Huawei P9 Lite Mini

Huawei P9 Lite Mini
Huawei P9 Lite Mini

Edeltäjäänsä, tavallista Huawei P9 Lite mallia pienempi Huawei P9 Lite Mini on varustettu 5.0 tuuman kirkkaalla HD näytöllä. Ohut mutta lujatekoinen P9 Lite Mini tekee käytöstä helppoa ja turvallista sormenjälkitunnistimen avulla. Käytännöllinen lähestymissensori havaitsee kun käyttäjä nostaa laitteen kasvojensa lähelle puhelun aikana ja sammuttaa näytön estääkseen näppäimistön painamisen ja akun kulumisen.

Vaikka oman hintaluokkansa kärkikastiin lukeutuva Huawei P9 Lite Mini onkin edullinen kannattaa sen suojaamiseen silti panostaa. Lux Case verkkokaupasta löytyy laaja valikoima lisävarusteita P9 Lite Mini mallille. Kattavasta valikoimastamme löydät mm. persoonalliset suojakuoret ja –kotelot joka makuun monenlaisilla ominaisuuksilla. Etsit sitten jämäkkää suojaa tai eleganttia ilmettä Huawei P9 Lite Mini laitteellesi, meiltä se löytyy.

Haluatko antaa puhelimellesi persoonallisemman ilmeen taikka vain pitää sen turvassa päivittäisiltä vahingoilta? Lux Case verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima erilaisia suojakuoria Huawei P9 Lite Mini mallille jotka tekevät vaikka molemmat. Meiltä löytyy monenlaisia kuoria älypuhelimellesi eri muotoiluilla, kuvilla ja kuvioinneilla. Vaikka etsisit vain yksinkertaista yksiväristä suojakuorta laitteellesi, senkin löydät meiltä missä tahansa värissä minkä vain voit kuvitella. Kaikki valikoimamme suojakuoret on suunniteltu vartavasten Huawei P9 Lite Mini mallille joten ne istuvat laitteeseen täydellisesti. Mitä tahansa etsitkään, suuresta valikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin miellyttävää.

Paras kuori Huawei P9 Lite Mini mallille Parhaimman suojakuoren löytäminen Huawei P9 Lite Mini mallille ei ole täysin vaivatonta sillä vaihtoehtoja on paljon tarjolla. Mitä laatuun tulee, kaikki suojakuoremme on suunniteltu ja valmistettu parhaista mahdollisista korkealuokkaisista materiaaleista. Tärkeintä älypuhelimen suojakuorta valikoidessa on kiinnittää huomiota ulkonäön lisäksi kuoren tuntumaan. Valitse P9 Lite Mini laitteellesi kuori joka tuntuu omanlaiselta, mukavalta ja sopii persoonallisuuteesi.

Huawei P9 Lite Mini kuori suojaa puhelintasi Välillä olemme väsyneitä, stressaantuneita tai vain huolimattomia ja nämä johtavat äkkinäisiin onnettomuuksiin ja vahinkoihin. Kun älypuhelimesi rikkoutuu onnettomuuden seurauksena siitä seuraavat kustannukset ovat yleensä korkeat. Kun suojaat Huawei P9 Lite Mini laitteesi oikeanlaisella suojakuorella pidät sen turvassa esimerkiksi pudotuksista johtuvilta vaurioilta ja naarmuilta jotka avaimesi saattavat aiheuttaa puhelimen kanssa samassa taskussa. Meillä on monenlaisia suojia tarjolla edellämainittujen ongelmien ratkaisemiseksi. Yleisimmät suojakuoret on valmistettu muovista tai silikonista ja niitä on saatavilla monen näköisinä. Parhaimmat suojakuoret suojaavat takaosan lisäksi puhelimen sivut puskureilla, jotka ovat hieman kohotettu pitääkseen myös taka- sekä etuosan paremmassa turvassa. Etuosan ja näytön suojaamista varten on olemassa erilaisia muovisia suojakalvoja joilla on pitkä elinikä ja temperoidusta lasista valmistettuja suojalaseja jotka antavat erinomaisen suojan naarmuilta sekä iskuilta. Molemmat ovat lähes näkymättömiä.

Huawei P9 Lite Mini kuoret – Lux Case-kuori Huawei P9 Lite Mini puhelimelle Päivitä puhelimesi Huawei P9 Lite Mini suojakuorella. Lux Case verkkokaupastamme löytyy laaja valikoima kuoria P9 Lite Mini mallille. Suojaa laitteesi tänään!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.