Huawei Ascend Y550

Huawei Ascend Y550
Lisätarvikkeet, kotelot ja suojakuoret Huawei Ascend Y550 puhelimelle. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kaikki tarvittavat välineet tämän edullisen mutta hyvän puhelimen varusteluun ja suojaukseen. Tarjontamme kattaa kaiken tarpeellisen puhelimellesi. Suojakuorten ja koteloiden lisäksi verkkokauppamme valikoimasta löytyy Huawei Ascend Y550 näytönsuojakalvot, joilla puhelimesi näyttö pysyy kirkkaana ja uudenveroisena todella pitkään. Tarjoamme myös laajan valikoiman huippulaadukkaita kuulokkeita sekä mini kaiuttimia, jotka tarjoavat uskomattoman tarkan äänenlaadun. Kauppamme valikoimasta löytyy myös kaapelit, autotarvikkeet, standit, telineet, käsivarsikotelot, pussit, pyörätelineet ja monet muut lisätarvikkeet. Selaa sivuamme alaspäin, niin näet koko tarjontamme. Tarjoamme kaikki tuotteemme 100% tyytyväisyystakuulla ja ilmaisella kotiinkuljetuksella kaikkialle Suomeen. Kun haluat parasta puhelimellesi valitse Lux-case.fi verkkokauppa.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Ascend Y550 Suojakuoret

Suojakuoret Huawei Ascend Y550 puhelimelle. Tässä Huawein uutuuspuhelimessa on 4,5 tuuman näyttö, neliytiminen 1,2 GHz prosessori ja siinä on Android 4.4 KitKat käyttöjärjestelmä. Lux-case.fi verkkokaupasta löydät kaikki välineet tämän hienon puhelimen suojaukseen. Tarjoamme laadukkaat Huawei Ascend Y550 suojakuoret erittäin kilpailukykyiseen hintaan. Myymämme suojakuoret on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja ne pitävät puhelimesi varmasti turvassa naarmuilta sekä iskuilta. Suojakuoret on helppo asentaa paikalleen ja ne peittävät puhelimesi takakannen sekä kyljet. Suojakuoret eivät pelkästään anna suojaa puhelimellesi vaan ne tekevät siitä myös erittäin hienon ja yksilöllisen näköisen. Meiltä löytyy kuoria useissa eri väreissä ja voit valita satojen eri väri ja kuvio vaihtoehtojen joukosta sinulle mieluisimman kuoren. Minkä tahansa kuoren valitsetkin, niin takaamme, että saat laatutuotteen. Olemme myyneet puhelinten suojakuoria ja koteloita yli kymmenen vuotta ja siksi annamme kaikille tuotteillemme 100% tyytyväisyystakuun ja 30 päivän palautusoikeuden. Katsele rauhassa massiivista suojakuori tarjontaamme ja tee tilaus. Lähetämme kaikki tuotteemme ilman ylimääräisiä postimaksuja koko Suomeen. Jos sinulla on kysyttävää, niin ystävällinen asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiisi.

 

Huawei Ascend Y550 Kotelot, Laukut ja Pussit

Lux-case.fi on älypuhelinten suojaukseen erikoistunut verkkokauppa ja meiltä löydät suojakotelot Huawei Ascend Y550 puhelimellesi. Jos haluat suojakuoria paremman suojan, niin Huawei Ascend Y550 kotelo on juuri sinua varten. Suojakotelot pitävät puhelimesi varmasti suojassa, sillä ne paketoivat puhelimesi kauttaaltaan. Kotelon kansi lukittuu vahvalla magneetti lukituksella, joten voit olla varma, että puhelimesi tärkein ominaisuus, näyttö, pysyy suojassa naarmuilta sekä pölyltä. Suojakotelot on valmistettu laadukkaasta nahasta sekä PU nahasta ja ne näyttävät todella tyylikkäiltä käytössä. Suojakotelot on suunniteltu siten, että ne jättävät kaikki puhelimesi liitännät avoimiksi käyttöösi vaikka kotelon kansi olisi kiinni. Koteloita on saatavilla useilla eri kuvioilla ja väreillä, joten valinnanvaraa on todella paljon ja löydät varmasti mieleisesi kotelon. Suojakoteloissa on myös käytännöllisiä arkea helpottavia ominaisuuksia kuten korttitaskut, standi ja smart view ikkuna. Koteloiden lisäksi verkkokaupastamme löytyy hurja määrä erilaisia älypuhelinten suojapusseja sekä laukkuja. Suojapussi tai laukku pitää puhelimesi turvassa lialta sekä naarmuilta ja ne tekevät puhelimesi säilytyksestä persoonallisempaa. Laukut ja pussit on varustettu kätevällä ranne tai olkahihnalla ja ne on valmistettu laadukkaasta kankaasta ja nahasta. Tee tilaus jo tänään niin lähetämme tuotteen kotiisi ilman postikuluja!

 

Huawei Ascend Y550 Lisätarvikkeet

Verkkokaupastamme löytyy koteloiden ja suojakuorten lisäksi myös kaikki tarvittavat lisätarvikkeet Huawei Ascend Y550 puhelimellesi. Kaupastamme löytyy helposti asennettavat ohuet näytönsuojakalvot, joilla pidät näyttösi uudenveroisena todella pitkään. Kosketusnäytön käytön helpottamiseksi meillä on tarjota laaja kattaus herkällä stylus kärjellä varustettuja kosketusnäyttökyniä sekä kosketusnäyttöhanskoja. Puhelimesi virranhallintaan olemme keränneet läjän laadukkaita latureita, autolatureita sekä varavirtalähteitä, jotka lataavat puhelimesi todella nopeasti ja turvallisesti. Meiltä löytyy myös Huawei Ascend Y550 kuulokkeet, kaapelit ja mini kaiuttimet, joilla teet puhelimestasi todellisen viihdekeskuksen. Kaupastamme löytyy myös käsivarsikotelot, pyörätelineet, standit, microSD-muistikortit sekä monet muut hyödylliset lisätarvikkeet. Valikoimamme on todella laaja, joten vietä aikaa tarjontamme parissa ja tee tilaus!