Huawei Honor 8 Lite

Huawei Honor 8 Lite
Huawei Honor 8 Lite

Huawei Honor 8 Lite Julkaistiin kuluttajille Helmikuussa 2017 ja se on siitä lähtien ollut erittäin suositu malli. Puhelimen näyttö on todella hieno 5.2” IPS LCD kosketusnäyttö 1080 x 1920 pikselin resoluutiolla. Kokonsa puolesta puhelin on varsin kätevä, sillä sen mitat ovat 147.2 x 73 x 7.6 mm ja painoa on 147 g. Käyttöjärjestelmä tässä mallissa on Android OS, v7.0 Emotion UI. Puhelimessa on 3 GB RAM muisti ja vapaata tallennustilaa löytyy 16 GB verran. Meillä lux-case.fi verkkokaupassa on koottu mahtava valikoima erilaisia hienoja tuotteita tälle puhelin mallille. Saat kätevästi täältä tilattua sille kuoret, kotelot, pussit, käsivarsikotelot, näytönsuojat, laturit, autolaturit, autotelineet, pyörätelineet, varavirtalähteet, kuulokkeet, kaiuttimet, kaapelit ja upeat lisätarvikkeet. Kotelot tarjoavat parhaan mahdollisen suojan koko puhelimelle ja siinä olevien standin ja korttitaskujen vuoksi se on erittäin käytännöllinen suoja ratkaisu. Standin avulla saat tuettua puhelimen juuri siihen kulmaan mihin itse haluat kun surffaat netissä tai katsellessasi elokuvia, korttitaskuissa puolestaan saat pidettyä mukanasi hyvin tärkeimpiä korttejasi ja voit jättää lompakkosi kotiin. Kuorilla suojaat puhelimesi yksinkertaisesti mutta tehokkaasti.

Kuoret ovat valmistettu korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista ja samalla myös puhelimen mittojen mukaan jonka vuoksi se istuvat puhelimeen täydellisesti, jättäen myös puhelimen liitännät vapaiksi. Saatavilla kuoria on kauniiden väri vaihtoehtojen lisäkasi myös upeilla kuvioilla sekä hienoilla kuva ja teksti yhdistelmällä koristeltuja kuoria. Poikkea nyt myymäläämme.

Huawei Honor 8 Lite puhelimen laadukkaat ja näyttävät suojakuoret ovat myynissä tällä osastolla. Meillä on todella kattava ja laadukas valikoima useita erilaisia kuoria puhelimesi suojaksi. Kuoria meillä on tarjolla useita erimallisia sekä värisiä josta jokaiselle löytyy varmasti mieleiset. Ne ovat valmistettu kestävistä ja laadukkaista materiaaleista sen vuoksi että ne kestävät päivittäistä käyttöä mahdollisimman pitkään ja antavat puhelimellesi erinomaisen suojan naarmuja ja kolhuja vastaan, kuorien materiaalit ovat alumiini seos, silikoni, joustava muovi, puu ja kovamuovi. Kuoret ovat liäaksi myös valmistettu kyseisen puhelimen mittojen mukaisesti jonka vuoksi se istuukin puhelimeen täydellisesti. Kuoret ovat siitä todella hyvät ja käytännölliset koska ne eivät rajoita puhelimen käyttöä.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Honor 8 Lite Suojakuoret

Huawei Honor 8 Lite puhelimelle meillä lux-case.fi verkkokaupassa on tarjolla upea ja monipuolinen valikoima erilaisia tyylikkäitä kuoria. Myymälästämme saat todella nopeasti ja kätevästi tilattua omalle puhelimellesi tyylillesi uskolliset tuotteet. Meillä on yli kymmenen vuoden kokemus alalta ja tarjoamme asikkaillemme luotettavan palvelun. Ne ovat valmistettu erittäin korkealaatuisista ja kestävistä materiaaleista kuten alumiini seoksesta, kovamuovista, joustavasta muovista, silikonista ja puusta. Kuoret ovat erinomainen suoja jokapäiväisessä käytössä. Ne ovat valmistettu puhelimen mittojen mukaisesti ja sen vuoksi ne istuvat siihen täydellisesti, sekä samalla jättäen puhelimen liitännä ja näppäimet kätevästi vapaaksi. Tarjoamme useita erilaisia hienoja malleja sekä kauniita väri vaihtoehtoja, joista valita puhelimelle ja tyylille mieleiset. Saatavilla on hienoja kuvilla, kuvioilla sekä kuva ja teksti yhdistelmällä varustettuja vaihtoehtoja.

