Huawei Honor 8

Huawei Honor 8

Huawei Honor 8 puhelin on Huawein uusin ja tyylikäs tulokas, joka julkaistiin heinäkuussa 2016. Puhelimessä on erittäin upea 5.2” LTPS kosketusnäyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Mitoiltaan se myös hyvin kätevän kokoinen sillä ne ovat 145.5 x 71 x 7.5 mm ja painoa sillä on 153 g. Käyttöjärjestelmänä toimii tuttu Android OS, v6.0.1 (Marshmallow). Muistia tässä puhelimessä on ¾ GB RAM ja tallennustilaa löytyy 32/64 GB, riippuen mallista. Meidän verkkokauppamme tarjoaa myös tälle puhelimelle erittäin kattavan sekä pohjoismaiden suurimman tuote valikoiman , josta sinun on helppo löytää puhelimellesi suojat sekä tarvikkeet. Lux-case.fi myymälästä saat erittäin näppärästi tilattua itsellesi kuoret, kotelot, pussit, näytönsuojat, käsivarsikotelot, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit sekä muut lisätarvikkeet. Saatavilla on todella hyvät kuoret, joiden avulla saat vaivattomasti suojattua puhelimesi kolhuilta ja naarmuilta. Ne sopivat kyseiseen puhelin malliin täydellisesti. Kotelot taas tarjoavat kattavamman suojan puhelimeen ja niissä olevat standi sekä korttitaskut erottavat ne muista suojista erinomaisesti niiden eduksi. Ne tarjoavat samalla todella tyylikkään ulkoasun puhelimellesi. Puhelimelle on lisäksi tarjolla useita erilaisia lisätarvikkeita, jotka helpottavat puhelimen päivittäistä käyttöä ja niiden joukosta löydät kätevästi myös erilaisia ja monipuolisia tuotteita joiden parissa saat aikasi kulumaan hauskemmin. Tule tutustumaan valikoimaamme ja tilaamaan omalle puhelimellesi käytännölliset suojat sekä tarvikkeet. Toivotamme mukavia ostoshetkiä myymälässämme.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Huawei Honor 8 Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erinomaisen valikoiman erilaisia kuoria suojaamaan Huawei Honor 8 puhelintasi. Tarjoamme puhelimellesi Skandinavian kattavimman ja laajimman tuote valikoiman. Kuoret ovat todella hyvä ja yksinkertainen tapa suojata ja pitää puhelin hyvässä kunnossa. Saatavilla on paljon erilaisia malleja sekä upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella hienoja kuviollisia ja kuva sekä teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista sekä joustavasta muovista, näiden avulla puhelimesi pysyy erittäin turvallisesti ja samalla myös näyttävästi suojattuna. Lisäksi kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten sen vuoksi ne istuvat puhelimellesi täydellisesti ja samalla ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat erittäin tyylikäs ja todella hyvä tapa pitää puhelimesi helposti suojassa. Lähetä meille tilauksesi jo tänään ja hyödynnä ilmainen toimituksemme. Kun teet tilauksesi meille arkisin enne klo 18.00 niin saamme pakettisi vielä saman päivän postiin.

Huawei Honor 8 Suojakotelot

Kotelot tarjoavat puhelimelle erittäin tyylikkään ja kattavan suojan. Koteloilla tarjoat kattavan ja erittäin hyvän suojan koko puhelimellesi. Ne ovatkin erittäin monipuolinen ja käytännöllinen varuste pitää puhelin turvattuna sekä niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne ovatkin enemmän kuin vain puhelimen suojat. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on paras katsella esimerkiksi elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa saat todella kätevästi pidettyä puhelimesi mukana tärkeimmät korttisi kun käyt vaikka ostoksilla. Kotelot ovat valmistettu todella laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta ja TPU.muovista, joten ne ovat erinomaiset suojaamaan puhelimesi naarmuilta sekä kolhuilta. Myös koteloita on saatavilla eri väri vaihtoehtojen lisäksi kauniita kuvioilla ja kuvilla varustettuja malleja joista on helppo valita omalle tyylille sopivat.

Huawei Honor 8 Suojapussit

Huawei Honor 8 puhelimelle on saatavilla erittäin upea valikoima tyylikkäitä pusseja joilla saat pidettyä erittäin tyylikkäästi ja kätevästi puhelimesi suojassa kolhuilta sekä naarmuilta. Pusseja on saatavilla erittäin hienoja eri mallisia ja myös kauniiden väri vaihtoehtojen lisäksi upeilla kuvioilla varustettuja versioita joiden joukosta varmasti jokainen saa löydettyä mieleiset mallit omalle puhelimelle ja tyylilleen sopivat. Pusseissa olevalla mukavalla ja kätevällä kantohihnalla saat hyvin pidettyä puhelintasi mukana kun liikut kaupungilla ja lisäkasi samalla niissä on ylimääräinen tasku joissa saat säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa jonka vuoksi ne ovat kuin pieniä laukkuja jossa mukanasi kulkee kaikki päivittäin tarvitsemasti tavarat kätevästi mukana. Pussin sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta puhelimesi näyttöä eikä muitakaan tavaroita joita siinä kuljetat. Pussit antavat erinomaisen suojan lisäksi myös erittäin tyylikkään ulkoasun puhelimellesi. Toivotamme sinulle erittäin mukavia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.