Huawei P9

Huawei P9
Huawei P9 on Huawein uusi lippulaiva sekä P8 puhelimen seuraaja ja julkaisu ajankohdasta ei ole vielä täyttä varmuutta mutta silti meillä on jo suojia ja lisätarvikkeita sille. Ilmoitus julkaisusta tulee mitä ilmeisemmin huhtikuussa. Verkkokaupastamme löydät toki jo puhelimelle kotelot, kuoret, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet sekä muut lisätarvikkeet. Näytön suojaat ja pidät kätevästi uuden veroisena hienoilla ja helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Suojakuoret ovat yksinkertaisen helppo tapa pitää puhelin suojattuna likaa ja naarmuja vastaan. Kuoret ovat valmistettu Huawei P9 puhelimen mittojen mukaan ja siksi ne istuvatkin siihen täydellisesti, samalla jättäen myös kaikki liitännät vapaiksi. Kuoria meillä on valikoimassa upeita eri värisiä, kuviollisia ja kauniilla kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja malleja. Suojakotelot puolestaan tarjoavat loistavan kokonaisvaltaisen suojan puhelimelle ja lisäksi ne ovat todella käytännöllisiä. Koteloissa oleva standi ja korttitaskut ovat todella mukava lisä kun katselet esimerkiksi videoita tai elokuvia ja korttitaskuissa saat pidettyä puhelimen mukana tärkeimmät korttisi ja sinun ei tarvitse pitää lompakkoasi aina mukana. Kotelot antavat myös tyylikkään ilmeen puhelimelle. Erittäin laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta eri kokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat erinomainen valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Autotelineet ovat myös valikoimassamme ja ne ovat näppärä lisä autoihin sillä ne pitävät puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Silti voit käyttää puhelinta ajon aikana vapaasti sillä telineet mahdollistavat erittäin laajan kääntyvyyden. Esimerkiksi voit käyttää puhelintasi autosi navigaattorina. Varaa aikaa tutustuaksesi meidän valikoimaamme ja käy samalla tutustumassa muihin LG tuotteisiimme. Hanki omasi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja jos teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme vielä samana päivänä pakettisi sen päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Huawei P9 Suojakuoret
Meiltä saat upeat suojakuoret Huawei P9 puhelimeesi. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Skandinavian laajimman valikoiman suoja ja lisätarvike tuotteita puhelimille, tableteille ja kannettaville tietokoneille. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme luotettavan ja turvallisen palvelun. Tilauksesi saat tehtyä helposti ja nopeasti suoraan kotoasi ja toimitamme tuotteet suoraan kotiovellesi. Suojakuoria löydät meiltä laajan väri valikoiman, samalla myös eri kuvioilla ja teksti/kuva yhdistelmällä varustettuja kuoria. Suojakuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, silikonista, alumiinista, kovamuovista ja puusta, lisäksi ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaan joten ne istuvat puhelimeesi täydellisesti ja samalla jättää puhelimen liitännät vapaaksi. Suojakuorilla saat erinomaisesti suojattua puhelimesi naarmuilta ja lialta. Tilaa itsellesi oma jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen sinulle kotiin ja jos teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Huawei P9 Kotelot ja Pussit
Suojakotelot ovat ehdottomasti Paras tapa suojata koko puhelimesi kolhuilta, naarmuilta ja lialta. Valikoimassamme on laaja tarjonta värikkäitä ja hauskoilla kuvioilla olevia koteloita jota istuvat täydellisesti puhelimeesi. Nahkakoteloissa oleva tuki antaa paljon mukavuutta kun surffailet internetissä tai katselet lempi elokuviasi. Korttitaskut mahdollistavat sen että voit kätevästi pitää tärkeimpiä korttejasi kuten käyntikortteja, luottokortteja ja ajokorttia kätevästi puhelimesi mukana kun vaikka teet nopean kauppa reissun ja voit jättää lompakkosi kotiin. Nahkakotelot ovat erittäin kestäviä ja sen vuoksi erinomainen suoja puhelimellesi, lisäksi ne ovat mukavan tuntuisia pitää kädessä. Suojapussit ovat myös erinomainen keino suojata puhelin ja helppo tapa pitää sitä mukana kaupungilla liikkuessasi. Pussit antavat myös kattavan suojan puhelimellesi. Myös pusseja on saatavilla useita eri värejä ja malleja.

Huawei P9 Lisätarvikkeet
Meiltä löydät myös erittäin laajan ja kattavan valikoiman Huawei P9 puhelimen lisätarvikkeita. Tarjonnastamme varmasti löytyy tyylillesi ja puhelimellesi sopivat tuotteet. Puhelimesi näytön pidät hyvin suojattuna likaa ja naarmuja vastaan helpoilla ja kätevillä näytön suojakalvoilla. Laturit ja autolaturit saat myös täältä, useita värejä ja malleja. Autotelineet ovat erinomainen tapa pitää puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossasi kun ajat. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy myös useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Tutustu rauhassa meidän valikoimaamme ja käy samalla katselemassa muita Huawei Tuotteitamme.