Huawei Y6 2017

Huawei Y6 2017
Huawei Y6 2017

Huawei Y6 (2017) on kunnianhimoinen mutta kuitenkin melko edullinen älypuhelin jonka parhaisiin ominaisuuksiin lukeutuu suuri akku. Kiinalainen valmistaja haluaa vetää mahdollisia asiakkaita puoleensa suuren akun lisäksi hintaluokkaansa nähden kelvollisella suorituskyvyllä ja vapaasti konfiguroitavalla painikkeella. 5 tuuman näytöllä varustettu älypuhelin kuuluu oman tasonsa laitteiden ylempään hintaluokkaan joten puhelimen suojaamiseen kannattaa panostaa.

Huawei Y6 (2017) laitteella sanotaan olevan omasta takaa vakaa kuori joka ei taivu tai narise. Vaikka laitteen sanotaankin olevan kestävä kannattaa älypuhelin silti suojata asianmukaisesti kuorella, kotelolla tai vaikkapa sitten suojapussilla. Huawei puhelimet ovat vieläkin suosittuja laitteita maailmalla ja kiitos tämän niille on erittäin helppoa löytää lisätarvikkeita. Meillä Lux-Case verkkokaupassa on monipuolinen valikoima lisävarusteita Huawei Y6 (2017) mallille. Mitä tahansa laitteellesi etsitkään, meiltä se löytyy.

Jos haluat pitää puhelimesi turvassa iskuilta ja naarmuilta tai sitten vain antaa sille persoonallisemman ilmeen, meillä on vastaus tarpeisiisi. Laajasta valikoimastamme suojakuoria löydät kuoret Huawei Y6 (2017) mallille kaikissa väreissä ja muodoissa. Etsit sitten yksiväristä yksinkertaista suojakuorta tai jotakin räiskyvämpää, meiltä löydät kuoret joka asiakkaan persoonallisuudelle. Kuoremme on valmistettu nimenomaan Huawei Y6 (2017) mallia varten joten ne istuvat kuin hanska käteen.

Paras kuori Huawei Y6 (2017) mallille Parhaan mahdollisen suojan löytäminen Huawei Y6 (2017) laitteellesi ei ole kuitenkaan aivan helppoa, sillä vaihtoehtoja mistä valita on lukemattomasti. Valintaa helpottamaan voimme kertoa että kaikki kuoremme ovat tasapuolisesti valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, joten siitä ei tarvitse huolehtia. Tärkeintä kuorta valitessa on tuntuma jonka se sinulle antaa. Vaikka verkkokaupassamme onkin suuri valikoima, sen tuntee heti kun oikea kuori osuu kohdalle. Valitse kuori joka tuntuu mukavalta.

Kuori suojaa Huawei Y6 (2017) laitteesi päivittäin On päiviä jolloin olemme väsyneitä tai stressaantuneita, ja tuolloin vahinkoja sattuu normaalia herkemmin. Vahingon sattuessa älypuhelimelle kustannukset ovat yleensä todella korkeat. Oikeanlainen suojakuori pitää puhelimesi turvassa pudotuksilta, naarmuuntumiselta ja muilta vaurioilta. Kuoria on monen tyyppisiä mutta useimmat niistä ovat valmistettu muovista tai silikonista, ja näitä löytyykin monissa eri kuoseissa. Kannattaa valita kuori joka suojaa takaosan lisäksi myös puhelimen sivut puskureilla, jotka on yleensä hieman kohotettu suojaamaan samalla näyttöäsi. Näytön suojaksi suosittelemme kuitenkin hankkimaan myös näytönsuojan, joita niitäkin on monenlaisia. Voit valita esimerkiksi muovisen kalvon tai karkaistusta lasista valmistetun suojalasin, mikä omiin tarpeisiisi parhaiten sopii. Molemmat suojaavat erinomaisesti naarmuuntumiselta ja ovat helppo kiinnittää. Näytönsuojat ovat puhelimesi näytöllä lähes näkymättömiä.
Suojaa Huawei Y6 (2017) laitteesi kuorella Lux-Case verkkokaupastamme Lux-Case tarjoaa laajan valikoiman suojakuoria Huawei Y6 (2017) mallille. Anna puhelimellesi ultimaattinen päivitys ja suojaus heti tänään! Aina ilmaisella toimituksella.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.