Huawei Y625

Huawei Y625
Huawei Y625 puhelin julkaistiin vuoden 2015 alkupuolella ja se on ollut erittäin suosittu malli kuluttajien keskuudessa. Olemme saaneet koottua mukavan valikoiman erilaisia suojia ja lisätarvikkeita sille. Puhelimessa on hieno 5” IPS LCD kosketusnäyttö 480 x 854 pikselin resoluutiolla ja käyttöjärjestelmänä siinä toimii Android OS. V4.4.2 (KitKat). Muistia puhelimessa on 1 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 4 GB. Mitoiltaan puhelin on myös hyvän kokoinen, sillä sen mitat ovat 142 x 72.6 x 9.6 mm ja painoa sillä on 160g.

Meidän verkkokaupastamme löydät kätevästi puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kaiuttimet, kuulokkeet ja muut lisätarvikkeet. Puhelimesi saat pidettyä hyvin suojattuna likaa ja naarmuja vastaan kätevillä suojakuorilla joita valikoimastamme löytyy paljon eri värisien lisäksi myös hienoja kuviollisia sekä kauniita kuva/teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria, joista on helppo valikoida omaan tyyliin sopiva malli. Kun haluat suojata koko puhelimesi niin silloin kotelot ovat siihen erinomainen ratkaisu, ne antavat kattavan suojan ja lisäksi niissä olevat korttitaskut ja standi tekevät niistä vielä monipuolisemmat. Standi tuo sinulle mahdollisuuden asettaa puhelin tukevasti haluamaasi kulmaan kun katselet esimerkiksi elokuvia tai kun surfaat netissä, korttitaskut ovat kätevät kun saat pidettyä puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi eikä sinun tarvitse koko ajan pitää lompakkoasi mukana. Pussit puolestaan tarjoavat loistavan suojan lisäksi myös käytännöllisen mahdollisuuden kantaa puhelinta mukanasi kun esimerkiksi menet töihin. Autoissa ehdoton lisävaruste on autotelineet kun niissä saat pidettyä puhelimesi hyvin ja turvallisesti paikoillaan ja voit rauhassa keskittyä ajamiseen. Pyörätelineet ovat siinä mielessä kätevät kun voit esimerkiksi pyöräillessä käyttää puhelinta hyvin navigaattorina. Tee tänään jo tilauksesi. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme ja kun lähetät tilauksesi meille ennen klo 18.00 arkisin niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Y625 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erinomaisen kattauksen erilaisia suojakuoria Huawei Y625 puhelimelle. Meiltä löydät pohjoismaiden laajimman ja kattavimman valikoiman kuoria juuri sinun puhelimellesi. Kuoret ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat aina täydellisesti puhelimeesi ja samalla ne jättävät sen kaikki liitännät hyvin vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista kuten kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista, kovamuovista ja puusta, jonka vuoksi ne kestävätkin hyvin kovempaakin käyttöä. Kuoret eivät häiritse millään lailla puhelimen päivittäistä käyttöä, joten voit käyttää sitä aivan normaalisti. Yksinkertaiset mutta silti kestävät kuoret antavat hyvän suojan puhelimellesi likaa ja naarmuja vastaan. Kuoret ovat todella helpot kiinnittä ja irrottaa ja juuri sen vuoksi ne ovat todella helppokäyttöinen suoja vaihtoehto puhelimelle. Tilaa omalle puhelimellesi suoja jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen kotiisi ja kun lähetät meille tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme toimituksen vielä saman päivän postiin.

Huawei Y625 Suojakotelot

Suojakoteloilla annat Huawei Y625 puhelimellesi parhaan mahdollisen suojan ja koteloita löydät hyvän valikoiman myymälästämme. Kotelot ovat siitä erinomainen valinta puhelimen suojaksi sillä niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat erinomaisesti massasta. Koteloissa oleva standin tukee hyvin puhelinta ja voit asettaa sen mihin tahansa kulmaan kun esimerkiksi surffailet netissä tai kun katselet elokuvia, korttitaskut puolestaan toimivat hyvin lompakkona kun saat pidettyä puhelimesi mukana tärkeimmät korttisi vaikka työmatkalla. Kotelot ovat erittäin kestävät sillä useimmat niistä ovat nahkaisia ja siksi erinomainen tapa suojata koko puhelin varsinkin kolhuja ja naarmuja vastaan. Kotelot antavat erinomaisen suojan lisäksi myös tyylikkään ja hienon ilmeen puhelimellesi. Koteloissa on todella mukavan tuntuinen pinta joka tuntuu mukavalta pitää käsissä ja lisäksi se pysyy samalla paremmin käsissä kotelon pinnan ansiosta. Monissa koteloissa on todella hieno pintakuviointi joka lisää vain kotelon näyttävyyttä. Koteloita on saatavilla myymälästämme upeina eri värisinä ja lisäksi kauniilla kuvioilla ja kuvilla varustettuina.

Huawei Y625 Autotelineet

Autotelineet ovat todella kätevä lisävaruste autoon koska sen avulla saat pidettyä puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa ajaessasi. Voit kuitenkin käyttää puhelintasi sen ollessa telineessä koska telinettä voi kääntää mihin kulmaan tahansa. Telineissä on eri kiinnitys mahdollisuuksia kuten ilmastointiritilä kiinnitys jonka saat tukevasti kiinnitettyä autosi ilmastointiritilään ja sitten on myös imukuppi kiinnitys malli joka tarttuu tiukasti mille tahansa sileälle pinnalle niin autossa kuin kotona. Puhelinta on hyvä käyttää telineessä esimerkiksi navigaattorina ja voit tietenkin myös vastailla hands-free puheluihin puhelimen ollessa telineessä. Voit myös ladata helposti puhelintasi sen ollessa telineessä eikä telineessä ole mitään varsia tai tukia jotka estäisivät näkymää puhelimeen. Autotelinetta voi myös hyvin käyttää kotona esimerkiksi pöydällä imukupin ansiosta. Telineet eivät myöskään häiritse puhelimesi käyttöä vaan kaikki toiminnot ovat hlposti käytettävissäsi.