Huawei Mate 10 Pro

Huawei Mate 10 Pro
Huawei Mate 10 Pro

Huawei on onnistunut Mate 10 Pro mallin kanssa. Se on kauniisti muotoiltu älypuhelin upealla näytöllä, vedenpitävyydellä ja stereokaiuttimilla. Puhelin yhdistää myös erinomaisen kameran, korkean suorituskyvyn, suuren sisäisen tallennustilan ja alan johtavan akunkeston. Mate 10 Pro mallista puuttuva microSD-korttipaikka ei varmasti ole kaikkien mieleen mutta jättimäinen 128GB tallennustila korvaa tämän puutteen. Toinen puhelimesta puuttuva huomattava ominaisuus on tavallinen 3.5mm kuulokeliitäntä. Onneksemme paketissa kuitenkin tulee mukana adapteri tähän ongelmaan.

Kauniilla lasitakaosalla varustettu Huawei Mate 10 Pro miellyttää silmää sellaisenaan mutta jos laitteesta haluaa tehdä entistäkin kestävämmän ja vedenpitävämmän, kannattaa älypuhelin suojata asianmukaisesti kuorella, kotelolla tai vaikkapa sitten suojapussilla. Huawei puhelimet ovat vieläkin suosittuja laitteita maailmalla ja kiitos tämän niille on erittäin helppoa löytää lisätarvikkeita. Meillä Lux-Case verkkokaupassa on monipuolinen valikoima lisävarusteita Huawei Mate 10 Pro mallille. Mitä tahansa laitteellesi etsitkään, meiltä se löytyy.

Jos haluat suojata puhelimesi iskuilta, kolhuilta ja naarmuilta tai sitten vain antaa sille uniikin ilmeen, meillä on vastaus hakemaasi. Monipuolisesta valikoimastamme suojakuoria löydät kuoret Huawei Mate 10 Pro mallille kaikenlaisissa värivaihtoehdoissa ja muotoiluissa. Haet sitten yksinkertaista suojakuorta tai jotakin persoonallisempaa ja räiskyvämpää, meiltä löydät suojakuoret jokaisen makuun. Kuoremme on valmistettu vartavasten Huawei Mate 10 Pro mallille joten ne istuvat täydellisesti paikoilleen.

Paras kuori Huawei Mate 10 Pro mallille Parhaan mahdollisen suojan löytämisessä Huawei Mate 10 Pro puhelimellesi on kuitenkin omat haasteensa, sillä vaihtoehtoja mistä valita on lukemattomasti. Valinnanvaikeutta helpottamaan haluamme kertoa että kaikki kuoremme ovat valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista, joten siitä ei tarvitse huolehtia. Tärkein asia suojakuorta valittaessa on tunne jonka se sinulle tuo. Verkkokaupassamme on suuri valikoima josta löytyy varmasti jokaiselle se oikeanlainen kuori. Valitse kuori joka tuntuu mukavalta ja itseltäsi.

Kuori suojaa Huawei Mate 10 Pro laitteesi päivittäin Jonakin päivinä olemme väsyneitä ja stressaantuneita, ja tuolloin onnettomuuksia sattuu normaalia helpommin. Onnettomuuden sattuessa älypuhelimelle kustannukset ovat yleensä todella korkeat. Laadukas suojakuori pitää laitteesi turvassa pudotuksilta, naarmuuntumiselta ja muilta vaurioilta. Kuoria on monenlaisia mutta useimmiten ne ovat valmistettu muovista tai silikonista, ja niitä löytyykin monissa eri kuvioinneissa ja väreissä. Kannattaa valita suojakuori joka suojaa takaosan lisäksi myös puhelimen sivut puskureilla, jotka on yleensä hieman kohotettu suojaamaan samalla näyttöäsi. Näytön suojaamiseksi suosittelemme hankkimaan tämän lisäksi näytönsuojan, joita niitäkin on monenlaisia. Vaihtoehtoja on esimerkiksi muovisia kalvoja tai karkaistusta lasista valmistettuja suojalaseja, mikä sitten sinulle parhaiten sopii. Molemmat pitävät näytön erinomaisesti turvassa naarmuuntumiselta ja ovat helppo kiinnittää. Näytönsuojat ovat puhelimesi näytöllä lähes huomaamattomia.

Suojaa Huawei Mate 10 Pro laitteesi kuorella Lux-Case verkkokaupasta Lux-Case tarjoaa suuren valikoiman suojakuoria Huawei Mate 10 Pro mallille. Anna puhelimellesi ultimaattinen päivitys ja suojaus heti tänään! Aina ilmaisella toimituksella.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.