Huawei Mediapad T1 10

Huawei Mediapad T1 10
Huawei Mediapad T1 10 Julkaistiin alkuvuodesta 2015 ja siitä on tullut yksi suosituimmista tableteista kuluttajien keskuudessa ja sen vuoksi olemme ottaneet siille oman osaston josta löydät sille kaiken tarvitsemasi. Tabletissa on todella upea 9.6” IPS LCD 800 x 1280 pikselin resoluutio näyttö ja käyttöjärjestelmä on Android OS. V4.4.4 (KitKat). Mitoiltaan tämä tabletti on todellä käytännöllisen kokoinen, mitat ovat 248.5 x 150 x 8.3 mm ja painoa sillä on 433g.

Tabletissä on muistia 1 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 8 GB. Meidän verkkokauppamme laajasta ja kattavasta valikoimastamme löydät kätevästi tabletillesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kaiuttimet, kuulokkeet sekä muut lisätarvikkeet. Tabletin hienon näytön pidät puhtaana ja hyvässä kunnossa kätevillä näytönsuojilla. Suojakuorilla saat pidettyä tabletin hyvin suojattua naarmuja ja likaa vastaan. Kuoria meillä on valikoimassamme paljon eri väri vaihtoehtoja ja eri kuvioilla varustettuja malleja joista on helppo valita omalle tyylille sopiva malli. Kotelot tarjoavat loistavan suojan koko tabletille ja samlla tuo sille tyylikkään ilmeen. Koteloissa olevat standi ja korttitaskut erottavat ne muista suojista, sillä standin avulla saat erinomaisesti tuettua tabletin sinulle parhaaseen kulmaan kun esimerkiksi katselet elokuvia tai surffaat netissä, korttitaskuissa puolestaan saat kätevästi pidettyä muutamat tärkeimmät korttisi tabletin mukana ja sinun ei tarvitse aina pitää lomakkoa mukanasi. Pussit ovat myös todella käytännöllinen vaihtoehto suojata tabletii ja samalla saat kannettua sitä kätevästi mukanasi vaikka liikkuessasi kaupungilla. Lähetä tilauksesi meille jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme. Kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme tilauksesi vielä saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei MediaPad T1 10 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Skandinavian suurimman ja kattavimman suojakuori valikoiman Huawei MediaPad T1 10 tabletille. Meiltä saat helposti tilattua kuoret juuri sinun tabletillesi. Kuret ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista ja kestävät erinomaisesti myös kovassa käytössä pitkään. Kuoret ovat valmistettu tabletin mittojen mukaisesti joten ne istuvat aina täydellisesti tablettiisi ja samalla myös jättäen sen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat todella hyvä suoja vaihtoehto sillä ne eivät häiritse tabletin käyttöä mitenkään vaan voit aivan normaalisti käyttää sitä ja lisäksi kuoret ovat todella huomaamattomat tabletin pinnalla. Kuoret ovat siitäkin syystä erinomainen vaihtoehto suojata tabletti koska saat asetettua ja irrotettua ne helposti. Kuoria on meillä tarjolla upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös hienoja kuviollisia ja kauniita kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja vaihtoehtoja joista varmasti löytyy jokaiselle omaan tyyliin sopiva. Lähetä meille tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille meidän tuotteille ilmaisen toimituksen kotiovellesi ja kun tilaat arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Huawei MediaPad T1 10 Suojakotelot

Tarjoamme hienon valikoiman suojakoteloita Huawei MediaPad T1 10 tabletille. Kotelot ovat monipuolisin ja käytännöllisin vaihtoehto suojata tehokkaasti koko tabletti kolhuilta ja naarmuilta. Tabletille parhaan mahdollisen suojan tarjoat nimenomaan koteloilla ja niissä olevat standi ja korttitaskut erottavat ne erinomaisesti muista suojista. Standin avulla saat hyvin tuettua ja asetettua tablettisi juuri siihen kulmaan joka sinusta on paras kun katselet esimerkiksi elokuvia tai pelaat pelejä, korttitaskuilla puolestaan saat pidettyä tablettisi kätevästi eniten käyttämäsi kortit ja sinun ei tarvitse pitää lompakkoasi mukana jatkuvasti. Kotelot antavat tabletillesi kattavan suojan lisäksi myös todella elegantin ja tyylikkään ilmeen jonka vuoksi se sopii loistavasti niin arkeen kuin juhlaankin. Useimmat kotelot ovat valmistettu erittäin kestävästä ja korkealaatuisesta nahasta joten ne kestävät kovempaakin käyttöä pidempään.

Huawei MediaPad T1 10 Lisävarusteet

Lisävarusteita tähän tabletti malliin meillä on tarjota erinomainen valikoima. Tarjonnastamme löydät paljon erilaisia tarvikkeita tabletillesi helpottamaan sen käyttöä ja myös paljon ajanviete tarvikkeita. Tablettisi hienon näytön pidät suojattuna ja puhtaana kätevillä ja helposti asennettavilla näytönsuojilla. Löydät meiltä myös laajan tarjonnan latureita sekä autolatureita, saatavilla on paljon eri värisiä ja mallisia. Kuulokkeita on myös laaja valikoima jokaisen makuun. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta erikokoisia, värisiä ja mallisia. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänenlaadulla niin kaiuttimet ovat ehdoton valinta. Kaiuttimet voit liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Tarjonnassamme ovat myös hienot kosketusnäyttökynät joilla on helppo surffailla netissä eivätkä ne jätä rasvaisia jälkiä näytölle, eivätkä ne myöskään naarmuta sitä. Autotelineet ovat loistava valinta sillä saat sen avulla pidettyä tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessasi. Tule tutustumaan myös muihin Huawei tuotteisiimme.