Huawei Nova

Huawei Nova
Huawei Nova

Huawei Nova puhelin tuotiin kuluttajille Lokakuussa 2016 ja se onkin Huawein uusi kilpailija markkinoille. Tässä tyylikkäässä puhelimessa on hieno 5” näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Koko on todella mukava mitoilla 141.2 x 69.1 x 7.1mm sekä painoa 146g. Puhelin käyttää Android OS, v6.0.1 (Marshmallow) käyttöjärjestelmää. Puhelimessa on 3 GB RAM keskusmuisti ja vapaata tallennustilaa löytyy 3 GB verran. Lux-case.fi verkkokaupassamme olemme jo hyvissä ajoin valmistautuneet tämän mallin julkaisuun ja keränneet tälle osastollemme todella kattavan tarjonnan erilaisia suojia sekä varusteita sille. Täältä saat kätevästi hankittua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, pyrätelineet, autotelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. Meiltä saatavilla kuorilla saat tarjottua todella erinomaisen suojan puhelimellesi erilaisia päivittäisiä vaurioita vastaan.

Niitä meillä on tarjolla upeita eri mallisia ja värisiä joista saa jokainen varmasti haluamansa. Kuoret ovat päivittäisessä käytössä todella kestäviä ja vahvoja. Koteloita meillä on tarjota runsaasti tälle puhelin mallille. Kotelot ovat erinomainen vaihtoehto pitää koko puhelin suojattuna. Niissä olevan standin avulla sinun on todella kätevä asettaa puhelin juuri sellaiseen kulmaan josta saat mukavasti pelattua pelejä tai katseltua elokuvia. Korttitaskuissa sinun on todella kätevä pitää mukanasi muutamia päivittäin käyttämiäsi kortteja. Kotelot antavat puhelimellesi erinomaisen suojan lisäksi myös tyylikkään ilmeen. Tule katsastamaan valikoimamme. Toivotamme sinulle oikein mukavia ostoshetkiä verkkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Nova Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa Huawei Nova puhelimelle erinomaisen ja laadukkaan valikoiman upeita erilaisia kuoria sen suojaksi. Tarjoamme Skandinavian suurimman ja monipuolisimman valikoiman hienoja kuoria joiden avulla sinun on helppo pitää puhelimesi suojattuna päivittäisiltä vahingoilta sekä kolhuilta. Ne ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista kuten alumiini seoksesta, kovamuovista, joustavasta muovista, silikonista ja puusta. Kuoret ovat erinomainen suoja jokapäiväisessä käytössä. Ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaisesti ja sen vuoksi ne istuvat siihen täydellisesti, sekä samalla jättäen puhelimen liitännä ja näppäimet kätevästi vapaaksi. Tarjoamme useita erilaisia hienoja malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja, joista valita puhelimelle ja tyylille mieleiset. Saatavilla on hienoja kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja vaihtoehtoja. Kuoret ovat erittäin helposti kiinnitettävät sekä irrotettavat. Kuoret ovat hyvin yksinkertainen mutta silti todella kattava suoja puhelimelle. Tule äkkiä ostoksille ja hanki puhelimellesi laadukkaat sekä tyylikkäät tarvikkeet meiltä. Toimitamme tuotteet sinulle ilmaiseksi. Tilatessasi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Huawei Nova Suojakotelot

Kun haluat antaa koko puhelimellesi parhaan mahdollisen suojan erilaisiaq päivittäisiä kolhuja sekä naarmuja vastaan, niin kotelot ovat juuri oikea vaihtoehto siihen tarkoitukseen. Ne erottuvat mainiosti edukseen muista suojista niissä olevien ominaisuuksien vuoksi. Kotelossa olevan standin avulla saat erinomaisesti tuettua puhelimesi mukavasti juuri sellaiseen kulmaan josta on hyvä esimerkiksi katsella elokuvia tai pelata pelejä. Korttitaskuissa puolestaan saat todella mukavasti pidettyä mukanasi muutamia päivittäin käyttämiäsi kortteja. Ne ovat todella kestävät suojat puhelimelle, sillä ne ovat valmistettu vahvoista sekä laadukkaista materiaaleista ja ne soveltuvat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Kotelot ovat todella mukavat pitää kädessä ja ne antavat hyvän pidon, jottei puhelin pääse putoamaan kädestä. Tarjolla on paljon erilaisia malleja sekä erittäin tyylikkäitä kuvioituja värikkäitä koteloita. Ne tarjoavat myös lisäksi puhelimelle erinomaisen ja näyttävän ilmeen.

Huawei Nova Autotelineet

Meiltä löydät Huawei Nova puhelimelle erinomaiset autotelineet joissa puhelimesi pysyvät tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossasi. Saat kiinnitettyä autotelineet erittäin kätevästi melkein minne tahansa autossasi sillä niitä on tarjolla imukuppi, ilmastointiritilä ja niskatukeen kiinnittyviä malleja. Telineet sopivat hyvin eri autojen sisustukseen ja antaat lisäksi tyylikkään ilmeen. Voit vaivattomasti ja helposti käyttää puhelintasi sen ollessa telineessä, sillä niissä ei ole ylimääräisiä varsia tai esteitä. Ne mahdollistavat kääntyvyyden lähes mihin kulmaan tahansa ja voit näppärästi käyttää puhelintasi esimerkiksi navigaattorina ajon aikana. Autotelineet eivät myöskään naarmuta puhelintasi lainkaan tai häiritse ajamistasi. Telineitä on eri väri vaihtoehtoja sekä monenlaisia malleja joista varmasti löytyy sopivat jokaiseen autoon. Niskatukeen kiinnittyvän telineen ansiosta myös takapenkillä matkustavat pääsevät nauttimaan esimerkiksi elokuvista tai peleistä automatkalla. Tule nyt tutustumaan meidän myymälämme suureen ja monipuoliseen valikoimaan!