Huawei Y330

Huawei Y330
Huawei Y330 puhelimelle olemme koonneet erinomaisen valikoiman suoja sekä muita listarvikkeita joista varmasti löytyy jotain jokaiselle. Puhelin julkaistiin jo vuoden 2014 alussa mutta sen suosio vain jatkuu. Tässä puhelimessa on 4” TFT 480 x 800 pikselin resoluution kosketusnäyttö ja käyttöjärjestelmä on Android OS. V4.2 (jelly Bean). Muistia siinä on 512 MB RAM ja vapaata tallennustilaa 4GB. Mitoiltaan tämä puhelin on oikein näppärän kokoinen 122.1 x 63.5 x 11.3 mm ja painoa sillä on 126g.

Lux-case.fi verkkokaupastamme löydät Skadinavian suurimman valikoiman kuoria, koteloita, pusseja, latureita, näytönsuoja, autotelineitä, pyörätelineitä, kaapeleita. Kaiuttimia, kuulokkeita sekä muita lisätarvikkeita. Puhelimen näytön onnistut pitämään puhtaana ja hyvässä kunnossa kätevillä näytönsuojilla. Kuorilla saat puhelimen suojattua hyvin naarmuja ja likaa vastaan, saat sen pysymään melkein uuden veroisena. Useiden väri vaihtoehtojen lisäksi meiltä löytyy myös hienoja kuvioilla koristeltuja sekä teksti/kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria joista varmasti löydät juuri sinun tyyliisi sopivat mallit. Kun haluat tarjota puhelimellesi parhaan mahdollisen suojan niin tee se koteloilla sillä ne tarjoavat koko puhelimelle erinomaisen ja kattavan suojan, lisäksi niissä olevat standi ja korttitaskut erottavat ne hyvin muista suojista monipuolisuutensa ansiosta. Standi tukee todella hyvin puhelintasi ja voit asettaa sen haluamallasi tavalla kun esimerkiksi katselet videoita tai kun pelaat pelejä, korttitaskuissa taas mukanasi kulkee kätevästi kaikki tärkeimmät korttisi ja sinun ei aina tarvitse pitää lompakkoa mukanasi. Autotelineet ovat todella hyvä lisä autoillessa kun puhelimesi pysyy siinä tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ja voit rauhassa keskittyä ajamiseen. Hommaa omasi tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimituksemme. Kun tilaat arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Y330 Suojakuoret

Huawei Y330 puhelimelle lux-case.fi verkkokaupassa on tarjolla erinomainen valikoima suojakuoria. Meidän kattavasta ja laajasta valikoimastamme sinun on helppoa ja turvallista tilata juuri sinun puhelimeesi sopivat kuoret. Kuoret ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaisesti ja juuri sen vuoksi ne istuvat aina täydellisesti puhelimeen ja lisäksi samalla ne jättävät kaikki sen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat tehty kestämään käyttöä pidemmän aikaa ja sen vuoksi ne ovat valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista sekä kovamuovista. Kuoria löytyy valikoimastamme kauniiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti löytyy jokaisen tyyliin sopiva. Kuoret ovat ulkonäöltään hyvin yksinkertaiset mutta tarjoavat tarvittavan suojan puhelimellesi likaa ja naarmuja vastaan, kuoret eivät myöskään hankaloita puhelimen käyttöä millään tavalla vaan voit vapaasti käyttää sitä normaalisti. Hanki meiltä omasi jo tänään. Tarjoamme meidän kaikille tuotteille ilmaisen toimituksen kotiin ja kun teet tilauksesi arkipäivinä ennen klo 18.00 niin saamme tuotteesi vielä saman päivän postiin.

Huawei Y330 Suojakotelot

Kun haluat antaa puhelimellesi parhaan mahdollisen suojan niin ehdottomasti kotelot ovat silloin paras vaihtoehtosi. Kotelot tarjoavat kokonaisvaltaisen suojan puhelimellesi ja ne erottuvat edukseen muista suojista niiden ominaisuuksiensa vuoksi. Kotelot ovat erittäin monipuolinen ja käytännöllinen tapa suojata puhelimesi sillä niissä olevat standi ja korttitaskut helpottavat päivittäistä käyttöä huomattavasti. Standin avulla saat erinomaisesti tuettua puhelimesi mihin kulmaan itse haluat ja se on loistava kun esimerkiksi katselet elokuvia tai vaikka selailet internettiä. Kotelot ovat erittäin kestävä ratkaisu sillä ne ovat valmistettu vahvoista ja kestävistä materiaaleista. Kotelot myös tuovat kattavan suojan lisäksi hyvän ripauksen tyyliä puhelimesi ulkonäköön ja sen vuoksi ne ovatkin suosittu suoja vaihtoehto.

Huawei Y330 Lisätarvikkeet

Huawei Y330 puhelimeesi löydät upean valikoiman erilaisia lisätarvikkeita joista on paljon iloa ja hyötyä. Puhelimen näyttösi pidät erinomaisesti puhtaana ja hyvin suojattuna kätevillä ja helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät meiltä myös kattavan tarjonnan latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Autotelineet ovat loistava valinta sillä saat sen avulla pidettyä puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessasi. Lisätarvikkeissa on myös saatavilla esimerkiksi kauko-ohjattava helikopteri joka on hauska ajanvietto väline, voit ohjata sitä puhelimellasi vaikka olohuoneessa. Toivotamme mukavia ostoshetkiä myymälässämme.