iPad 1

iPad 1

iPad Suojakuoret, Kotelot & Tarvikkeet. Jos olet etsimässä suojakuoria, koteloita tai lisävarusteita Apple iPadille, Lux-Case.fi on juuri oikea paikka sinulle. Meiltä löydät parhaan valikoiman koteloita ja kuoria, niistä löydät varmasti omaan tyyliisi sopivan suojan tabletillessi. lisätarvike valikoimastamme löydät tuotteita aina vesitiiviistä koteloista telakointiasemiin. Huomaa myös älykotelot jotka pimentävät näyttösi sulkiessasi kannen. Muistathan suojata myös näyttösi näppärällä näytön suojakalvolla. Tarjoamme ilmaiset kuljetukset kaikille tuotteillemme. Toivotamme mukavia shoppailu hetkiä verkkokaupassamme!

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

iPad Kuoret

Applen taulutietokone eli iPad julkistettiin tammikuussa 2010. Heti julkistuksen jälkeen huippu suosituksi tabletiksi noussut iPad toimi samalla käyttöjärjestelmällä kuin iPhone ja iPod touch jokseenkin sitä on muokattu isommalle näytölle toimivammaksi. Laitteen 9,7 tuumainen LED taustavalaistu monikosketusnäyttö, joka toimii 1024x768 resoluutiolla. Laitteen tullessa markkinoille sen näyttö oli silloista huippu tasoa, vielä nyt muutaman vuoden jälkeenkin se on keskitasoa verrattaessa markkinoilla oleviin näyttöihin. Laitteen prosessorina toimii Apple A4-järjestelmäpiiri jonka ansiosta se pyörittää kaikkia ohjelmia ja pelejä sujuvasti täysin takertelematta. Laitteesta on saatavilla kaksi mallia, jossa toisessa on WLAN ja 3G ja toisessa pelkkä WLAN, molempia malleja on saatavilla 16Gb, 32Gb ja 64Gb muistilla. Akun teho on loistava ja sille luvataankin 10 tunnin videoiden katselu aika, 140 tuntia musiikintoisto aikaa ja se pysyy käynnissä kuukauden ajan laitteen ollessa valmius tilassa. Painoa iPadillä on 680-730 grammaa mallista riippuen.

Loistavassa valikoimassamme on satoja laadukkaita tuotteita, joista pääset valitsemaan omaan tyyliisi ja tarpeisiisi sopivat tuotteet. Suojakotelomme on mittatilaustyönä valmistettu juuri tälle iPad mallille, hyödyntäen vain markkinoiden parhaita materiaaleja ja siksi voimme taata Lux-Case.fi verkkokaupasta löytyvän vain parhainta laatua. Suojakuoret jättävät laitteesi kaikki liitännät ja painikkeet käyttöösi, joten sinun ei tarvitse poistaa koteloa latauksenkaan ajaksi. Monissa väreissä ja malleissa tarjolla olevat kotelot suojaavat tablettisi lialta, kolhuilta ja naarmuuntumiselta, antaen sille samalla täysin uuden tyylin. Näytön suojakalvomme on niin ikään muotoon leikattu peittämään upea näyttösi millin tarkasti. Suojakalvoja on saatavilla kirkkaina ja matta pintaisina, matta kalvon ansiosta pystyt käyttämään iPadiäsi myös kirkkaassa auringon paisteessa.

iPad tarvikkeet osiosta löydät laitteesi kanssa yhteen sopivat lisätarvikkeet. Pitkä latauskaapeli on loistava ehdoton tarvike kaikille iPadin omistajille, sen avulla mahdollistat tablettisi käytön sujuvammin myös latauksen aikana. Standit ja telakointiasemat pitävät laitteesi tukevasti pystyssä ja näin ollen helpottavat laitteen käyttöä. iPadistä löytyy 3,5mm kuulokeliitäntä jonka ansiosta lähes kaikki kuulokkeet ja minikaiuttimet ovat yhteensopivia tablettisi kanssa. Löysitkö etsimäsi lisävarusteet? Jos et niin älä epäröi kertoa meille mitä olit etsimässä, ystävällinen asiakaspalvelumme tekee aina parhaansa auttaakseen sinua löytämään oikeat tuotteet.