Huawei Ascend G620S

Huawei Ascend G620S
Lisätarvikkeet, kotelot ja suojakuoret Huawei G620S puhelimelle – Huawei on tehnyt hienoa työtä tämän puhelimen parissa ja siinä on viiden megapikselin näyttö 720 x 1280 pikselin tarkkuudella. Puhelimessa on 1.2GHz neliytiminen suoritin, 1 Giga RAM muistia sekä 8 Gigaa tallennustilaa. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat välineet tämän hienon puhelimen suojaukseen sekä paranteluun. Ensimmäiseksi puhelimen iso näyttö kannattaa suojata ja siihen meiltä löytyy mallikohtaiset Huawei G620S näytönsuojakalvot, jotka ovat todella helppo asentaa paikalleen ja vaihtaa uuteen. Valtavasta valikoimastamme löytyy totta kai myös täydellisesti istuvat suojakuoret sekä suojakotelot, jotka tarjoavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Meiltä löytyy myös kuulokkeet, mini kaiuttimet, kaapelit, autotelineet, autolaturit, käsivarsikotelot sekä monet muut hyödylliset lisävarusteet. Valikoimamme on todella laaja, joten vietä hetki aikaa sivullamme ja tutustu tarjontaamme. Lähetämme kaikki tilaukset ilman postikuluja koko Suomeen!
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei G620S Suojakuoret

Suojakuoret Huawei G620S puhelimelle – Tässä Huawein puhelimessa on viiden tuuman IPS LCD näyttö 720 x 1280 pikselin tarkkuudella. Puhelimessa on neliytiminen 1,2 GHz cortex-A53 prosessori ja se käyttää Android 4.4.2 KitKat käyttöjärjestelmää. Tämä puhelin ja sen ominaisuudet ovat todella loistavat, joten kannattaa myös varmistaa, että puhelin pysyy ehjänä. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät Huawei G620S suojakuoret, joilla varmistat, että puhelimesi ja sen hienot ominaisuudet pysyvät varmasti turvassa. Suojakuorilla voit muuttaa puhelimesi ulkonäön itsellesi sopivaksi. Suojakuoret tarjoavat tyylikkyytensä lisäksi myös erinomaisen suojan naarmuja ja iskuja vastaan. Täydellisesti istuvat suojakuoret on valmistettu mittatilaustyönä puhelimesi mittojen mukaisesti. Tällä hetkellä valikoimassamme on esimerkiksi valkoisia, punaisia, keltaisia, oransseja, vihreitä sekä mustia suojakuoria. Suojakuorien materiaalina on käytetty korkealaatuista silikonia, TPU-materiaalia, alumiinia sekä komposiittimuovia. Tehokkaimman suojan puhelimellesi saat silikonisilla suojakuorilla, joiden iskunvaimennuskyky on erinomainen. Myymme kaikki tuotteemme nyt alennetuin hinnoin ja tarjoamme kaupan päälle vielä ilmaisen kotiinkuljetuksen. Vietä siis hetki aikaa valtavan suojakuori tarjontamme parissa ja tilaa sinulle mieluisat suojakuoret.

 

Huawei G620S Kotelot, Laukut ja Pussit

Huawei G620S suojakotelot – Lux-case.fi verkkokaupasta löytyy useat erilaiset älypuhelinten suojakotelot. Kaikki myymämme suojakotelot on valmistettu PU nahasta sekä aidosta nahasta ja ne tarjoavat puhelimellesi erinomaisen suojan. Suojakotelot tekevät puhelimestasi erittäin tyylikkään näköisen ja ne lukitsevat puhelimesi koteloon erittäin turvallisesti. Suojakotelot on valmistettu siten, että voit ladata tai kuunnella musiikkia puhelimesi ollessa kotelossa, sillä ne suojaavat puhelimesi täydellisesti mutta jättävät silti puhelimen painikkeet ja liitännät avoimiksi. Huawei G620S suojakotelo suojaa puhelimesi ja sen suuren näytön kauttaaltaan, joten se pysyy täydellisesti turvassa. Koteloiden väri ja kuvio valikoimamme on todella laaja ja sieltä löydät perus yksiväriset kotelot ja kauniilla kuvioilla koristellut nahkakotelot. Suojakoteloissa voi olla myös käytännöllisiä ominaisuuksia kuten korttitaskut, smart view ikkuna ja standi. Jos et halua suojakuorta tai koteloa puhelimesi suojaksi, niin verkkokaupastamme löytyy myös tyylikkäät ja tehokkaan suojan antavat älypuhelinten suojapussit ja laukut. Suojapussit on valmistettu nahasta sekä kankaasta ja ne pitävät kalliin puhelimesi turvassa pölyltä, lialta ja naarmuilta kun säilytät puhelinta esimerkiksi repussasi muiden tavaroiden joukossa. Vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja tilaa sinun tyyliisi sopivin kotelot, laukku tai pussi.

 

Huawei G620S Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löytyy kaikki tarvittavat lisätarvikkeet Huawei G620S puhelimelle, joilla saat puhelimestasi enemmän irti. Tässä puhelimessa on suuri viiden tuuman näyttö ja todella hyvä näytön resoluutio, joten ensimmäisenä sinun kannattaa tilata Huawei G620S näytönsuojakalvo puhelimesi suojaksi. Jos käytät puhelinta paljon autossasi, niin meiltä löytyy tarvittavat Bluetooth kuulokkeet, autotelineet sekä autolaturit, joiden avulla teet puhelimestasi helppokäyttöisemmän autoillessasi. Suomen suurimmasta kuuloke ja mini kaiutin valikoimastamme löydät varmasti sinulle sopivat välineet musiikin kuunteluun. Tarjoamme lisäksi laadukkaat telineet, standit, käsivarsikotelot, kosketusnäyttökynät ja monet muut lisätarvikkeet erittäin edulliseen hintaan.