Huawei MediaPad M2 8

Huawei MediaPad M2 8
Huawei MediaPad M2 8 osastolla on Skandinavian suurin tuote valikoima erilaisa suoja ja lisätarvike vaihtoehtoja tabletillesi. Lux-case.fi verkkokaupastamme saat helposti ja kätevästi tilattua tablettiisi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaapelit, kuulokkeet, kaiuttimet ja muut lisätarvikkeet. Tablettisi näytön pidät hyvin helposti suojattuna ja lähes uuden veroisena kätevillä näytön suojakalvoilla. Kuorilla yksinkertaisesti ja helposti annat tarvittavan suojan tabletillsesi, lisäksi niitä on saatavilla erilaisia malleja ja eri väreillä joten valikoimasta on näppärä valita omalle tyylille sopiva. Kokonaisvaltaisen ja ehkä parhaan suojan tabletillesi annat suojakoteloilla ja monet niistä ovat taittuvia malleja joten saat niistä erinomaisen tuen tabletillesi kun surffailet netissä tai katselet elokuvia, lisäksi niissä on paikka muutamalle kortille jotka kulkevat kätevästi tablettisi mukana vaikka työmatkalla tai kun menet kauppaan. Pussit ovat myös kätevä tapa suojata ja pitää tablettia mukana kun liikut kaupungilla, pusseissa oleva pehmeä vuori suojaa erinomaisesti naarmuilta ja pusseissa olevassa taskussa voit pitää hyvin pienempiä esineitä mukanasi kuten avaimia. Autotelineet puolestaan tuovat käytännöllisyyttä autoon kun saat tablettisi tukevasti ja turvallisesti kiinnitettyä siihen ja kanssa matkustajat voivat katsella videoita tai surffailla internetissä kun itse keskityt ajamiseen, voit jopa käyttää sitä navigaattorina sillä telineet kääntyvät moneen eri kulmaan. Lähetä meille tilauksesi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Käy samalla myös kurkkaamassa meidän muita Huawei tuotteitamme. Toivotamme mukavia ostos hetkiä verkkokaupassamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Huawei MediaPad M2 8
Huawei MediaPad M2 8 julkaistiin vuonna 2015 ja se on saavuttanut hyvin oman kuluttajakuntansa. Huawei on tuonut markkinoille oman vahvan haastaja ehdokkaansa. Tabletissa on todella hieno IPS LCD kosketusnäyttö 1200 x 1920 pikselin resoluutiolla joten se on erinomainen videoiden katseluun ja internetissä surffaamiseen. Kooltaan tämä tabletti on käytännöllisen kokoinen sillä sen mitat ovat 214.8 x 124 x 7.8 mm ja painoa sillä on vain 330g. Tässä tabletissa on standardi muisti määrä 2 GB RAM ja vapaata tallennustilaa 16 GB. Tabletissa on kaksi erinomaista kameraa joista pääasiallinen kamera on 8MP ja toinen on 2MP, sillä saa loistavia kuvia sekä sisällä että ulkona.

Huawei MediaPad M2 8 Kotelot/Kuoret
Tehokkain tapa suojata Huawei MediaPad M2 8 tablettisi kokonaisuudessaan on kotelot. Niitä on saatavilla useita väri vaihtoehtoja ja hienoja malleja. Ne ovat taitettavia malleja joten ne soveltuvat erinomaisesti vaikka lehden lukemiseen kahvipöydässä tai sitten elokuvien katseluun ilman että sinun tarvitsee pitää tablettia pystyssä. Kotelot ovat valmistettu nahasta eli ne ovat erittäin mukavia käsitellä ja pitää puhtaana. Koteloissa on mukana myös pienet korttitaskut joissa voit kätevästi pitää mukana vaikka käyntikortteja. Suojakotelot ovat hyvin kestäviä ja kestävät hyvin jatkuvaa käyttöä ja samalla antavat erinomaisen suojan tabletillesi likaa, kolhuja, kolhuja ja naarmuja vastaan. Kuoret ovat hyvin yksinkertainen tapa suojata tablettisi, ne ovat valmistettu laitteiden mittojen mukaa joten ne istuvat täydellisesti tablettiisi, samalla jättäen liitännät vapaiksi. Kuoria on saatavilla useita eri väri vaihtoehtoja ja malleja. Tee tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteille ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Huawei MediaPad M2 8 Lisätarvikkeet
Lux-case.fi verkkokaupastamme saat helposti tilattua kotoa käsin kaiken tarpeellisen Huawei MediaPad M2 8 tablettiisi. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme nopean ja luotettavan palvelun. Erittäin laajasta tuote valikoimasta löydät varmasti tuotteet joita sinä tarvitset. Näytön suojakalvoilla saat todella hyvin suojattua tablettisi näytön lialta ja naarmuilta ja lisäksi se on helppo asettaa näytölle. Näytönsuojat ovat todella huomaamattomia laitteiden näytöillä. Tarjonnasta löydät myös erilaisia kosketusnäyttökyniä joilla näppärästi surffailet internetissä eivätkä ne naarmuta näyttöä eivätkä myöskään jätä rasvaisia jälkiä näytölle. Kuulokkeita on myös laaja ja värikäs valikoima. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta useita malleja, värejä ja kokoja. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat oikea valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia joissa on 3,5mm liitin. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri vaihtoehtoja ja eri pituuksia. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Valikoimaamme kuuluvat myös laturit ja autolaturit joita on saatavilla monia eri malleja ja värisiä. Myös autotelineet kuuluvat meidän laajaan tarjontaan. Telineitä löytyy imukuppi ja ilmastointiritilä kiinnityksellä. Ne pitävät tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossa ja voit rauhassa keskittyä ajamiseen. Voit myös helposti siirtää telineitä paikasta toiseen esimerkiksi tuulilasiin, kojetauluun tai mille tahansa muulle tasaiselle pinnalle. Tutustu rauhassa meidän tuote valikoimaan ja käy samalla tutustumassa meidän muihin Huawei tuotteisiimme.