Huawei Mate 9

Huawei Mate 9
Huawei Mate 9

Huawei Mate 9 puhelin julkaistiin kuluttajille Joulukuussa 2016 ja se on nopeasti löytänyt jo paikkansa kuluttajien parissa. Tässä mallissa on hieno 5.9” IPS LCD näyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Kokonsa puolesta se on käytännöllinen mitoilla 156.9 x 78.9 x 7.9mm ja painoa on 19g. Puhelimessa käyttöjärjestelmä on Android OS, v7. (Nougat). Keskusmuistia siinä on 4 GB RAM ja vapaata tallennustilaa on 64 GB. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erinomaisen valikoima erilaisia lisätarvikkeita sekä suojia. Saat tilattua meiltä puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, varavirtalähteet, laturit, käsivarsikotelot, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä kätyevät lisätarvikkeet. Kuorilla sinun on erittäin helppo suojata puhelin erilaisia kolhuja sekä naarmuja vastaan tehokkaasti. Niitä on saatavilla hienoja eri malleja sekä kauniilla väri vaihtoehdoilla koristeltuina. Kuoret kestävät erinomaisesti päivittäisessä käytössä ja ovat todella pitäikäisiä suojia puhelimellesi. Kotelot puolestaan ovat monipuolinen koko puhelimen kattava suoja. Niiden ominaisuuksien vuoksi ne tarjoavat hieman enemmän kuin vain suojan puhelimelle. Kotelossa olevan standin ansiosta saat tuettua puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on mukava katsella esimerkiksi elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa puolestaa saar todella kätevästi pidettyä mukanasi muutamia päivittäin tarvitsemiasi kortteja. Myynissä olevat lisätarvikkeet ovat erittäin hyödyllisiä puhelimen päivittäisessä käytössä ja saatavilla on myös erilaisia hauskoja vempaimia joiden parissa saat hyvin kulutettua aikaasi. Tule jo nyt tutustumaan todella kattavaan valikoimaamme.

Tyylikkäät ja vahvat Huawei Mate 9 puhelimen kuoret saat kätevästi hankittua kaikki tältä osastolta. Meillä on hieno valikoima paljon erilaisia vaihtoehtoja puhelimeesi. Puhelimeesi saat meiltä tilattua erilaisten tyylikkäiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeilla kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja malleja. Kuoret ovat valmistettu erittäin vahvoista sekä laadukkaista materiaaleista kuten alumiini seoksesta, kovamuovista, joustavasta muovista, silikonista sekä puusta. Ne ovat valmistettu kyseisen puhelin mallin mittojen mukaan ja neistuvat siihen täydellisesti, sekä samalla jättäen puhelimen näppäimet sekä liitännät vapaaksi. Ne eivät hankaloita puhelimen normaali käyttöä millään tavalla ja ne ovat erittäin mukavia pitää tukevasti kädessä. Poikkea jo tänään tutustumassa meidän laajaan tarjontaamme.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Mate 9 Suojakuoret

Upeat Huawei Mate9 puhelimen kuoret olemme keränneet kaikki tälle yhdelle osastollemme. Lux-case.fi verkkokaupassa meillä on erittäin laaja sekä kattava valikoima erilaisia hienoja vaihtoehtoja puhelimeen. Kuoria on tarjolla hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella kauniita kuvioilla ja kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista on todella helppo löytää omalle puhelimelle ja tyyliin sopivat kuoret. Kuoret ovat valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista kuten TPU-muovi hybridi seoksesta, alumiinista, silikonista, kovamuovista ja puusta, kuoret juuri tästä syystä kestävät kovaakin käyttöä. Kuoret ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi ne istuvat aina täydellisesti puhelimeen, samalla myös jättäen kakki liitännät kätevästi vapaiksi. Kuoret eivät hnkaloita millään tavalla puhelimen normaalia käyttöä, sillä ne ovat todella huomaamattomia puhelimen suojana. Kuoret ovat ulkonäöltään hyvin yksinkertaiset mutta silti ne tarjoavat hyvän suojan puhelimellesi naarmuja ja likaa vastaan.

Huawei Mate 9 Suojakotelot

Suojakotelot ovat ehdottomasti yksi parhaista vaihtoehdoista pitää koko puhelimesi hyvin suojattuna päivittäisiltä kolhuilta ja iskuilta. Monipuolinen ja käytännöllinen vaihtoehto joka tarjoaa puhelimellesi enemmän kuin vain pelkän suojan. Kotelossa olevissa korttitaskuissa sinun on todella kätevä pitää mukanasi muutamia tärkeimpiä päivittäin käyttämiäsi kortteja. Standin avulla saat mainiosti pidettyä puhelimesi tuettuna juuri sellaiseen kulmaan josta on mukava esimerkiksi surffailla netissä tai pelata pelejä. Ne ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista ja vahvoista materiaaleista kuten keinonahasta, nahasta ja joustavasta muovista, sen vuoksi ne toimivat hyvin suojana pikän aikaa kovassakin käytössä.

Niitä on mukava pitää kädessä niissä olevan hienon pinnan ansiosta, sekä lisäksi ne myös pysyvät hyvin käsissä. Koteloiden avulla saat annettua puhelimellesi erittäin tyylikkään ja ainutlaatuisen ilmeen, niiden avulla puhelimesi erottuu varmasti muista.

Huawei Mate 9 Autotelineet

Meillä on tarjolla erinomaisia vaihtoehtoja Huawei Mate 9 puhelimelle. Niiden avulla sinun on todella kätevä pitää puhelin paikoillaan tukevasti ja turvallisesti kun olet ajamassa. Telineet ovat valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista, sen vuoksi ne ovat erinomainen valinta pitää puhelimesi hyvin paikoilaan autossa. Telineen saa käännettyä mihin asentoon vain joten sitä on helppo käyttää vaikka navigaattorina. Hands-free puheluita saat soitettua siitä myös toledda kätevästi. Puhelinta voit vapaasti käytää sen ollessa telinessä. Telineitä on eri kiinnityksellä kuten ilmastointiritilä kiinnityksellä olevia jotka saat hyvin ja tukevasti kiinnitettyä ilmastointiritilään ja sitten on tietysti imukuppi versiot jotka voit kiinnittää mille tahansa tasaiselle pinnalle niin autossa kuin kodissasi, sen imukuppi tarttuu todella tiukasti sileälle pinnalle joten ei tarvitse olla huolissaan että se irtoaa. Niskatukeen kiinnitettävät telineet ovat käytännöllinen hankinta takapenkillä istuville jotka voivat siitä helposti katsella matkan aikana esimerkiksi elokuvia tai pelata pelejä.

Se on helppo kiinnittää tukevasti niskatukeen ja sitä saa myös käännettyä eri katsleukulmiin. Tule nyt tutustumaan kattavaan valikoimaamme.

Huawei Mate 9 kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Huawei Mate 9 kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/huawei-mate-9.html