Huawei Y5 II

Huawei Y5 II
Huawei Y5 II

Ohueen ja sulavalinjaiseen Huawei Y5 II malliin on suunniteltu koholla olevat kamerat – 2MP etukamera ja 8MP takakamera joka on varustettu automaattisella tarkennuksella ja salamalla. Tämä käyttäjäystävällinen älypuhelin on oivallinen vaihtoehto hieman vaatimattomampaan peruskäyttöön. Kaikki hyvältä älypuhelimelta haluttavat perusominaisuudet ovat saatavilla. Edeltäjäänsä Huawei Y5 malliin verrattuna Y5 II mallissa on hieman tehokkaampi nelisuuntainen prosessori ja muutamia grammoja vähemmän painoa.

Huawei Y5 II on varustettu 5 tuuman IPS HD-näytöllä jonka suojaamiseen löydät kaikki tarvittavat lisätarvikkeet meiltä. Lux Case verkkokaupan laajasta valikoimasta löytyy muun muassa näytönsuojia, suojakoteloita ja suojapusseja. Kuoria ja koteloita on tarjolla monenlaisissa eri kuvioinneissa, väreissä, materiaaleissa sekä muodoissa ja Y5 II laitteesi turvaamiseen kannattaakin panostaa asianmukaisilla varusteilla, jotka samalla näyttävät hyvältä.

Haluatko antaa älypuhelimellesi persoonallisemman ilmeen tai vain pitää sen turvassa päivittäisiltä vahingoilta? Meillä Lux Case verkkokaupassa on laaja valikoima monenlaisia suojakuoria Huawei Y5 II mallille. Meiltä löydät Y5 II laitteeseesi kuoria useammissa muotoiluissa kuin osaat kuvitellakkaan. Ehkäpä etsit erikoisesti muotoillun uniikin suojakuoren sijaan yksinkertaista yksiväristä kuorta? Jos näin, meiltä löydät kuoret kaikissa sateenkaaren väreissä ja enemmänkin. Valikoimastamme löytyy jokaiselle jotakin, mistä tahansa sitten pidätkään. Kaikki kuoremme on suunniteltu erityisesti Huawei Y5 II mallille joten ne istuvat täydellisesti.

Paras mahdollinen kuori Huawei Y5 II mallille Parhaan suojankuoren löytäminen Huawei Y5 II laitteellesi ei ole helppoa johtuen suuresta valikoimasta vaihtoehtoja. Meillä Lux Case verkkokaupassa kaikki kuoret on valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista. Tärkeintä suojakuoren valitsemisessa Y5 II mallillesi on tietysti ulkonäkö mutta myös tuntuma jonka se sinulle antaa. Meillä on laaja valikoima suojia Huawei Y5 II älypuhelimelle josta löydät varmasti juuri itsellesi sopivan mallin tuntumaa ja personallisuuttasi ajatellen. Valitse suoja joka tekee olosi mukavaksi ja turvalliseksi.

Suojakuori Huawei Y5 II mallille pitää puhelimesi turvassa Onnettomuuksia sattuu aivan odottamatta ja kun näin käy puhelimen rikkoutumisesta johtuvat kustannukset ovat yleensä korkeat. Asianmukaisen suojakuoren avulla minimoit riskin Huawei Y5 II laitteesi vaurioitumisesta sen esimerkiksi pudotessa tai naarmuuntuessa taskussa. Saatavilla on monenlaisia suojakuoria älypuhelimesi turvaamiseksi joista useimmat on valmistettu hyvin suojaavasta muovista tai silikonista. Käytännöllisimmät kuoret suojaavat puhelimen takaosan lisäksi laitteen sivutkin puskureilla jotka ovat yleensä hieman kohotettu antaakseen suojaa myös taka- ja etuosalle. Etuosan ja näytön suojaamiseksi kannattaa tämän lisäksi hankkia pitkäikäinen suojakalvo joita löytyy monenlaisia. Lasista valmistetut näytönsuojat pitävät näytön erinomaisesti turvassa iskuilta ja naarmuuntumiselta. Sekä muoviset että lasiset näytönsuojat ovat molemmat lähes näkymättömiä.

Suojakuoret Huawei Y5 II mallille – Suojaa Huawei Y5 II laitteesi Lux Case-kuorella Päivitä puhelimesi turvaus uudelle tasolle Huawei Y5 II mallin suojakuorella tänään! Lux Case verkkokaupasta löytyy suuri valikoima kuoria Huawei Y5 II laitteelle.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.