Huawei

Huawei
Meidän lux-case kaupastamme löydät erittäin kattavan tuote valikoiman Huawei laitteille. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja sen vuoksi takaamme erinomaisen ja luotettavan palvelun. Tarjonnastamme löydät hienot suojakuoret Huawei laitteille. Ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti ja samalla jättävät liittimet vapaiksi.

Kuoria on saatavilla kattava väri ja malli valikoima. Kätevillä näytön suojakalvoilla annat laitteesi näytölle erinomaisen suojan naarmuja ja likaa vastaan. Meiltä myös löydät erittäin tyylikkäät ja erinomaisesti suojaavat kotelot jotka tarjoavat lähes täydellisen suojan laitteillesi. Useimmissa koteloissa olevat korttitaskut ja standi tuovat mukavuutta kun esimerkiksi surffaat internetissä tai katselet elokuvia. Taskut ovat erittäin käytännölliset, saat niissä pidettyä tärkeimmät korttisi puhelimen mukana. Myös koteloita on tarjolla monia eri värejä ja malleja. Tuote valikoimassamme on myös tarjolla useita erilaisia kuulokkeita ja kaiuttimia. Kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja toistavat äänet tarkasti. Kaiuttimia sekä kuulokkeita meiltä löytyy useita eri malleja, värejä ja kokoja.

Valikoimastamme löydät myös vesitiiviitä kaiuttimia. Tuote valikoimaan kuuluu myös todella kätevät autotelineet joiden avulla saat laitteesi pysymään tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa. Autotelineitä on laaja valikoima mistä valita. Telineet ovat erinomainen varuste autoon koska sillä saat laitteesi pysymään paikoillaan tukevasti ja turvallisesti autossasi. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja katso mitä kaikkea meillä on tarjolla omille laitteillesi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Suojakuoret

Meiltä saat upeat suojakuoret Huawei laitteille. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Skandinavian laajimman valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita Huawei puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme luotettavan ja turvallisen palvelun. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan kotiovellesi. Suojakuoria löydät meiltä laajan väri valikoiman, samalla myös eri kuvioilla ja teksti/kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria. Suojakuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, silikonista, alumiinista, kovamuovista ja puusta, lisäksi ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja samalla jättää puhelimen liitännät vapaaksi. Suojakuorilla saat hyvin suojattua puhelimesi naarmuilta ja lialta. Ne ovat erinomainen vaihtoehto pitää laitteet hyvässä kunnossa ja lähes uuden veroisena, kuoret tarjoavat todella hyvän ja yksinkertaisen suojan.

Huawei Suojakotelot

Suojakotelot ovat todellakin erinomainen tapa suojata Huawei laitteesi kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Valikoimassamme on laaja tarjonta värikkäitä ja hauskoilla kuvioilla olevia koteloita jota istuvat täydellisesti laitteille. Nahkakoteloissa oleva tuki antaa paljon mukavuutta kun surffailet internetissä tai katselet lempi elokuviasi. Korttitaskut mahdollistavat sen että voit kätevästi pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortteja, luottokortteja ja ajokorttia kätevästi laitteesi mukana kun vaikka teet nopean kauppa reissun ja voit jättää lompakkosi kotiin. Nahkakotelot ovat erittäin kestäviä ja sen vuoksi erinomainen suoja laitteillesi, lisäksi ne ovat mukavan tuntuisia pitää kädessä. Suojapussit ovat myös erinomainen keino suojata laite ja helppo tapa pitää sitä mukana kaupungilla liikkuessasi. Pussit antavat myös kattavan suojan laitteellesi. Myös pusseja on saatavilla useita eri värejä ja malleja.

Huawei Lisätarvikkeet

Meiltä löydät myös erittäin laajan ja kattavan valikoiman Huawei laitteen lisätarvikkeita. Tarjonnastamme varmasti löytyy tyylillesi ja laitteellesi sopivat tuotteet. Laitteen näytön pidät hyvin suojattuna likaa ja naarmuja vastaan helpoilla ja kätevillä näytön suojakalvoilla. Laturit ja autolaturit saat myös täältä, useita värejä ja malleja. Autotelineet ovat erinomainen tapa pitää laite tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossasi kun ajat. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin Huawei tuotteisiimme. Toivotamme mukavia ja leppoisia ostoshetkiä lux-case.fi verkkokaupassa.