Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro
Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro on tarkoitus julkaista pian markkinoille. Tässä puhelin mallissa on 5.5” AMOLED näyttö 1440 x 2560 pikselin resoluutiolla. Kokonsa puolesta se on hyvin käytännöllinen mitoilla 152 x 75 x 7.5 mm ja painoa sillä on 169 g. Käyttöjärjestelmänä toimii Android OS, v7.0 (Nougat). Keskusmuistia on 6 tai 4 GB RAM ja vapaata tallennustilaa 64 tai 128 GB mallista riippuen. Lux-case.fi verkkokaupasta saat jo nyt kätevästi tilattua puhelimelle kuoret, kotelot. Pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, varavirtalähteet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja lisätarvikkeet. Koteloilla tarjoat puhelimellesi erinomaisen ja kattavan suojan. Ne erottuvat hyvin edukseen niissä olevien ominaisuuksien vuoksi. Kotelossa olevien korttitaskujen avulla saat erinomaisesti pidettyä puhelimesi mukana pidettyä tärkeimpiä korttejasi. Standin ansiosta sinulla on mahdollisuus asettaa puhelimesi itsellesi sopivaan kulmaan josta sinun hyvä selata nettiä tai pelata pelejä. Kuorien avulla tarjoat puhelimille yksinkertaisen ja erinomaisen suojan erilaisia kolhuja sekä naarmuja vastaan. Kuoret valmistettu erittäin laadukkaista sekä kestävistä materiaaleista, jonka vuoksi ne tarjoavat hyvin vahvan suojan koko puhelimelle. Saatavilla on todella tyylikkäitä malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja.

Valikoimastamme löydät puhelimeesi myös upeat näytönsuojat joiden avulla sinun on helppo pitää puhelimesi näyttö lähes uuden veroisena. Ne istuvat puhelimen näytölle täydellisesti. Tilaa tuotteet meiltä tänään ja hyödynnä ilmainen toimitus. Tilatessasi arkisin ennen klo 18.00 saamme pakettisi saman päivän postiin.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Mate 9 Pro Suojakuoret

Huawei Mate 9 Pro puhelimelle tarjoat erittäin yksinkertaisen ja kattavan suojan tyylikkäillä sekä laadukkailla kuorilla. Meidän kattavasta ja laajasta valikoimastamme sinun on helppoa ja turvallista tilata juuri sinun tyylillesi sopivat kuoret. Kuoret ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaisesti ja juuri sen vuoksi ne istuvat aina täydellisesti puhelimeen ja lisäksi samalla ne jättävät kaikki sen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat tehty kestämään käyttöä pidemmän aikaa ja sen vuoksi ne ovat valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista kuten joustavasta muovista, alumiini seoksesta, silikonista sekä kovamuovista. Kuoria löytyy valikoimastamme kauniiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla sekä teksti ja kuva yhdistelmällä koristeltuja kuoria joista varmasti löytyy jokaisen tyyliin sopiva. Kuoret ovat ulkonäöltään hyvin yksinkertaiset mutta tarjoavat tarvittavan suojan puhelimellesi likaa ja naarmuja vastaan, kuoret eivät myöskään hankaloita puhelimen käyttöä millään tavalla vaan voit vapaasti käyttää sitä normaalisti. Hanki meiltä omasi jo tänään. Tarjoamme meidän kaikille tuotteille ilmaisen toimituksen kotiin ja kun teet tilauksesi arkipäivinä ennen klo 18.00 niin saamme tuotteesi vielä saman päivän postiin.

Huawei Mate 9 Pro Suojakotelot

Huawei Mate 9 Pro puhelimellesi parhaan mahdollisen suojan tarjoat ehdottomasti koteloilla. Kotelot tarjoavat kokonaisvaltaisen suojan puhelimellesi ja ne erottuvat edukseen muista suojista niiden ominaisuuksiensa vuoksi. Kotelot ovat erittäin monipuolinen ja käytännöllinen tapa suojata puhelimesi sillä niissä olevat standi ja korttitaskut helpottavat päivittäistä käyttöä huomattavasti. Standin avulla saat erinomaisesti tuettua puhelimesi mihin kulmaan itse haluat ja se on loistava kun esimerkiksi katselet elokuvia tai vaikka selailet internettiä. Kotelot ovat erittäin kestävä vaihtoehto, sillä ne ovat valmistettu vahvoista ja kestävistä materiaaleista. Kotelot myös tuovat kattavan suojan lisäksi hyvän ripauksen tyyliä puhelimesi ulkonäköön ja sen vuoksi ne ovatkin suosittu suoja vaihtoehto.

Huawei Mate 9 Pro Suojapussit

Meillä tarjota erittäin tyylikkäitä ja loistavasti puhelimesi suojaavia pusseja. Niiden avulla pidät puhelimesi hyvässä kunnossa ja ehjänä. Pusseja on saatavilla upeiden eri mallien ja hienojen väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuviollisia versioit joista jokainen varmasti löytää kätevästi omalle tyylilleen sopivat mallit. Pussit ovat erittäin tyylikkäät sekä todella mukava tapa suojata puhelin ja pitää sitä mukana kun liikut kaupungilla, erittäin hienolla kantohihnalla saat käytännöllisesti kannettua sitä mukana. Pussit ovat valmistettu todella kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista jonka vuoksi ne kestävät erinomaisesti kovassakin käytössä ja lisäksi niiden sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta puhelintasi tai muitakaan tavaroita joita siinä pidät, lisäksi niissä on ylimääräinen tasku jossa saat kätevästi säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja, sekä rahaa. Sen vuoksi ne ovat todella monipuolisia päivittäisessä käytössä. Pussit myös toimivat puhelimen suojan lisäksi pieninä laukkuina kun voit helposti pitää mukana tavaroitasi.