Huawei P10

Huawei P10
Huawei P10

Huawei P10 puhelin on määrä julkaista Maaliskuussa 2017. Siitä varmasti tulee jälleen yksi Huawein suosituimmista malleista. Tässä mallissa on tyylikäs 5.1” IPS-NEO LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Mitoiltaan puhelin on 145.3 x 69.3 x 7mm ja painoa sillä on 145g, eli varsin käytännöllinen. Käyttöjärjestelmä siinä on Android OS, v7.0 (Nougat). Tässä puhelimessa on 4 GB RAM keskusmuisti ja mallista riippuen vapaata tallennustilaa löytyy 32/64 GB. Meillä lux-case verkkokaupassa on jo hyvissä ajoin valmistuttu tämän puhelimen julkaisuun ja tänne on kerätty upea ja laaja valikoima. Saat meiltä tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, varavirtalähteet, autotelineet, pyörätelineet, käsivarsikotelot, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut hyödylliset lisätarvikkeet. Kuoret tarjoavat helppokäyttöisen sekä kestävän suojan puhelimellesi päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan. Kuoria meillä on tarjolla hienoja erilaisia malleja sekä väri vaihtoehtoja. Ne sopivat puhelimeen täydellisesti ja samalla jättävät näppäimet sekä liitännät vapaiksi. Koteloiden avulla sinun on helppo tarjota puhelimellesi todella kattavan sekä erinomaisen suojan. Niiden ominaisuuksien vuoksi kotelot erottuvat hyvin edukseen muista suojista. Niissä olevan standin avulla saat erinomaisesti tuettua puhelimesi niin että siitä on mukava esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä.

Korttitaskuissa sinun on todella kätevä pitää mukanasi muutamia päivittäin käyttämiäsi kortteja. Koteloiden avulla annat myös puhelimellesi tyylikkään ja elegantin ilmeen. Myymälästämme löydät puhelimeesi erinomaisen valikoiman erilaisia lisätarvikkeita joiden avulla helpotat puhelimesi päivittäistä käyttöä. Tule tutustumaan.

Huawei P10 puhelimen näyttävät suojakuoret saat kätevästi tilattua täältä. Lux-case.fi myymälä tarjoaa puhelimellesi laadukkaan sekä kattavan valikoiman erilaisia kuoria puhelimeesi. Saatavilla on upeiden väri tarjonnan lisäksi malleja joissa kauniita kuvioita, kuvia sekä teksti ja kuva yhdistelmiä. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista ja ne kestävätkin hyvin päivittäistä käyttöä, lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti puhelimeen ja samalla myös jättäen sen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat myös erittäin ohuita jonka vuoksi ne eivät hankaloita puhelimen käyttöä ja ne ovat mukavan tuntuiset pitää kädessä. Niiden avulla saat erinomaisesti pidettyä puhelimesi suojattuna erilaisia päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei P10 Suojakuoret

Meillä lux-case.fi verkkokaupassa on tarjota asiakkaille pohjoismaiden kattavin ja suurin tuote valikoima suojia sekä tarvikkeita Huawei P10 puhelimelle. Saat kätevästi täältä hankittua puhelimeesi upeat kuoret suojaamaan puhelimesi erilaisilta päivittäisiltä vaurioilta sekä vahingoilta. Tarjolla on todella hienoja malleja sekä upean väri valikoiman lisäksi myös kauniita kuvin, kuvioin ja teksti sekä kuva yhdistelmällä varustettuja vaihtoehtoja. Kuorilla saat puhelimellesi laadukkaan ja vahvan suojan, sillä ne ovat valmistettu erittäin kestävistä materiaaleista. Valmistukseen on käytetty silikonia, puuta, alumiini seosta, kovamuovia sekä joustavaa muovia. Puhelimen mittojen mukaan valmistetut kuoret istuvat siihen täydellisesti, sekä samalla ne myös jättävät kätevästi puhelimen näppäimet ja liitännät vapaiksi.

Ne ovat todella yksinkertainen ja silti erinomaisesti suojaava vaihtoehto pitää puhelin suojattuna. Hanki meiltä omasi jo tänään! Tule katsomaan mitä kaikkea meillä onkaan tarjolla sinun puhelimellesi.

Huawei P10 Suojakotelot

Suojakotelot ovat ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista pitää koko puhelimesi hyvin suojattuna päivittäisiltä kolhuilta ja iskuilta. Monipuolinen ja käytännöllinen vaihtoehto joka tarjoaa puhelimellesi enemmän kuin vain pelkän suojan. Kotelossa olevissa korttitaskuissa sinun on todella kätevä pitää mukanasi muutamia tärkeimpiä päivittäin käyttämiäsi kortteja. Standin avulla saat mainiosti pidettyä puhelimesi tuettuna juuri sellaiseen kulmaan josta on mukava esimerkiksi surffailla netissä tai pelata pelejä. Ne ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista ja vahvoista materiaaleista kuten keinonahasta, nahasta ja joustavasta muovista, sen vuoksi ne toimivat hyvin suojana pikän aikaa kovassakin käytössä. Niitä on mukava pitää kädessä niissä olevan hienon pinnan ansiosta, sekä lisäksi ne myös pysyvät hyvin käsissä. Koteloiden avulla saat annettua puhelimellesi erittäin tyylikkään ja ainutlaatuisen ilmeen, niiden avulla puhelimesi erottuu varmasti massasta.

Ne ovat mahtava sekä laadukas vaihtoehto suojata puhelin erilaisia päivittäisiä vaurioita vastaan.

Huawei P10 Lisätarvikkeet

Huawei P10 puhelimellesi löydät upean valikoiman erilaisia lisätarvikkeita joista on paljon iloa ja hyötyä. Puhelimen näyttösi pidät erinomaisesti puhtaana ja hyvin suojattuna kätevillä ja helppokäyttöisillä näytönsuojilla. Löydät meiltä myös kattavan tarjonnan latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla.

Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Toivotamme oikein mukavia ostoshetkiä myymälässämme.

Huawei P10 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Huawei P10 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/huawei-p10.html