Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus
Huawei P10 Plus

Huawei P10 Plus puheline on tarkoidus julkaista kuluttajille Maaliskuussa 2017 ja sen odotetaan tavoittavan suurremman asikaskunnan kuin edeltäjänsä. Tässä puhelin mallissa on laadukas 5.5” IPS-NEO LCD näyttö 1440 x 2560 pikselin resoluutiolla. Käyttöjärjestelmä siinä on Android OS, v7.0 (Nougat). Puhelin on todella käytännöllisen kokoinen mitoilla 153.5 x 74.2 x 7mm sekä painoa sillä on 165g. Keskusmuistia siinä on 4/6 GB Ram ja vapaata tallennustilaa löytyy 64/128 GB, mallista riippuen. Erinomainen puhelin. Meillä on lux-case verkkokaupassa jo hankittu sille erinomainen ja kattava tuote valikoima lisätarvikkeita ja suojia. Saat tilattua täältä puhelimellesi kotelot, kuoret, pussit, käsivarsikotelot, varavirtalähteet, laturit, pyörätelineet, autotelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit ja muut kätevät lisätarvikkeet. Kuoret ovat todella käytännöllinen suoja puhelimelle sillä ne ovat erittäin yksinkertaisia ja kevyitä. Kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat puhelimelle täydellisesti, lisäksi ne eivät peitä puhelimen liitäntöjä tai nappeja. Saatavilla on todella tyylikkäitä malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja. Kotelot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan puhelimille ja niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat edukseen muista suojista. Koteloissa olevat standit mahdollistavat sen että voit tukea puhelimesi sellaiseen kulmaan josta sinun on kätevä esimerkiksi katsella elokuvia tai surffailla netissä, korttitaskuissa puolestaan saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä korttejasi puhelimen mukana.

Autotelineet ovat yleinen varuste autoissa, sillä se helpottaa puhelimen pitämistä autossa erittäin paljon. Autotelineillä saat pidettyä puhelimesi erittäin hyvin ja turvallisesti paikoillaan ajaessa. Tule tutustumaan.

Lux-case.fi verkkokaupan tältä osastoltamme on todella kätevä löytää Huawei P10 Plus puhelimellesi paljon erilaisia suojakuoria. Myymälämme tarjoaa pohjoismaiden kattavimman ja laajimman tuote valikoiman upeita kuori vaihtoehtoja. Valikoimastamme löytyy paljon erilaisia väri vaihtoehtoja, kauniita kuviollisia ja upeita kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria joilla saat suojattua ja myös piristettyä puhelimesi ilmettä. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista ja ne kestävätkin hyvin päivittäistä käyttöä, lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti puhelimeen ja samalla myös jättäen sen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat myös erittäin ohuita jonka vuoksi ne eivät hankaloita puhelimen käyttöä millään tavalla ja ne ovat mukavan tuntuiset pitää kädessä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei P10 Plus Suojakuoret

Huawei P10 Plus puhelimelle meillä on erinomainen tarjonta erilaisia suojakuoria. Meidän verkkokauppamme laajasta ja kattavasta valikoimastamme löydät varmasti juuri sinun tyyliisi sopivat kuoret antamaan suojan puhelimellesi. Valikoimastamme saat tilattua hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla ja kauniilla kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista on helppo valita omat. Kuoret ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaisesti joten ne istuvat aina täydellisesti puhelimeesi ja samalla jättäen sen kaikki liitännät hyvin vapaiksi. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista, jonka vuoksi ne kestävätkin hyvin kovempaakin käyttöä. Kuoret eivät häiritse millään lailla puhelimen päivittäistä käyttöä, joten voit käyttää sitä aivan normaalisti.

Kuoret ovat todella yksinkertaiset ja ohuet mutta tarjoavat silti puhelimellesi hyvän suojan likaa ja naarmuja vastaan.

Huawei P10 Plus Suojakotelot

Suojakoteloita on tarjolla valtavasti ja erilaisa. Kotelot tarjoavatkin parhaan mahdollisen suojan koko puhelimellesi kolhuja ja naarmuja vastaan, se pitää puhelimesi lähes uuden veroisena. Kotelot myös erottuvat hyvin muista suojista niissä olevien korttitaskujen ja standin ansiosta. Korttitaskut ovat siitä erinomainen lisä sillä niissä puhelimesi mukana kulkee tärkeimmät korttisi kätevästi kun esimerkiksi käyt kaupassa ja standi on loistava tapa tukea puhelin kun vaikka pelaat sillä pelejä tai kun katselet videoita. Useimmat kotelot ovat valmistettu nahasta joten ne ovat erittäin kestävät käytössä ja sen lisäksi ne antavat näyttävän ja erittäin tyylikkään ulkonäön puhelimellesi. Nahkaisen pinnan ansiosta ne pysyvät erinomaisesti kädessä ja lisäksi ne ovat mukavan tuntuiset, monissa nahkakoteloissa on vielä piristävä pintakuviointi joka antaa sille ainutlaatuisen ilmeen.

Nämä kotelot ovat enemmän kuin tavallinen kotelo, sillä ne ovat erittäin monipuolinen ja käytännöllinen tapa antaa puhelimelle sen tarvitsema suoja.

Huawei P10 Plus Lisätarvikkeet

Verkkokauppamme tarjoaa myös erittäin laajan valikoiman lisätarvikkeita Huawei P10 Plus puhelimelle. Saatavilla on esimerkiksi helppokäyttöoiset näytösuojat joilla pidät puhelimesi hienon näytön hyvin suojattuna naarmuilta. . Valikoimassamme on myös paljon erilaisa latureita, autolatureita ja matka adaptereita, löydät niitä eri mallisia ja värisiä. Kuulokkeita on myös laaja ja kattava valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät tyyliisi sopivat kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat loistava valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla.

Löydät myymälästämme myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Tule katsomaan mitä kaikkea meillä on tarjolla.

Huawei P10 Plus kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Huawei P10 Plus kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/huawei-p10-plus.html