Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus
Huawei P9 Plus

Huawei P9 Plus puhelin julkaistiin Toukokuussa 2016 ja siitä odotetaan tulevan yksi tämän vuoden suosituimmista puhelimista ja samalla olemme meidän verkkokaupassamme koonneet sille jo erinomaisen valikoiman tuotteita. Tässä puhelin mallissa on hieno 5.5” Super AMOLED näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla sekä Android OS. V6.0 (Marshmallow käyttöjärjestelmällä. Keskusmuistia puhelimessa on 4GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 64GB verran. Puhelin on erittäin käytännöllisen kokoinen mitoiltaan 152.3 x 75.3 x 7mm ja painoa sillä on 162g. Tarjolla lux-case.fi myymälässämme on myös tälle puhelin mallille useita erilaisia suojia sekä tarvikkeita kuten kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet, ja muut lisätarvikkeet. Kuoret ovat erittäin suosittu tapa suojata kätevästi puhelin naarmuilta sekä lialta. Kuoria on saatavilla hienoja malleja sekä kauniin värisiä vaihtoehtoja. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja laadukkaista materiaaleista ja ne ovat myös samala valmistettu puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat puhelimeen täydellisesti. Kotelot puolestaan tarjoavat koko puhelimelle erittäin kattavan ja monipuolisen suojan sillä niissä olevat standit ja korttitaskut antavat niille edun muihin suojiin verrattuna, standi tukee puhelinta erinomaisesti joten sinun on mukava esimerkiksi katsella siitä elokuvia tai pelata pelejä ja korttitaskut antavat mahdollisuuden pitää tärkeimpiä korttejasi kätevästi puhelimesi mukana. Pussit ovat erittäin tyylikäs ja hieno vaihtoehto pitää puhelimesi suojattuna. Pusseissa pidät puhelimen kokonaisuudessaan suojattuna ja kätevän kantohihnan avulla saat kannettua sitä kätevästi mukanasi kun liikut kaupungilla. Nissä on myös ylimääräinen tasku jossa voit säilyttää pieniä tavaroita kuten esimerkiksi avaimi, kortteja tai rahaa. Lähetä meille tilauksesi jo tänään ja saat tuotteesi ilmaiseski toimitettuna kotiisi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei P9 Plus Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupassa tarjoamme upeita erilaisia suojakuori vaihtoehtoja Huawei P9 Plus puhelimelle. Meillä on pohjoismaiden kattavin ja laajin valikoima josta jokaiselle löytyy varmasti mieleiset vaihtorhdot. Kuorilla saat erinomaisesti pidettyä puhelimesi suojassa naarmuilta ja lilata, lisäksi ne ovat todella yksinkertaiset ja kevyet käyttää. Kuoret ovat valmistettu todella kestävistä ja korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista sekä TPU-muovi hybridi seoksesta, joiden avulla puhelimesi pysyy hyvin suojattuna ja lähes uuden veroisena. Myymälässämme meillä on kuoria eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella kauniita kuvioituja sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja malleja, joista kaikille löytyy varmasti mieleiset. Kuoret ovat valmistettu kyseisten puhelimien mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat niihin täydellisesti ja samalla jättäen niiden liitännät kätevästi vapaiksi. Tilaa omalle puhelimellesi omat jo tänään. Tarjoamme meidän kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen sinulle kotiin, kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilaamasi tuotteesi vielä saman päivän postiin.

Huawei P9 Plus Suojakotelot

Koteloilla annat puhelimellesi markkinoiden tämän hetkisen parhaan mahdollisen suojan ja niiden ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat erittäin hyvin edukseen muista suoja vaihtoehdoista. Kotelot ovat erittäin monipuoliset ja käytännölliset sillä niissä olevilla standeillä saat todella hyvin tuettua puhelimesi sellaiseen kulmaan josta näet näytön erittäin hyvin kun esimerkiksi katselet elokuvia tai kun pelaat pelejä. Korttitaskut taas ovat siitä hyödylliset koska niissä saat hyvin pidettyä tärkeimmät korttisi kätevästi puhelimesi mukana missä tahansa liikutkin ja voit jättää lompakkosi kotiin. Erinomaisen suojan lisäksi kotelot tarjoavat myös puhelimellesi todella tyylikkään ulkoasun ja sitä on mukana myös käsitellä. Ne ovat valmistettu erittäin laadukkaista ja kestävistä materiaaleista kuten nahasta ja TPU-muovista joiden ansiosta ne ovat todella pitkäikäisiä suojia puhelimeesi ja samalla kestävät hyvin myös kovassakin käytössä. Koteloita on myös tarjolla erittäin hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla sekä kuvilla koristeltuja malleja joista varmasti saat tilattua mieleiset versiot.

Huawei P9 Plus Suojapussit

Huawei P9 Plus puhelimelle on saatavilla erittäin upea valikoima tyylikkäitä pusseja joilla saat pidettyä erittäin tyylikkäästi ja hyvin puhelimesi suojassa kolhuilta sekä naarmuilta. Pusseja on saatavilla erittäin hienoja eri mallisia ja myös kauniiden väri vaihtoehtojen lisäksi upeilla kuvioilla varustettuja versioita joiden joukosta varmasti jokainen löytää mieleiset mallit omalle puhelimelle ja tyylilleen sopivat. Pusseissa olevalla mukavalla ja kätevällä kantohihnalla saat hyvin pidettyä puhelintasi mukana kun liikut kaupungilla ja lisäkasi samalla niissä on ylimääräinen tasku joissa saat säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa jonka vuoksi ne ovat kuin pieniä laukkuja jossa mukanasi kulkee kaikki päivittäin tarvitsemasti tavarat kätevästi. Pussin sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta puhelimesi näyttöä eikä muitakaan tavaroita joita siinä kuljetat. Toivotamme sinulle erittäin mukavia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.