iPad 4

iPad 4
Jos olet etsimässä suojakuoria, koteloita tai lisävarusteita Apple iPad 4 tablettiisi. Lux-Case.fi on juuri oikea paikka sinulle. Meiltä löydät parhaan valikoiman koteloita ja kuoria, niistä löydät varmasti omaan tyyliisi sopivan suojan tabletillessi. Kaikki suojakuoret ja kotelot ovat yhteensopivia iPad 3 sekä iPad 4 tableteille. lisätarvike valikoimastamme löydät tuotteita aina vesitiiviistä koteloista telakointiasemiin. Muistathan suojata myös näyttösi näppärällä näytön suojakalvolla. Tarjoamme ilmaiset kuljetukset kaikille tuotteillemme. Toivomme että nautit shoppailusta verkkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPad 4 Kuoret

Apple iPad 4 on varmasti tällä hetkellä markkinoiden paras tablet-laite jonka ominaisuuksiin kuuluu paljon uutta ja hyväksi todettua vanhaa tekniikkaa, tietenkään upeaa ja ajatonta muotoilua unohtamatta Apple iPad 4 mallin uudistuksena tullut uskomattoman tarkka ja kirkas Retina-näyttö. Retina-näyttö saa kaiken näyttämään terävältä ja elävälta, kuvat ja videon täynnä tarkkoja yksityiskohtia, näytössä on 3,1 miljoonaa pikseliä mikä on miljoona pikseliä enemmän kuin HDTV:ssä. Tehokas A6X-siru tekee Ipad 4 laitteesta edeltäjäänsä A5X-sirulla toimivaa laitetta kaksi kertaa nopeamman. Laite tarjoaa sinulle super nopean wi-fi:n joka on ninn myös edellisestä mallista löytyvää Wi-fi:ä tuplasti nopeampi. Herää kysymys akun kestosta kun puhumme suuresta näytöstä ja uskomattoman tehokkaasta prosessorista, mutta Apple lupaa laitteelle 10 tuntia tehokasta käyttöaikaa mikä on erinnomainen akun kesto tablet laitteelle.

iPad 4 Kotelo

Apple iPad 4 tälle markkinoiden parhaalle parhaalle tabletille tarjoamme markkinoiden parhaan valikoiman suojakuori, suojakoteloita pusseja, standejä, näytön suojakalvoja ja lisätarvikkeita. Suojakotelot löydät useissa upeissa väreissä, kuviollisina ja monissa huippu materiaaleissa. Tuotteemme on valmistettu parhaita materiaaleja hyödyntäen, mittatilaustyönä juuri iPad 4 tabletille. Siksi kaikki suojakuoremme istujat virheettämästi laitteesi muotoja mukaillen iPad 4:si suojaksi. Suojakotelot on suunniteltu jättämään kaikki liitännät, painikkeet ja esimerkiksi kameran lissi avoimiksi, niiden käyttö on siis mahdollista kuorien ollessa paikallaan. Näytön suojakalvo valikostamme löydät valikoiman näytönsuojia ja esimerkiksi kotinäppäimen piristyukseksi liimattavia hauskoja tarroja.

Lisätarvikevalikoimastamme löydät laajan valikoiman Apple iPad 4 tarvikkeita. Tarjolla on kuulokkeita, USB kaapeleita, standejä, autotelineitä, audiokaapeleita, kosketusnäyttökyniä, latureita, liukuestemattoja, pyörätelineitä ja paljon muuta tarpeellista helpottamaan laitteesi käyttöä tilanteessa kuin tilanteessa. Alkuperäinen Applen latauskaapeli on aivan liian lyhyt ja se rajoittaa huomattavasti laitteesi käyttöä latauksen aikana, meiltä löydät ratkaisun tähänkin ongelmaan, valikoimastamme löydät kaapelit aina viisi metriseksi saakka. Selaa upeaa tarvikevalikoimaamme ja tee yllättäviä löytöjä. Toivotamme mukavia ostos hetkiä Lux-Case.fi verkkokaupassamme.