Kuoret ovat erittäin helposti kiinnitettävät sekä irrotettavat. Kuoret ovat hyvin yksinkertainen mutta silti todella kattava suoja puhelimelle. Tule nyt ostoksille ja katsomaan mitä kaikkea meillä onkaan tarjolla puhelimellesi.

Huawei Honor 8 Lite Suojakotelot

Kotelot ovat yksi parhaista vaihtoehdoista pitää puhelin erinomaisesti suojattuna erilaisia iskuja sekä kolhuja vastaan. Ne erottuvat mainiosti edukseen muista suojista niissä olevien ominaisuuksien vuoksi. Kotelossa olevan standin avulla saat erinomaisesti tuettua puhelimesi mukavasti juuri sellaiseen kulmaan josta on hyvä esimerkiksi katsella elokuvia tai selata nettiä. Korttitaskuissa puolestaan saat todella mukavasti pidettyä mukanasi muutamia päivittäin käyttämiäsi kortteja. Ne ovat todella kestävät suojat puhelimelle, sillä ne ovat valmistettu vahvoista sekä laadukkaista materiaaleista ja ne soveltuvat erinomaisesti päivittäiseen käyttöön. Kotelot ovat todella mukavat pitää kädessä ja ne antavat hyvän pidon, jottei puhelin pääse putoamaan kädestä. Tarjolla on paljon erilaisia malleja sekä erittäin tyylikkäitä kuvioituja värikkäitä koteloita. Ne tarjoavat myös lisäksi puhelimelle erinomaisen ja hienon ulkonäön.

Koteloiden avulla saat loistavasti pidettyä koko puhelimen suojassa ja ne ovat monipuolinen suoja vaihtoehto.

Huawei Honor 8 Lite Autotelineet

Meiltä löydät autoosi erinomaiset autotelineet joissa Huawei Honor 8 Lite puhelimesi pysyvät tukevasti ja turvallisesti paikoillaan autossasi. Saat kiinnitettyä autotelineet erittäin kätevästi ja helposti melkein minne tahansa autossasi sillä niitä on tarjolla imukuppi, ilmastointiritilä ja niskatukeen kiinnittyviä malleja. Telineet sopivat hyvin eri autojen sisustukseen ja antaat lisäksi tyylikkään ilmeen. Voit vaivattomasti ja helposti käyttää puhelintasi sen ollessa telineessä, sillä niissä ei ole ylimääräisiä varsia tai esteitä. Ne mahdollistavat kääntyvyyden lähes mihin kulmaan tahansa ja voit näppärästi käyttää puhelintasi esimerkiksi navigaattorina ajon aikana. Autotelineet eivät myöskään naarmuta puhelintasi lainkaan tai häiritse ajamistasi. Telineitä on eri väri vaihtoehtoja sekä monenlaisia malleja joista varmasti löytyy sopivat jokaiseen autoon. Niskatukeen kiinnittyvän telineen ansiosta myös takapenkillä matkustavat pääsevät nauttimaan esimerkiksi elokuvista tai peleistä pidemmillä automatkoilla.

Tule nyt tutustumaan meidän myymälämme suureen ja monipuoliseen valikoimaan.

Huawei Honor 8 Lite kotelot - Lux-Case.fi

Lux-Case Huawei Honor 8 Lite kotelot ja tarvikkeet https://lux-case.fi/huawei-honor-8-lite.html