Huawei Honor 9

Huawei Honor 9
Huawei Honor 9

Huawei julkaisi kesällä 2017 alabrändinsä seuraavan älypuhelimensa Honor 9. Odotukset Honor 9 kohtaan ovat suuret sillä edeltäjämallit ovat pärjänneet varsinkin Suomessa erittäin hyvin. Honorien suositushinnat ovat tulleet vuosittain ylöspäin noin 50 eurolla, mutta se on perusteltavissa Honorien tultua vuosi vuodelta kilpailukykyisemmiksi verrattuna muiden valmistajien huippupuhelimiin. Vuoden 2017 lopulla hinta on tullut jo alaspäin ja Honor 9:n saa alle 400 eurolla.
Edeltäjänsä tapaan Honor 9 puhelimen reunat ovat metallia ja muuten pintamateriaalina on lasi. Reunat ovat kuitenkin hieman enemmän muotoiltu Honor 9:ssä. Puhelimen takaosa näyttääkin näyttävältä, koska eri kulmista pinta näyttää erilaiselta. Huonona puolena voidaan pitää takaosan herkkää likaantumista ja liukkautta. Suorituskyky on huippuluokkaa verrattaessa muihin saman hintaluokan älypuhelimiin ja laadukas sormenjälkitunnistin on siirtynyt edellisen mallin takaosasta etupuolelle kotinäppäimen kohdalle. 5,15 tuuman FULL HD (1920x1080) pikselin näyttö on hieman pienempi kuin kilpailjoilla, joten se on myyntivaltti Honor 9:lle. Näyttö ei ole kirkkain, mutta riittävä ja säästää näin ollen myös akkua. Muistia on mukavasti 4 Gt RAM ja 64 Gt sisäistä muistia ja lisäksi on mahdollista hankkia MicroSD muistikortti. Takana oleva kaksoiskamera on periaatteessa sama kuin Huawein huippupuhelimessa P10:ssä (20+12MP), mutta miinuksena Honor 9 kamerasta puuttuu optinen kuvanvakain. Kokonaisuutena Honor 9 jatkaa laadukkaalla ja kilpailukykyisellä linjallaan.

Täältä Lux-Casesta löydät tarvitsemasi tarvikkeet Huawei Honor 9:lle. Meillä on yksi Skandinavian monipuolisimmista valikoimista, joten sinulle pitäisi olla helppoa löytää tarvikkeita älypuhelimellesi. Meiltä löydät esimerkiksi suojakuoria, näytönsuojuksia, koteloita, kaiuttimia ja power bankkeja. Etsi mitä tarvitset juuri tänään! Ainoastaan tarvitsee etsiä sopivin tuote älypuhelimellesi ja saat tilattua tarvitsemasi Huawei Honor 9:lle.

Täältä Huawei Honor 9 osastolta löydät suojakuoret älypuhelimellesi. Meiltä löydät verkkokaupasta laajan ja monipuolisen valikoiman erilaisia suojakuoria älypuhelimellesi. Kuoria on saatavilla eri materiaaleiden ja värivaihtoehtojen lisäksi myös monenlaisilla kuvioilla ja kuvilla. Joten varmasti löydät meiltä omaan makuusi sopivan suojakuoren älypuhelimeesi! Kuoret antavat älypuhelimellesi kokonaisvaltaisen suojan pölyä, naarmuja ja kolhuja vastaan. Kuoret on suunniteltu Honor 9 mittojen mukaan, jonka vuoksi ne istuvatkin älypuhelimeesi täydellisesti.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Honor 9 Kuoret


Huawei Honor 9 on laadukas ja moderni puhelin, mutta samalla 400 euron arvoinen. Älä ota turhia riskejä ja suojaa älypuhelimesi kolhuilta sekä naarmuilta. On aina suositeltavaa ostaa suojakuori Honor 9:lle ennen kuin onnettomuus ehtii tapahtua.
Lux-Casessa meillä on kattava valikoima monenlaisia kuoria Honor 9:lle. Sieltä pitäisi jokaiselle löytyä jotain ja tuotteet on valmistettu lähinnä tekonahasta, muovista, silikoonista ja näiden yhdistelmistä. Kuorissa on myös fiksuja ominaisuuksia kuten mm. ständi, joka helpottaa esimerkiksi elokuvien katselua sekä useisiin kuoriin ei jää käytettäessä sormenjälkiä. Kuoria löytyy meiltä laidasta laitaan suunniteltuna. Usein ennakointi maksaa itsensä jossain vaiheessa takaisin, joten miksi enää odottaa?

Huawei Honor 9 Kotelot


Meillä on monipuolinen valikoima erilaisia koteloita Huawei Honor 9:lle. Voit olla varma siitä, että älypuhelimesi saa erinomaisen suojan iskuilta ja naarmuilta. Kotelot ovat laadukkaasti suunniteltuja ja ne antavat uuden ilmeen älypuhelimellesi päivittäisen suojan lisäksi. Meiltä löydät koteloita laidasta laitaan, kirkkaista väreistä mitä näyttävimpiin kuvioihin ja kuviin. Honor 9 on uniikki älypuhelin, joten sinun kannattaa aina ostaa sellainen kotelo, joka tarjoaa parhaan mahdollisen suojan. Meidän kotelomme on tehty lähinnä aidosta nahasta, tekonahasta, muovista ja silikoonista. Laadukkaiden materiaaleiden ansiosta kotelot ovat todella kestäviä ja kuluvat hitaasti käytössä. Koteloissa on useita ominaisuuksia kuten mm. magnettilukitukset, taitettavat ständit videoiden katselun helpottamiseksi ja sisäpuolelle suunnitellut korttipaikat. Tässä muutama ominaisuus mainittuna.

Huawei Honor 9 Näytönsuojat


Meiltä saat laadukkaat näytönsuojat Huawei Honor 9:lle. Honor 9 on 400 euron älypuhelin, joten on pieni kustannus siihen nähden suojata näyttösi. Meillä Lux-Casen suojakalvot suojaavat näyttöäsi naarmuilta sekä pölyltä ja ne ovat tarkoin mitoitettu, joten kalvot istuvat täydellisesti Honor 9:lle. Kun joudut poistamaan suojakalvon se ei myöskään jätä mitään jäämiä näytollesi.
Toinen ja vieläkin turvallisempi tapa suojata näyttö on hankkia kemiallisesti valmistetusta oikeasta lasista oleva lasisuoja. Karkaistu lasi on todella kirkas ja ohut. Se voi joissakin tapauksissa pelastaa jopa älypuhelimesi näytön halkeamilta. Lasissa on sileä reunus, joten sitä on myös turvallista käyttää älypuhelimessasi.