Huawei Y360

Huawei Y360
Huawei Y360

Huawei Y360 puhelin julkaistiin jo kesällä 2015 ja siitä onkin tullut yksi Huawein suosituimmista malleista ja olemme keränneet sille upean valikoiman erilaisia suoja ja lisätarvikkeita. Puhelimessa on erinomainen 4” IPS LCD 480 x 854 pikselin resoluutio näyttö ja käyttöjärjestelmänä toimii Android OS. V4.4.4 (KitKat). Muistia tässä puhelimessa on 512 MB RAM ja vapaata tallennustilaa on 4 GB. Mitoiltaan puhelin on kätevän kokoinen sillä mitat ovat 122.6 x 63.8 x 10.9 mm ja painoa sillä on 118g.

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa Skandinavian suurimman valikoiman kuoria, koteloita, pusseja, latureita, näytönsuojia, pyörätelineitä, autotelineitä, kapeleita, kuulokkeita, kaiuttimia ja muita lisätarvikkeita. Puhelimesi näytön pidät puhtaana ja hyvässä kunnossa kätevillä näytön suojakalvoilla. Kuoret ovat suosituin suoja pitää puhelin suojassa naarmuilta ja meidän valikoimastamme niitä löytyy upeiden eri värisien lisäksi hienoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti löytyy jokaiselle oma malli. Kuoret ovat valmistettu kestävistä materiaaleista jotta ne kestäisivät pitkään päivittäistä käyttöä. Kotelot antavat ehdottomasti parhaan suojan puhelimelle ja ne erottuvat edukseen joukosta niissä olevien standin ja korttitaskujen vuoksi. Korttitaskuissa saat erittäin kätevästi pidettyä puhelimesi mukana tärkeimpiä korttejasi ja voit välillä jättää lompakkosi kotiin, standi puolestaan tarjoaa sen että voit asettaa puhelimesi haluamaasi kulmaan kun esimerkiksi katselet elokuvia tai pelaat pelejä. Puhelimen saat loistavasti pidettyä suojassa ja pidettyä kätevästi mukana suojapusseissa, voit esimerkiksi kantaa sitä kätevästi mukanasi vaikka työmatkalla. Tilaa omasi jo tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimituksemme. Jos lähetät meille tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Y360 Suojakotelot

Huawei Y360 puhelimeet saat tilattua lux-case.fi verkkokaupastamme upeita erilaisia suojakuoria pitämään puhelimesi suojattuna. Meidän valikoimastamme löydät pohjoismaiden kattavimman ja laajimman tarjonnan kuoria juuri sinun puhelimeesi. Kuoria on tarjolla hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella kauniita kuvioilla ja kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista on todella helppo löytää omalle puhelimelle ja tyyliin sopivat kuoret. Kuoret ovat valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista, kovamuovista ja puusta, kuoret juuri tästä syystä kestävät kovaakin käyttöä. Kuoret ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat aina täydellisesti puhelimeen, samalla myös jättäen kakki liitännät kätevästi vapaiksi. Kuoret eivät hnkaloita millään tavalla puhelimen normaalia käyttöä, sillä ne ovat todella huomaamattomia puhelimen suojana. Kuoret ovat ulkonäöltään hyvin yksinkertaiset mutta silti ne tarjoavat hyvän suojan puhelimellesi naarmuja ja likaa vastaan. Lähetä meille tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen kotiisi ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Huawei Y360 Suojakotelot

Kun haluat antaa parhaan mahdollisen suojan Huawei Y360 puhelimellesi niin suojakotelot ovat siihen paras vaihtoehto. Ne antavat todella kattavan suojan koko puhelimelle ja lisäksi ne ovat todella monipuolinen ja käytännöllinen vaihtoehto sillä niissä olvat standi ja korttitaskut erottavat ne hyvin muiden suojien joukosta. Standillä saat erinomaisesti tuettua puhelimesi ja asetettua sen haluamaasi kulmaan kun katselet elokuvia tai kun vaikka surffailet netisää, lisäksi korttitaskuissa puhelimesi mukana kulkee kätevästi tärkeimmät korttisi ja sinun ei aina tarvitse pitää lompakkoa mukanasi. Useimmat kotelot ovat nahkaa ja kotelot muutenkin ovat todella kestäviä ja ne myös kestävät kovaakin käyttöä. Kotelot tuovat puhelimeesi loistavan suojan lisäksi myös annoksen näyttävyyttä ja tyylikkyyttä. Kotelot myös ovat pinnaltaan mukavan tuntuiset pitää kädessä ja niiden pinnan ansiosta ne pysyvät hyvin käsissä. Osassa koteloista on myös kaunis pintakuviointi joka tuo mukavan elegantin ilmeen sille. Koteloita on saatavilla upeina eri värisinä sekä kauniilla kuvioilla koristeltuina.

Huawei Y360 Autotelineet

Yksi käytännöllisimmistä varusteista on autoteline jonka avulla saat pidettyä erinomaisesti puhelimesi autossa paikoillaan tukevasti ja turvallisesti ajaessasi. Teline kääntyy moneen eri kulmaan joten voit hyvin käyttää puhelintasi sen ollessa telineessä. Telineissä on eri kiinnitys vaihtoehtoja kuten imukuppi kiinnitys jonka avulla voit kiinnittää telineen tiukasti mille tahansa sileälle pinnalle kuten tuulilasiin tai kojelautaan, lisäksi löytyy myös ilmastointiritilä kiinnityksellä oleva joka kiinnittyy tukevasi autosi ilmastointiritilään. Puhelinta voi esteettömästi käyttää sen ollessa telineessä esimerkiksi navigaattorina, lisäksi voit ladata puhelintasi sen ollessa telineessä eikä autotelineessä ole mitään häiritseviä varsia tai tukia joten sinulla esteetön näkymä puhelimeesi. Voit myös käyttää autotelinetta kotona ja kiinnittää sen vaikka pöytään imukupin avulla.