Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite
Huawei P10 Lite

Huawei P10 Lite puhelin julkaistaan markkinoille Maaliskuussa 2017. Tätä puhelin mallia on jo odotettukkin ja se varmasti löytää suuren kuluttaja joukon. Tässä mallissa on erinomainen 5.2” IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Siinä on 4 GB RAM keskusmuisti ja 32 GB vapaata tallennustilaa. Tässä puhelin mallissa on 12 MP ja 8 MP kamerat, joilla tallennat kätevästi ja tarkasti videot ja nappaat terävät kuvat. Käyttöjärjestelmänä on Android OS, v7.0 (Nougat).

Lux-case.fi myymälästämme saat kätevästi tilattua erilaisia suojia sekä lisätarvikkeita. Saat hommattua puhelimellesi täältä kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, käsivarsikotelot, varavirtalähteet, laturit, autolaturit, kuulokkeet, kaapelit, kaiuttimet ja muut käytännölliset lisätarvikkeet.

Kuorilla tarjoat puhelimelle hyvän suojan puhelimellesi likaa ja naarmuja vastaan. Kuoria meiltä löytyy upea valikoima eri värisiä, hienoilla kuvioilla sekä kauniilla kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista on helppo valita omansa. Koteloilla annat ehkä parhaan mahdollisen suojan puhelimellesi ja niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne erottuvat joukosta hyvin edukseen. Koteloissa oleva standi antaa sinun asettaa puhelin juuri itsellesi sopivaan kulmaan kun vaikka katselet elokuvia tai kun surffailet netissä ja korttitaskut puolestaan ovat siitä käytännöllinen vaihtoehto kun voit pitää puhelimesi mukana muutamia tärkeimpiä korttejasi eikä sinun tarvitse aina ottaa lompakkoasi mukaan. Pussit ovat myös yksi kätevä tapa pitää puhelin suojattuna ja samalla myös kätevästi mukanasi kun liikut kaupungilla. Autotelineet ovat ehdoton lisä nykyään autoissa sillä niissä voit pitää puhelimesi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan. Tutustu nyt jo valikoimaamme.

Huawei P10 Lite puhelimen hienot ja näyttävät suojakuoret saat kätevästi tilattua täältä. Lux-case.fi myymälä tarjoaa puhelimellesi laadukkaan sekä kattavan valikoiman erilaisia kuoria puhelimeesi. Saatavilla on upeiden väri tarjonnan lisäksi malleja joissa kauniita kuvioita, kuvia sekä teksti ja kuva yhdistelmiä. Kuoret ovat valmistettu kestävistä ja korkelaatuisista materiaaleista ja ne kestävätkin hyvin päivittäistä käyttöä, lisäksi ne ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan joten ne istuvat täydellisesti puhelimeen ja samalla myös jättäen sen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat myös erittäin ohuita jonka vuoksi ne eivät hankaloita puhelimen käyttöä ja ne ovat mukavan tuntuiset pitää kädessä. Niiden avulla saat erinomaisesti pidettyä puhelimesi suojattuna erilaisia kolhuilta ja naarmuilta.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei P10 Lite Suojakuoret

Huawei P10 Lite puhelimelle myymälästämme on saatavilla paljon hienoja erilaisia suojakuoria joilla pidät puhelimesi hyvin suojattuna naarmuja ja kolhuja vastaan. Lux-case.fi verkkokaupan pohjoismaiden suurimmasta valikoimastamme saat kätevästi ja luotettavasti tilattua kuoret puhelimellesi. Kuoria meillä on tarjolla useiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoja kuvioilla varustettuja sekä erittäin kauniita kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti jokainen löytää omaan tyyliinsä sopivat kuoret. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä ja korkeluokkaisista materiaaleista kuten alumiini seoksesta, joustavasta muovista, kovamuovista ja silikonista. Siksi ne kestävät päivittäistä käyttöä mahdollisimman pitkään ja tarjoavat loistavan suojan. Kuoret eivät kuitenkaan häiritse puhelimen käyttöä millään tavalla, joten voit käyttää puhelintasi aivan normaalisti. Kuoret tuovat myös puhelimellesi pirteän lisän sen ulkonäköön. Kuoret ovat erittäin yksinkertaisen näköiset mutta siitä huolimatta ne tarjoavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Tule nyt ostoksille.

Huawei P10 Lite Suojakotelot

Suojakotelot ovat erinomainen ja paras mahdollinen vaihtoehto suojata koko Huawei P10 Lite puhelimesi jopa iskuja vastaan. Kotelot ovat erittäin monipuolinen ja käytännöllinen tapa suojata puhelin niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta ja juuri niiden vuoksi kotelot erottuvat muista markkinoilla olevista suojista edukseen. Standi mahdollistaa sen että saat asetettua puhelimesi juuri siihen kulmaan josta sinun on paras katsella esimerkiksi videoita tai sitten pelata pelejä, korttitaskut puolestaan antavat mahdollisuuden pitää tärkeimpiä korttejasi puhelimesi mukana ja sinun ei aina tarvitse kantaa jokaisella kauppareissulla lompakkoa mukana. Koteloita on saatavilla hienoja eri värisiä ja myös upeilla kuvilla ja kuvioilla varustettuja malleja joista jokaisen on helppo löytää itselleen sopivat kotelot. Kotelot ovat myös valmistettu laadukkaista ja todella kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovista ja nahasta, jonka vuoksi ne kestävät pidempään kovaakin käyttöä. Kotelot tarjoavat puhelimelle myös erinomaisen suojan lisäksi upean ja tyylikkään ilmeen.

Huawei P10 Lite Suojapussit

Huawei P10 Lite puhelimelle on myös saatavilla erinomaisesti suojaavat suojapussit joissa puhelimesi kulkee kätevästi mukanasi joka paikkaan. Suojapussit ovat materiaaliltaan korkealaatuisia ja kestäviä, sen vuoksi ne ovatkin loistava tapa pitää puhelin suojattuna ja lisäksi niissä olevalla hihnalla saat helposti kannettua ja pidettyä puhelimesi aina mukanasi. Pussit ovat samalla erittäin tyylikäs vaihtoehto suojata puhelin ja pitää se lähes uuden veroisena sillä pusseissa on todella pehmeä vuoraus joka ei naarmuta puhelintasi eikä muitakaan esineitä joita pussissa pidät, liäksi pusseissa on myös varattu pieni tasku pienemille tavaroille joita voit pitää puhelimesi mukana kuten avaimet, rahaa, tai vaikkapa muistilappuja, tämä ominaisuus tekee pusseista tavallaan pieniä laukkuja joissa kaikki tarpeellinen kulkee mukanasi. Pussit antavat myös tyylikkään ilmeen kun pidät siellä puhelintasi mukana ja se tuo myös käytännöllisyyttä päivääsi. Toivotamme erittäin mukavia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.

Huawei P10 Lite kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Huawei P10 Lite kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/huawei-p10-lite.html