Huawei Y6 II

Huawei Y6 II
Huawei Y6 II puhelin julkaistiin kuluttajille kesäkuussa 2016 ja sen on päivitetty malli Y6 puhelimesta. Se on ollut myös edeltäjänsä tavoin hyvin suosittu. Tässä puhelimessa on erittäin upea 5.5” näyttö 720 x 1280 pikselin resoluutiolla. Siinä on kestävä 3000mAh akku ja keskusmuistia löytyy 2 GB RAM verran. Kokonsa puolesta se on myös hyvin kätevä, sillä sen mitat ovat 154.3 x 77 x 8.4 mm ja painoa 168 g. Käyttöjärjestelmänä se käyttää Android OS, v6.0 (Marshmallow) järjestelmää. Lux-case.fi verkkokaupassamme aina valmistaudumme uuden mallin tuloon hyvissä ajoin ja tarjoamme korkealaatuisia tuotteita. Meiltä löytyvät kätevästi kotelot, kuoret, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit ja lisätarvikkeet. Huawei Y6 II puhelimen pidät erittäin hyvässä kunnossa meiltä saatavilla kuorilla. Ne ovat erittäin yksinkertaiset ja helpot asentaa. Saatavilla on todella hienoja malleja sekä upeita väri vaihtoehtoja. Koteloilla saat annettua puhelimellesi todella kattavan suojan ja lisäksi niissä olevat standit ja korttitaskut ovat erittäin käytännölliset. Korttitaskuissa voit pitää kätevästi puhelimen mukana päivittäin käyttämiä korttejasi tai rahaa. Standi mahdollistaa sen että voit asettaa puhelimesi haluamaasi kulmaan ja mukavasti katsella videoita tai pelailla pelejä. Lisätarvikkeista löytyy paljon erilaisia tuotteita joiden avulla saat helpotettua ja lisättyä mukavuutta päivittäiseen puhelimen käyttöön. Tervetuloa ostoksille meidän myymälään. Toivotamme oikein miellyttäviä ostoshetkiä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Y6 II Suojakotelot

Lux-case.fi myymälämme erittäin suuresta ja monipuolisesta valikoimastamme löydät kätevästi Huawei Y6 II puhelimellesi hienot suojakotelot pitäämään sen suojattuna kolhuilta ja naarmuilta. Tarjontamme on pohjoismaiden kattavin ja varmasti löydät meiltä juuri omalle tyylillesi sopivat tuotteet. Kotelot ovat enemmän kuin pelkkä suoja, niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta. Standi mahdollistaa kätevästi sen että voit asettaa puhelimen juuri sinua miellyttävään kulmaan ja sinun on hyvä pelata pelejä tai surffailla netissä. Korttitaskuissa puolestaan puhelimesi mukana kulkee käytännöllisesti muutamat päivittäin käyttämät korttisi ja rahaa. Kotelot ovat erittäin vahvat ja kestävät päivittäisessä käytössä ja juuri sen vuoksi ne sopivatkin loistavasti suojaamaan puhelinta. Saatavilla on eri mallisia, värisiä, kuvilla, kuvioilla sekä kuvalla ja tekstillä varustettuja vaihtoehtoja. Niitä on mukava käsitellä ja niiden pinnan ansiosta ne pysyvät erinomaisesti kädessä. Tule nyt ostoksille ja hanki puhelimesi suojaksi laadukkaat sekä tyylikkäät kotelot. Toimitamme tuotteet sinulle ilmaiseksi. Tilatessasi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Huawei Y6 II Suojakuoret

Huawei Y6 II suojakuoret löydät nopeasti ja helposti meidän suuresta valikoimastamme. Kuoret ovat erittäin helpot asentaa ja irrottaa. Niiden avulla saat erittäin yksinkertaisesti ja tehokkaasti suojattua puhelimesi naarmuja sekä kolhuja vastaan. Ne ovat valmistettu vahvoista ja korkealaatuisista materiaaleista kuten kovamuovista, joustavasta muovista, alumiini seoksesta ja silikonista. Kuoria on tarjolla eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös tyylikkäitä kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja malleja. Ne ovat valmistettu Huawei Y6 II puhelimen mittojen mukaan, jonka ansiosta ne sopivat täydellisesti puhelimeen ja samalla jättäen liitännät vapaiksi. Ne tarjoavat erinomaisen suojan lisäksi myös hienon ja tyylikkään ilmeen puhelimelle.

Huawei Y6 II Lisätarvikkeet

Lisätarvikkeissa Huawei Y6 II puhelimelle meillä on tarjota runsaasti eri vaihtoehtoja helpottamaan sen jokapäiviästä käyttöä. Erinomaisilla näytönsuojilla saat pidettyä puhelimesi näyton hyvässä kunnossa ja puhtaana kätevästi, lisäksi näytönsuojat ovat helpot asettaa puhelimen näytölle. Latureita, autolatureita ja matka adaptereita meiltä löytyy useita eri värisiä ja mallisia, joista valita omansa. Laadukkaita kuulokkeita meillä on myös todella laaja valikoima, kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänenlaadun ja lisäksi ne toistavat äänet tarkasti. Tarjolla on paljon eri mallisia ja värisiä kuulokkeita. Kaiuttimia on joka lähtöön valikoimassamme ja niitä on saatavilla erikokoisia, eri värisiä ja eri mallisia, kaiuttimet ovat ehdoton valinta niille jotka haluavat paremman äänenlaadun kuin laitteiden normaali kaiuttimet antavat kun esimerkiksi katselet elokuvia tai kun kuuntelet musiikkia. Kosketusnäyttökynät ovat todella mukavat kun selailet internettiä, sillä se ei naarmuta näyttöä eikä jätä rasvaisia jälkiä näytölle. Tarjonnasta löytyy vielä muutamia kauko-ohjattavia tuotteita jotka tuovat iloa tlsään päivään ja voit ohjailla niitä puhelimellasi vaikka kotona tai sitten ulkona. Toivotamme oikein mukavia ostoshetkiä lux-case.fi myymälässämme.