadukkaita tuotteita asiakkaillemme tarjottavaksi. Satojen tuotteiden joukosta löydät varmasti tarpeidesi mukaiset tarvikkeet tabletillesi. Löydät verkkokaupastamme osastoilta laadukkaat mutta edulliset suojapussit ja laukut, tarkasti muotoon leikatut sekä helposti liimautuvat näytön suojakalvot, täydelliset jokaiseen tarpeeseen sopivat kaapelit, korkean äänen laadun tarjoavat kuulokkeet sekä kaiuttimet, kaiken autonvarusteluun autotarvikkeet, autolaturit ja autotelineet, perinteiset lisätarvikkeet sekä jalustat, standit ja telineet.

iPad Air Kotelot

Tablet laitteiden suosituin suojaamistapa on suojakotelot. Koteloiden ominaisuuksiin kuuluu erinomainen suojaavuus ja älykkäästi suunniteltu jalustaksi taittuva kansi. Nahkakotelot on valmistettu käsityönä mallikohtaisiksi, joten voit olla varma niiden istuvan täydellisesti laitteesi suojaksi. Kangaskotelot ovat täysin saman tyyppisiä nahkakoteloiden kanssa ja tarjoavat siis yhtä tehokaan suojan. iPad Air kotelot eivät toki ole vain suojausta varten suunniteltuja, vaan niistä löytyy runsaasti valinnanvaraa erilaisten mallien muodossa sekä monissa laadukkaissa materiaaleissa. Ennen näkemättömän tyylikkään ulkoasun tarjoavat suojakotelot, tekevät tabletista täysin uuden näköisen, kuitenkin säilyttäen sen ohuena ja virtaviivaisena.

iPad Air Kuoret

Suojakuoret on erinomainen tapa suojaukseen ja kuori valikoimamme tarjoaa sinulle uskomattomat mahdollisuudet tyylitellä uusi tablettisi juuri omaan tyylisi sopivaksi. Mittatilaustyönä valmistetut suojakuoret istuvat täydellisesti taulutietokoneesi takakuoren päälle kiinnittyen. Niiden asennus ja vaihtaminen vie vain sekunteja, mahdollistaen tyylin sekä suojan vaihtamisen aina tilanteeseen sopivaksi. Laadukkaimmat iPad Air kuoret löydät lux-case.fi verkkokaupasta, mistä löydät mielettömän tyylikkäät silikonikuoret, kovakuoret, TPU-kuoret, bumber suojakehykset ja paljon muita kuorimalleja. Silikonikuoret on koostumukseltaan pehmeitä, mukavan tuntuisia ja tehokkaasti iskuja vaimentavia. Kovamuovisten kovakuorien sileä ja kova pinta mahdollistaa tarkkojen jopa valokuvien tulostamisen niiden koristeeksi. Suojakehys (bumper) on vain laitteen reunoille asetettava suoja, joka tarjoaa huomaamattomasti tehokkaan suojan tabletille, esimerkkinä tiputtaessasi laitteen osuu suojus aina ensimmäisenä maahan samalla ehkä hajoten mutta ottaen iskun vastaan kalliin iPadisi puolesta.

iPad Air Tuoteet

Kaikki myymämme suojakuoret, kotelot, suojapussit, laukut, näytön suojakalvot, jalustat, standit, telineet, autotelineet, laturit, kaapelit, autolaturit, lisätarvikkeet, kuulokkeet, kaiuttimet ja kaikki muut iPad Air tuoteet on testatusti korkealaatuisia ja yhteensopivia taulutietokoneen kanssa. Edulliset hinnat, laadukkaat tuotteet, mukava asiakaspalvelu, kaikkien tilausten ilmainen kuljetus ja 100% tyytyväisyystakuu pitävät kaikki asiakkaamme tyytyväisinä. Paljon kiitosta saaneet tuoteryhmä asettelut on myös tehty täysin teitä asiakkaita ajatellen.

iPad Air