Huawei Honor 8 Pro

Huawei Honor 8 Pro
Huawei Honor 8 Pro

Huawei Honor 8 Pro julkaistiin Huhtikuussa 2017 ja sen odotetaan tuovan lisää kilpailua markkinoille. Huawei odottaa siitä uutta lippulaiva mallia. Tässä puhelin mallissa on erinomainen 5.7” LTPS IPS LCD näyttö 1440 x 2560 pikselin resoluutiolla. Siinä on käyttöjärjestelmänä Android OS, v7.0 (Nougat). Puhelin on kokonsa puolesta todella näppärä mitoilla 157 x 77.5 x 7 mm ja painoa sillä on 184 g. Keskusmuistia tässä on 4/6 GB RAM ja vapaata tallennustilaa löytyy 64 GB.

Meillä lux-case.fi verkkokaupassa on koottu mahtava valikoima erilaisia hienoja tuotteita tälle puhelin mallille. Saat kätevästi täältä tilattua sille kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, varavirtalähteet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja upeat lisätarvikkeet. Kotelot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan koko puhelimelle ja siinä olevien standin ja korttitaskujen vuoksi se on erittäin käytännöllinen suoja ratkaisu. Standin avulla saat tuettua puhelimen juuri siihen kulmaan mihin itse haluat kun surffaat netissä tai katsellessasi elokuvia, korttitaskuissa puolestaan saat pidettyä mukanasi hyvin tärkeimpiä korttejasi ja voit jättää lompakkosi kotiin. Kuorilla suojaat puhelimesi yksinkertaisesti mutta tehokkaasti.

Kuoret ovat valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista ja samalla myös puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi se istuvat puhelimeen täydellisesti, jättäen myös puhelimen liitännät vapaiksi. Saatavilla kuoria on kauniiden väri vaihtoehtojen lisäkasi myös upeilla kuvioilla sekä hienoilla kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria. Tutustu nyt myymäläämme.

Huawei Honor 8 Pro puhelimelle saat tältä osastolta kätevästi tilattua todella tyylikkäät suojakuoret joilla puhelimesi pysyy erittäin hyvässä kunnossa. Meillä on tarjolla Skandinavian suurin ja monipuolisin tuote valikoima jossa sinä pääset tutustumaan erilaisiin kuori vaihtoehtoihin. Kuorien materiaalit ovat ovat erittäin kestäviä ja laadukkaita sen vuoksi että ne kestävät päivittäistä käyttöä hyvin ja tarjoavat hyvän suojan puhelimellesi, kuorien materiaaleina toimii alumiini, TPU-muovi hybridi seos, kovamuovi ja silikoni. Kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesi joten ne istuvat puhelimeen täydellisesti ja samalla kuoret kätevästi jättävät puhelimen liitännät vapaiksi. Kun haluat lisää värikkyyttä puhelimellesi niin meiltä on saatavilla kauniiden eri väri vaihtoehtojen lisäksi myös upeita kuvioilla koristeltuja sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria, joilla saat piristettyä puhelimesi ilmettä merkittävästi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Honor 8 Pro Suojakuoret

Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa erinomaisen valikoiman erilaisia kuoria suojaamaan Huawei Honor 8 Pro puhelintasi. Tarjoamme puhelimellesi Skandinavian kattavimman ja laajimman tuote valikoiman. Kuoret ovat todella hyvä ja yksinkertainen tapa suojata ja pitää puhelin hyvässä kunnossa. Saatavilla on paljon erilaisia malleja sekä upeiden väri vaihtoehtojen lisäksi myös todella hienoja kuviollisia ja kuva sekä teksti yhdistelmällä varustettuja kuoria. Kuoret ovat valmistettu erittäin kestävistä sekä korkealaatuisista materiaaleista kuten alumiinista, silikonista, kovamuovista sekä joustavasta muovista, näiden avulla puhelimesi pysyy erittäin turvallisesti ja samalla myös näyttävästi suojattuna. Lisäksi kuoret ovat valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaan joten sen vuoksi ne istuvat puhelimellesi täydellisesti ja samalla ne jättävät kätevästi puhelimen liitännät vapaiksi. Kuoret ovat erittäin tyylikäs ja todella hyvä tapa pitää puhelimesi helposti suojassa. Kuori on todella käytännöllinen ja yksinkertainen suoja vaihtoehto puhelimellesi. Tule nyt tutustumaan tarjontaamme.

Huawei Honor 8 Pro Suojakotelot

Kotelot tarjoavat puhelimelle erittäin tyylikkään ja kattavan suojan. Koteloilla tarjoat kattavan ja erittäin hyvän suojan koko Huawei Honor 8 Pro puhelimellesi. Ne ovatkin erittäin monipuolinen ja käytännöllinen varuste pitää puhelin turvattuna sekä niissä olevien ominaisuuksien vuoksi ne ovatkin enemmän kuin vain puhelimen suojat. Niissä olevat standit mahdollistavat sen että voit asettaa puhelimesi juuri sellaiseen kulmaan josta sinun on paras katsella esimerkiksi elokuvia tai surffailla netissä. Korttitaskuissa saat todella kätevästi pidettyä puhelimesi mukana tärkeimmät korttisi kun käyt vaikka ostoksilla. Kotelot ovat valmistettu todella laadukkaista ja vahvoista materiaaleista kuten nahasta ja TPU.muovista, joten ne ovat erinomaiset suojaamaan puhelimesi naarmuilta sekä kolhuilta. Myös koteloita on saatavilla eri väri vaihtoehtojen lisäksi kauniita kuvioilla ja kuvilla varustettuja malleja joista on helppo valita omalle tyylille sopivat.

Huawei Honor 8 Pro Suojapussit

Huawei Honor 8 Pro puhelimelle on saatavilla erittäin upea valikoima tyylikkäitä pusseja joilla saat pidettyä erittäin tyylikkäästi ja kätevästi puhelimesi suojassa kolhuilta sekä naarmuilta. Pusseja on saatavilla erittäin hienoja eri mallisia ja myös kauniiden väri vaihtoehtojen lisäksi upeilla kuvioilla varustettuja versioita joiden joukosta varmasti jokainen saa löydettyä mieleiset mallit omalle puhelimelle ja tyylilleen sopivat. Pusseissa olevalla mukavalla ja kätevällä kantohihnalla saat hyvin pidettyä puhelintasi mukana kun liikut kaupungilla ja lisäkasi samalla niissä on ylimääräinen tasku joissa saat säilytettyä pienempiä tavaroitasi kuten avaimia, kortteja sekä rahaa jonka vuoksi ne ovat kuin pieniä laukkuja jossa mukanasi kulkee kaikki päivittäin tarvitsemasti tavarat kätevästi mukana. Pussin sisäpinta on vuorattu erittäin pehmeällä materiaalilla joten se ei naarmuta puhelimesi näyttöä eikä muitakaan tavaroita joita siinä kuljetat. Pussit antavat erinomaisen suojan lisäksi myös erittäin tyylikkään ulkoasun puhelimellesi. Toivotamme sinulle erittäin mukavia ostoshetkiä meidän verkkokaupassamme.

Huawei Honor 8 Pro kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Huawei Honor 8 Pro kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/huawei-honor-8-pro.html