Huawei MediaPad T1 7.0

Huawei MediaPad T1 7.0
Huawei MediaPad T1 7 tabletti julkaistiin jo vuoden 2015 alkupuolella ja se on ollut todella hyvä kilpailija tabletti markkinoilla. Lux-case.fi verkkokaupassa olemme keränneet tälle tabletti mallille upean valikoiman erilaisia tuotteita suojaamaan sitä ja myös lisätarvikkeita helpottamaan sen päivittäistä käyttöä. Tabletissa on vaikuttava 7” IPS LCD näyttö 600 x 1024 pikselin resoluutiolla ja käyttöjärjestelmänä siinä toimii Android OS. V4.4.2 (KitKat). Kooltaan se on todella näppärän kokoinen sillä sen mitat ovat 191.8 x 107 x 8.5mm ja painoa sillä on 278g. Muistia tässä mallissa on 1 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 8 GB verran.

Meidän pohjoismaiden suurimmasta ja kattavimmasta valikoimasta saat kätevästi tilattua tabletillesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja muut lisätarvikkeet. Kuoret pitävät hyvin tablettisi suojassa naarmuilta ja lialta. Kuoria on saatavilla hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista sinun on helppo valita tyyliisi sopivat kuoret tablettiisi. Kuoret ovat valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista tämän tabletin mittojen mukaan jonka vuoksi ne sopivat tablettiisi täydellisesti, lisäksi ne myös jättävät kaikki liitännät vapaiksi. Kotelot puolestaan tarjoavat parhaan mahdollisen suojan ja ne ovat myös todella monipuolisia niissä olevien standin ja korttitaskujen vuoksi. Standin avulla saat asetettua tablettisi haluamaasi kulmaan josta on hyvä esimerkiksi katsella elokuvia tai pelailla pelejä, korttitaskuissa taas tablettisi mukana kulkee tärkeimmät korttisi ja voit välillä jättää lompakkosi kotiin. Autotelineet ovat todella kätevä vaihtoehto kun voit kiinnittää tablettisi tukevasti ja turvallisesti siihen automatkan ajaksi ja tarjolla on myös niskatukeen kiinnitettäviä malleja joten takapenkillä matkustavat voivat vaikka katsella videoita matkan aikana. Lähetä meille tilauksesi tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme. Kun tilaat arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi lähetettyä sinulle saman päivän postilla.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei MediaPad T1 7 Suojakuoret

Huawei MediaPad T1 7 tabletille olemme koonneet komean ja kattavan tarjonnan erilaisia suojakuoria joista löydät varmasti mieleisen suojan tabletillesi. Meidän verkkokaupasta saat tilattua tabletillesi paljon erilaisia kuori vaihtoehtoja joilla suojaat tablettisi ja piristät päivääsi. Kuoret ovat aina valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista kuten alumiinista, TPU-muovi hybridi seoksesta, silikonista ja kovamuovista, joten ne ovat todella pitkäikäisiä joka päiväisessä käytössä. Kuoria meillä on saatavilla upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoja kuvioilla varustettuja sekä kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti löytyy jokaiselle sopiva malli. Kuorien ulkonäkö on hyvin yksinkertainen mutta siitä huolimatta ne tarjoavat todella hyvän suojan tabletillesi likaa ja naarmuja vastaan ja lisäksi ne ovat myös helpot asentaa ja irrottaa. Kuoret eivät häiritse tablettisi normaalia käyttöä mitenkään joten voit aivan normaalisti käyttää sitä suojasta huolimatta. Tee tilauksesi jo tänään. Tarjoamme ilmaisen toimituksen kaikille tuotteillemme ja kun lähetät tilauksesi meille arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilaamasi tuotteet postiin vielä samana päivänä.

Huawei MediaPad T1 7 Suojakotelot

Huawei MediaPad T1 7 tablettisi pidät parhaiten kokonaan suojattuna ja lähes uuden veroisena kätevillä suojakoteloilla. Kotelot ovat todella monipuolisia ja käytännöllisiä suojia niissä olevien standin ja korttitaskujen ansiosta, ne erottuvat loistavasti edukseen muista markkinoilla olevista suojista juuri näiden ominaisuuksiensa vuoksi. Standin ansiosta saat erinomaisesti asetettua tablettisi juuri siihen kulmaan josta sinun on hyvä katsella esimerkiksi elokuvia tai sitten surffailla netissä, korttitaskut puolestaan mahdollistavat sen että saat pidettyä mukanasi tärkeimpiä korttejasi, eikä sinun tarvitse aina pitää lompakkoasi mukana kun menet esimerkiksi kauppaan. Kotelot antavat tabletillesi hienon suojan lisäksi myös huikean annoksen eleganssia ja tyylikkyyttä. Kotelot ovat valmistettu myös kestävistä ja laadukkaista materiaaleista kuten nahasta ja TPU-muovista jonka ansiosta ne kestävät hyvin pidemmässäkin käytössä.

Huawei MediaPad T1 7 Suojapussit

Suojapussit ovat myös toinen erinomainen tapa pitää tabletti suojattuna kokonaan, lisäksi saat hyvin pidettyä tablettisi mukana pussissa kun olet liikkumassa vaikka kaupungilla. Pusseissa olevan hihnan avulla saat helposti kannettua pusissa tablettisi vaikka töihin tai juhliin. Pussit ovat samalla kätevä ja hyvä tapa suojata tabletti mutta lisäksi se antaa todella tyylikkään ulonäön kun pidät sitä mukana ja niissä olevissa pienissä taskuissa saat erinomaisesti pidettyä mukanasi pieniä tavaroita kuten avaimia, rahaa tai pieniä esineitä joten se on suojan lisäksi myös pieni laukku joka tuo myös käytännöllisyyttä joka päiväiseen elämääsi. Pusseissa on myäs todella pehmeä vuori joka on erittäin mukava käsille mutta ennen kaikkea se ei naarmuta tablettiasi eikä myöskään muita esineitä joita siellä pidät ja kuljetat mukanasi. Erinomaisesta valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan pussin sillä niitä on tarjolla useita eri värisiä ja kauniita malleja. Toivotamme oikein leppoisia ostoshetkiä verkkokaupassamme.