iPad 3

iPad 3
Jos olet etsimässä suojakuoria, koteloita tai lisävarusteita Apple iPad 3 tablettiisi. Lux-Case.fi on juuri oikea paikka sinulle. Meiltä löydät parhaan valikoiman koteloita ja kuoria, niistä löydät varmasti omaan tyyliisi sopivan suojan tabletillessi. Kaikki suojakuoret & kotelot on yhteensopivia iPad 3 ja iPad 4 tableteiden kanssa. lisätarvike valikoimastamme löydät tuotteita aina vesitiiviistä koteloista telakointiasemiin. Näppärät standi kotelot tekevät tablettisi käytöstä vieläkin nautinnollisempaa. Muistathan suojata myös näyttösi näppärällä näytön suojakalvolla. Tarjoamme ilmaiset kuljetukset kaikille tuotteillemme. Toivotamme mukavia shoppailu hetkiä verkkokaupassamme!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPad 3 Kotelo?

Apple iPad on markkinoiden myydyin tablet taulutietokone. iPadistä on neljä eri mallia ja tässä esittelemme iPad 3 tabletin. Kolmannen sukupolven iPad oli saanut parannuksia toisen sukupolven iPad laitteeseen verrattuna varsin vähän, mutta tärkeimmät päivitykset ovat tapahtuneet näytön osalta. iPad 3 näyttönä toimii Retina display näyttö jonka tarkkuus on huimat 2048x1536 pikseliä mikä on reilusti FullHD näyttöä tarkempi. Neliydinprosessorilla A5X sirulla paranneltu iPad 3 on hieman paksumpi kuin edeltäjänsä, suorittimen tehot on kuitenkin kasvanut. iPad 3 on saatavilla Applen perinteiseen tyyliin kolmena versiona 16Gb, 32Gb ja 64Gb tallennustilalla. Kamerana laitteessa toimii 5 megapikselin HD tasoiseen video kuvaukseen pystyvä kamera, etupuolelta löytyy tietysti video puhelut mahdollistava kamera.

Lux-Case.fi verkkokauppa voi ylpeänä esitellä iPad 3 suojakuori kokoelman, josta löytyy laadukkaimmat suojakuoret ja kotelot jokaiseen makuun. Suojakotelot on mittatilaustyönä iPad 3 tabletille valmistettu ja siksi ne istuvat laitteesi suojaksi virheettömästi, suojaten koko laitteesi lialta, kolhuilta ja naarmuuntumiselta. Suljettavat kotelomme toimivat myös kätevinä tukina iPadille, vaikka elokuvaa katseltaessa. Kotelo valikoimamme on uskomattoman laaja ja pääset valitsemaan mieleisesi kotelot noin 150 kotelon joukosta, koska valikoimamme on näin laaja olemme jakaneet tuottee neljään kategoriaan jotta löydät helpommin sopivat tuotteet itsellesi. Kategorioita ovat klassiset, silikoniset, muodikkaat ja luonto aiheiset kuoret. Muista tilata myös näytön suojakalvo, jolla suojaat näyttösi helposti ja täysin käyttöä haittaamattomasti.

Muita myös tarkistella lisätarvike valikoimaamme mistä löydät lähes 400 iPad 3 yhteensopivaa tuotetta. Muun muassa pidemmät latauskaapelit alkuperäisten tynkä johtojen tilalle. Kuulokkeet, autotelineet, kosketusnäyttökynät, standit, telakointiasemat, audio kaapeli ovat osa valikoimaamme. Selaa siis tuotteet läpi ja tee löytöjä. Jos et kuitenkaan löytänyt etsimääsi tai sinulla on ideoita mitä pitäisi lisätä valikoimaamme, niin älä epäröi ottaa yhteyttä ystävälliseen asiakaspalveluumme joka auttaa sinua mielellään.