Huawei Y6II Compact

Huawei Y6II Compact
Huawei Y6II Compact

Huawei Y6 II Compact on päivitetty Huawei Y6II malli ja siitä odotetaan myös myyntimenestystä. Tässä puhelin mallissa on todella upea 5” IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Kokoa sillä on 144.2 x 72.5 x 8.95mm ja painoa on 140 g. Käyttöjärjestelmä on Anroid OS, v5.1 (Lollipop). Keskusmuistia on 2 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 16 GB verran. Olemme lux-case.fi verkkokauppaamme keränneet todella hyvän valikoiman erilaisia suojia ja lisätarvikkeita tälle mallille. Meiltä saat kätevästi hankkittua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, varavirtalähteet, käsivarsikotelot, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muut hyödylliset lisätarvikkeet. Valikoimassamme olevat kuoret ovat erittäin kestäviä sekä korkealaatuisia. Niiden avulla sinun on helppo suojata puhelin erilaisia päivittäisiä naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja lisäksi ne ovat helppo kiinnittää ja irrottaa puhelimesta. Tarjolla on todella upeita eri mallisia ja värisiä kuoria. Koteloilla tarjoat loistavan ja kattavan suojan koko puhelimellesi. Ne ovat todella monipuolinen valinta puhelimen suojaksi. Koteloissa olevan standin avulla saat mainiosti tuettua puhelimsi niin että siitä on mukava surffailla netissä ja pelata pelejä. Korttitaskut ovat todella erinomainen lisä, sillä saat pidettyä hyvin mukanasi muutamia tärkeimpiä korttejasi niissä.

Löydät valikoimastamme myös upeita kuulokkeita joilla kuuntelet musiikkia tai puhut hands-free puheluita vaivattomasti. Tule katsomaan mitä kaikkea löydätkään tuote valikoimastamme.

Huawei Y6 II Compact puhelimelle meillä on tällä osastolla tarjolla todella kestäviä ja tyylikkäitä kuoria. Lux-case.fi verkkokaupassamme on pohjoismaiden kattavin valikoima useita erilaisia vaihtoehtoja puhelimellesi. Valittavana on useiden upeiden mallien ja väri vaihtoehtojen lisäksi kauniilla kuvilla, kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria. Ne ovat hyvin yksinkertaisia mutta silti tarjoavat erinomaisen suojan erilaisia kolhuja sekä naarmuja vastaan. Kuoret ovat valmistettu todella kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta, silikonista ja kovamuovista. Ne ovat erinomaisia jokapäiväisessä käytössä ja samalla tarjoavat puhelimellesi ainutlaatuisen sekä näyttävän ilmeen. Kuoret ovat myös valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten se istuu täydellisesti ja tukevasti siihen.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.