Huawei Watch

Huawei Watch

Tervetuloa Huawei Watch kello osastolle josta löydät erilaisa lisätarvikkeita ja suojia. Huawei toi upean älykellonsa markkinoille viime syksynä ja se on ollut erittäin suosittu, lisäksi se on erittäin käytännöllinen kun voit tarkastaa esimerkiksi sähköpostit ja kuunnella musiikkia. Kello on myös IP67 suojattu joten voit pitää sitä kädessä vaikka uidessa ja lisäksi se on valmistettu ruostumattomasta teräksestä joten se on myös erittäin kestävä. Skandinavian laajimmasta valikoimasta saat kätevästi ja luotettavasti tilattua kellollesi tarvikkeet ja suojat. 10 vuoden kokemuksella voimme taata sinulle erinomaisen ja turvallisen palvelun kun tilaat kellollesi tuotteita. Meiltä löydät Huawei kellolle rannekkeet, kuoret, suojakotelot, kellonpidikkeet, telineet ja latauspidikkeet. Rannekkeita on tarjolla eri materiaaleja ja värejä joista löydät helposti suosikkisi. Kuorilla saat hyvin suojattua kellon, saatavilla on useita erilaisia hauskoja väri vaihtoehtoja. Kellon ruudun puolestaan saat pidettyä erittäin hyvin suojassa lialta ja naarmuilta suojakoteloilla joita valikoimassa on eri malleja ja värejä. Latauspidikkeitä löytyy erilaisia malleja joihin saat laitettua kellon latautumaan, saatavilla maanläheisillä väreillä. Lisäksi vielä löydät meiltä värikkäitä kellon telineitä joihin saat laitettua kellon yöksi. Lähetä tilauksesi meille jo tänään! Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen. Kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Tutustu samalla myös meidän muihin Huawei tuotteisiin. Toivotamme oikein mukavia ja leppoisia ostos hetkiä verkkokaupassamme.

3 Nimike(ttä)

/ sivu

3 Nimike(ttä)

/ sivu

Huawei Watch Älykello
Huawei Watch Älykello on Huawein uusi lippulaiva älykello markkinoilla ja se näyttää todella elegantilta ja tyylikkäältä. Sitä onkin pidetty yhtenä hienompana älykellona tähän asti. Huawei Watch julkaistiin viime vuoden syksyllä ja on siitä lähtien ollut yksi Huawein suosituimmista tuotteista puhelinten ja tablettien lisäksi. Kello on mitoiltaan 42 x 42 x 11.3 mm joten se on erinomaisen kokoinen. Siinä on myös IP67 luokitus joten sekin kuten monet muutkin älykellot ovat pölyn ja ja vedenpitäviä, tässä mallissa vedenpitävyys on 30 minuuttia 1 metrissä eli sitä voi huoletta pitää kädessä suihkussa tai jos vaikka käy uimassa. Hieno AMOLED näyttö 400 x 400 pikselin resoluutiolla antaa mukavan näytön, lisäksi kello on valmistettu ruostumattomasta teräksestä joten se on myös kestävää tekoa. Myös tässä kellossa monien tapaan on myös muistia 512 MB RAM ja tallennustilaa 4 GB joten hyvin tasaväkistä on tällä alueella kellojen kesken. Tämän kellon avulla voit lukea tekstiviestejä ja sähköposteja joten voit olla aina helposti yhteydessa kellon avulla ihmisiin. Kello on varustettu 300 mAh Li-ion akulla joka on erinomainen ja sillä on käyttöaikaa noin 48 tuntiin asti.

Huawei Watch Suojat
Meidän verkkokaupassa on paljon erilaisia vaihtoehtoja suojata arvokas älykello ja tehdä se tyylikkäästi. Kuorilla saat loistavasti pidettyä puhelimesi suojassa likaa ja naarmuja vastaan ja voit samalla tehdä sen huomaamattomasti. Suojakoteloillla saat tietysti suojattua koko kellon ja varsinkin näytön saat hyvin pidettyä suojattuna naarmuilta kotelon avulla. Suojat ovat myös valmistettu nimenomaan kyseisille malleille joten ne istuvat täydellisesti kelloihin, eivätkä myöskään hankaloita niiden käyttöä. Suojat pitävät kellosi turvallisesti suijassa ja uuden veroisina.

Huawei Watch Lisätarvikkeet
Lisätarvikkeissa on paljon älykello rannekkeita joita vaihtamalla saat uutta ilmettä kelloosi ja valittavana on paljon eri värisiä vaihtoehtoja, lisäksi voit tilata meiltä rannekkeita jos edellinen menee jostain syystä rikki. Kellopidikkeissä saat mukavasti pidettyä kellosi kun et sitä käytä ja se pysyy siististi paikoillaan ja tiedät aina missä kellosi on joten se ei myöskään pääse hukkumaan. Telineillä on sama tarkoitus ja toiminta periaate eli pitää puhelin siististi telineessä ja helposti löydettävissä kun et sitä käytä. Latauspidikkeet ovat myös erinomainen tapa säilyttää kelloa ja pitää se helposti saatavilla, tietysti latauspidikkeiden tarkoitus on ladata kelloa mutta sitä voi hyödyntää muutenkin. Lux-case.fi verkkokaupasta voit tilata luotettavasti ja turvallisesti kotoasi käsin tuotteet jokaiselle mobiililaitteellesi kuten puhelimelle, tabletille ja kannettavalle, meillä on pohjoismaiden suurin valikoima. 10 vuoden kokemuksella takamme sinulle helpon ja kätevän palvelun. Lähetä meille tilauksesi jo tänään ja hyödynnä meidän ilmainen toimitus. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Käy samalla tutustamassa muihin Huawei tuotteisiimme. Toivotamme koko verkkokauppamme puolesta mukavia ja leppoisia ostos hetkiä.