Huawei MediaPad M2 10

Huawei MediaPad M2 10
Lux-case.fi verkkokaupassa tarjoamme pohjoismaiden kattavimman tuote valikoiman Huawei MediaPad M2-10 tabletillesi. Meiltä löydät paljon erilaisia koteloita, kuoria, pusseja, latureita, näytön suojakalvoja, autotelineitä, kaapeleita, telineitä, kuulokkeita, kaiuttimia ja muita hyödyllisiä lisätarvikkeita. Suojakuoret ovat hyvin helpot kiinnittää ja irrottaa ja ne antavat loistavan suojan tabletille. Löydät meiltä paljon eri värisiä, hienoilla kuvioilla ja kuva/teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Tablettisi hienon näytön pidät hyvässä kunnossa tehokkaasti suojaavilla näytön suojakalvoilla. Ylivoimaisesti parhaan suojan tabletillesi annat koteloilla. Monet niistä ovat taitettavia joten ne tukevat hyvin tablettiasi kun esimerkiksi surffailet internetissä tai katselet elokuvia. Autotelineet ovat todella fiksu ratkaisu pitää tablettisi tukevasti ja turvallisesti paikoillaan ajaessasi. Tarjonnasta löydät myös erilaisia kosketusnäyttökyniä joilla näppärästi surffailet internetissä eivätkä ne naarmuta näyttöä eivätkä myöskään jätä rasvaisia jälkiä näytölle. Kuulokkeita on myös laaja ja värikäs valikoima. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on paljon eri värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta useita malleja, värejä ja kokoja. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat oikea valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia joissa on standardi 3,5mm liitin. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita upeita väri vaihtoehtoja ja eri pituuksia. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon ja nopeilla. Valikoimaamme kuuluvat myös laturit ja autolaturit joita on saatavilla monia eri malleja ja värisiä. Osta omasi jo tänään ja kun teet tilauksesi ennen klo 18.00 arkisin niin saamme pakettisi postiin vielä samana päivänä. Toimitamme kaikki tuotteet veloituksetta sinulle kotiin. Käy samalla katsomassa muita Lenovo tuotteitamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.
Huawei MediaPad M2 10 Kotelot ja Kuoret
Kotelot ovat loistava ja helppo tapa suojata Huawei MediaPad M2 tablettisi kokonaisuudessaan. Koteloita on saatavana useita väri vaihtoehtoja ja malleja. Ne ovat taitettavia malleja joten ne soveltuvat erinomaisesti vaikka lehden lukemiseen kahvipöydässä tai sitten elokuvien katseluun ilman että sinun tarvitsee pitää tablettia pystyssä. Kotelot ovat valmistettu nahasta eli ne ovat erittäin mukavia käsitellä ja pitää puhtaana. Koteloissa on mukana myös pienet korttitaskut joissa voit kätevästi pitää mukana vaikka käyntikortteja. Suojakotelot ovat hyvin kestäviä ja kestävät hyvin jatkuvaa käyttöä ja samalla antavat erinomaisen suojan tabletillesi likaa, kolhuja ja naarmuja vastaan. Tee tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteille ilmaisen toimituksen ja kun teet tilauksesi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi vielä saman päivän postiin. Suojakuoret puolestaan antavat yksinkertaisen mutta tehokkaan suojan tabletillesi ja varsinkin hyvin huomaamattoman. Kuoret ovat valmistettu kyseisen laitteen mittojen mukaan joten se jättää kätevästi kaikki liitännät vapaiksi. Kuoria on saatavilla hienoja eri värisiä, kuviollisia ja kuva ja teksti yhdistelmällä olevia kuoria.

Huawei MediaPad M2 10 Lisätarvikkeet
Verkkokaupastamme saat helposti ja kätevästi omalta kotisohvaltasi kaiken tarpeellisen Huawei Mediapad M2 10 tablettiisi. Yli 10 vuoden kokemuksella takaamme nopean ja luotettavan palvelun. Erittäin laajasta tuote valikoimasta löydät varmasti tuotteet joita sinä tarvitset. Näytön suojakalvoilla saat todella hyvin suojattua tablettisi näytön lialta ja naarmuilta ja lisäksi se on helppo asettaa näytölle. Näytönsuojat ovat todella huomaamattomia laitteiden näytöillä. Tarjonnasta löydät myös erilaisia kosketusnäyttökyniä joilla näppärästi surffailet internetissä eivätkä ne naarmuta näyttöä eivätkä myöskään jätä rasvaisia jälkiä näytölle. Kuulokkeita on myös laaja ja värikäs valikoima. Laadukkaat kuulokkeet tarjoavat erinomaisen äänen laadun ja ne toistavat äänet tarkasti. Valittavana on useita värejä ja malleja, joista varmasti löydät mieleisesi kuulokkeet. Kaiuttimia löytyy myös laaja tarjonta useita malleja, värejä ja kokoja. Kun haluat kuunnella musiikkia tai katsella elokuvaa paremmalla äänen laadulla niin kaiuttimet ovat oikea valinta. Kaiuttimet voidaan liittää melkein mihin tahansa laitteeseen Bluetoothilla tai käyttämällä audiokaapelia joissa on 3,5mm piikki. Saatavilla on myös hyvä valikoima vesitiiviitä kaiuttimia joita voit pitää mukana vaikka kylpyhuoneessa tai rannalla. Kaapeleita verkkokaupastamme löytyy useita vaihtoehtoja. Audiokaapelit, USB-adapterin, AUX kaapelit ja jakokaapelit joilla saat kytkettyä kahdet kuulokkeet samaan laitteeseen. Kaapeleita löytyy useita väri vaihtoehtoja ja eri pituuksia. HDMI-johdot mahdollistavat erittäin hyvän kuvan ja äänen siirron tietokoneelta televisioon. Valikoimaamme kuuluvat myös laturit ja autolaturit joita on saatavilla monia eri malleja ja värisiä. Myös autotelineet kuuluvat meidän laajaan tarjontaan. Telineitä löytyy imukuppi ja ilmastointiritilä kiinnityksellä. Ne pitävät tablettisi tukevasti ja luotettavasti paikoillaan autossa ja voit rauhassa keskittyä ajamiseen. Voit myös helposti siirtää telineitä paikasta toiseen esimerkiksi tuulilasiin, kojetauluun tai mille tahansa muulle tasaiselle pinnalle. Vaikka tabletti on telineessä voi sitä silti vapaasti liikutella miten haluaa koska ne kääntyvät useisiin kulmiin. Toivotamme mukavia ostos hetkiä lux-case verkkokaupassamme.