Huawei Honor 3

Huawei Honor 3

Lisätarvikkeet Huawei Honor 3 puhelimelle on listattuna tässä tuoteryhmässä. Samoin kuin kaikille muille älypuhelin malleille, Honor kolmoselle on tarjolla Suomen paras ja laajin valikoima korkealaatuisia ja tyylikkäitä tuotteita. Löydät valikoimastamme kaiken tarvitsemasi ja monia muita hauskoja tuotteita, joita et varmasti edes tule ajatelleeksi enne valikoimamme selaamista. Suojakuoret ja kotelot, mistä Lux-Case jo tunnetaan ei tosiaan ole ainoita tuotteita mitä puhelintarvike valikoimamme pitää sisällään. Satoja autotuotteita, kymmeniä korkealaatuisesti musiikin toistavia kaiuttimia sekä kuulokkeita, suojapusseja, kaapeleita ja satoja muita tuotteita Huawei Honor 3 puhelimelle löydät laajasta valikoimastamme. Tilatessasi verkkokauppamme kautta pääset aina hyödyntämään ajankohtaisia tarjouksiamme sekä ilmaisen kuljetuksen kaikille tilaamillesi tuotteille koko Suomen laajuisesti.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Huawei Honor 3

Huawei julkaisi elokuussa 2013 tämän huippu uutuutensa, joka on jatkoa tunnetulle Honor mallistolle. Tyylikäs uutuus tarjoaa loistavaa suorituskykyä, käyttömukavuutta sekä tyylikkyyttä samassa paketissa. Huawei on kovassa nousussa älypuhelin markkinoilla, sen julkaisemien uusien puhelinmallien ansiosta. Kiinalais valmistajan puhelimien suorituskyky yltää lähes markkinoiden parhaimpien älypuhelinten tasolle, mutta hinta on pysynyt erittäin alhaisena. Huawei Honor 3 sijoittuukin keskihintaluokkaan, sen hinnan ollessa noin 230€.

Huawei Honor 3 Suojakuoret

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa Suomen parhaan valikoiman laadukkaita suojakuori tälle uudelle ja tyylikkäälle älypuhelimelle. Suojakuorien tilaus vie vain minuutteja ja ne toimitetaan nopealla ja ilmaisella kuljetuksella suoraan kotiovellesi saakka. Suojakuorien suojaominaisuudet on vaihtelevia. Niihin vaikuttaa kuoren materiaali ja muotoilu. Valikoimassamme on myös monia materiaaleja hyödyntäviä hybridi suojakuoria, joiden iskunvaimennuskyky on vailla vertaansa. Muita yleisimpiä suojakuori materiaaleja on silikoni, alumiini, TPU materiaali ja kova komposiittimuovi. Kaikilla komposiittimuovisilla kuorilla on lähes samat ominaisuudet, jotka eivät ole niin hyvät kuin joustavista materiaaleista valmistettujen suojakuorien. Kovamuovisten kuorien etuihin sen sijaan kuuluu niiden erittäin ohueksi valmistettu rakenne joka ei kasvata juurikaan puhelimesi kokoa. Silikoniset suojakuoret ja silikoniset 3D kuoret tarjoavat erinomaisen suojan myös iskuja vastaan sekä istuvat täydellisesti Huawei Honor 3 puhelimen suojaksi sen muotoja mukaillen. TPU-materiaalista valmistetut kuoret on voitu kuvittaa tyylikkäillä kuvilla ja kuvioilla niiden keskikova rakenne antaa loistavat ominaisuudet sekä kokonsa puolesta sekä joustavan koostumuksensa ansiosta ne vaimentavat iskut tehokkaasti. Alumiinisilla suojakuorilla tarjoat kevyen, mutta kestävän suojan älypuhelimellesi.

Huawei Honor 3 Tarvikkeet

Tarvike valikoimassamme on satoja tuotteita, jotka on suunniteltu helpottamaan ja muuttamaan puhelimesi käytön helpommaksi ja käytännöllisemmäksi. Suojakotelot on suojakuoria tehokkaampi tapa suojata puhelimesi ja laadukkaat kotelot sisältävät yleensä standiksi taittuvat kannet ja pankkikorttipaikat. Puhelinlompakot on tuotteita, joilla korvaat perinteisen lompakon ja suojaat samalla puhelimesi tehokkaasti kauttaaltaan. Myymämme Huawei Honor 3 nahkakotelot on valmistettu käsityönä laadukkaista materiaaleista täydellisesti istuviksi älypuhelimellesi. Laadukkaat kuulokkeet löydät kymmenissä eri malleissa, jolla tarjoat piristystä arkiseen tyyliin. Täydellisen äänenlaadun tarjoavat kuulokkeet on varustettu 3,5 mm kuulokepistokkeella. Musiikin kuuntelukokemuksen parantamiseen verkkokauppamme tarjoaa myös laadukkaita kaiuttimia, jotka on varustettu sisäisellä virtalähteellä, jonka ansiosta niiden vahvistus ominaisuudet on erinomaiset. Tilatessasi Huawei Honor 3 puhelintarvikkeita verkkokaupastamme tarjoamme kaikille tuotteille ilmaiset kuljetukset aina kotiovellesi saakka. Toimitamme tuotteita ilmaiseksi kaikkialle Skandinaviaan. Verkkokaupastamme tilaaminen on erittäin nopeaa ja helppoa sekä pääset samalla hyödyntämään kaikki voimassa olet tarjouksemme automaattisesti kassalla.