iPad 2

iPad 2
Jos olet etsimässä suojakuoria, koteloita tai lisävarusteita Apple iPad 2 tablettiisi. Lux-Case.fi on juuri oikea paikka sinulle. Meiltä löydät parhaan valikoiman koteloita ja kuoria, niistä löydät varmasti omaan tyyliisi sopivan suojan tabletillessi. lisätarvike valikoimastamme löydät tuotteita aina vesitiiviistä koteloista telakointiasemiin. Huomaa myös älykotelot jotka pimentävät näyttösi sulkiessasi kannen. Muistathan suojata myös näyttösi näppärällä näytön suojakalvolla. Tarjoamme ilmaiset kuljetukset kaikille tuotteillemme. Toivotamme mukavia shoppailu hetkiä verkkokaupassamme!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPad 2 Kuoret

Apple iPad 2 on muotoilultaa erittäin tyylikäs tablet-laite, se muistuttaa muotoilultaan ipod touch laitetta, mutta 9,7 tuumaisen näyttön myötä kokoa on tietysti paljon enemmän. Apple iPad 2 hyödyntää A5-sirua jonka ansiosta se pyörittää kaikkia ohjelmiä sulavasti täysin takertelematta. Applen näyttöjä ei turkaan kehuta tämäkin 1024x 768 pikseliä toistava lähes kymmenen tuumainen näyttö antaa käyttöjälle nautinnollisen katselu elämyksen. Apple iPad 2 kosketusnöyttö on parasta tasoa mitä markkinoilta löytyy, mikään muu merkki ei ole vielä pystynyt tuo,aan markkinoille näin hyvin käytännössä toimia näyttöjä. Kameroita on tottakai kaksi, yksi etupuolella videopuheluita varten, sillä saat VGA asoista videokuvaa ja taka puolella sijaitseva pääkamera mahdollistaa kuvat 960x720 pikselin tarkkuudella. Kamera on helppokäyttöinen automaatti tarkennuksensa ansiosta ja saat taltioitua sillä uskomattoman eläviä kuvi. Akku on todella tehokas ja sille luvataankin jopa 10 tuntia internet surffaus aikaa Wi-Fi-verkossa.

Suojaa Arvokas Apple iPad 2 tablettisi upeilla suojakoteloillamme. Tarvitset ehdottomasti parhaan suojan loistavalle laitteellesi, voit ajatella suojakoteloa ja näytön suojakalvoa pienenä sioituksena jonka ansiosta saatat säästää suuria summia rahaa korjauskustannuksissa. Valikoimamme kattaa yli 220 suojakuorta ja yli 100 koteloa jotka on mittatulaustyönä valmistettu vain parhata materiaaleja hyödyntäen. Useat kotelot toimivat myös kätevinä standeinä helposti vain taittamalla kansi laitteen taakse pitämään laite tukevasti pystyssä. Suuren näyttösi suojaat helpoiten näytön suoja kalvoillamme jotka löydät kirkkaina tai tyylikkäällä peilipinnalla, mikä näyttää peililtä näytön ollessa pimeänä, mutta muuttuu selkeän kirkkaaksi kun näyttö käynnistyy. Suojakalvot ovat helpoin tapa pitää näyttösi naarmuttomana ja se pidentää huomattavasti Ipadi 2:sesi käyttöikää.

iPad 2 Tar

Lisätarvikevalikoimastamme löydät laajan valikoiman Apple iPad 2 tarvikkeita. Tarjolla on kuulokkeita, USB kaapeleita, standejä, autotelineitä, audiokaapeleita, kosketusnäyttökyniä, latureita, liukuestemattoja, pyörätelineitä ja paljon muuta tarpeellista helpottamaan laitteesi käyttöä tilanteessa kuin tilanteessa. Alkuperäinen Applen latauskaapeli on aivan liian lyhyt ja se rajoittaa huomattavasti laitteesi käyttöä latauksen aikana, meiltä löydät ratkaisun tähänkin ongelmaan, valikoimastamme löydät kaapelit aina viisi metriseksi saakka. Selaa upeaa tarvikevalikoimaamme ja tee yllättäviä löytöjä. Toivotamme mukavia ostos hetkiä Lux-Case.fi verkkokaupassamme.