Huawei Ascend Y530

Huawei Ascend Y530
Lisätarvikkeet, kotelot ja suojakuoret Huawei Ascend Y530 puhelimelle – Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan! Suuresta valikoimastamme löydät kaikki tarvitsemasi välineet, joita puhelimesi tarvitsee. Meiltä löydät tehokkaasti suojaavat Huawei Ascend Y530 näytön suojakalvot, kotelot sekä kuoret. Verkkokaupastamme löytyy myös kaikki tarvittavat välineet autoosi kuten autotelineet, autolaturit sekä Bluetooth kuulokkeet, joilla teet puhelimen käytöstä autossasi helppoa ja turvallista. Tarjonnastamme löydät tietenkin myös latauskaapelit, verkkovirta-adapterit, kuulokkeet, mini-kaiuttimet, kosketusnäyttökynät, käsivarsikotelot, suojapussit, standit & telineet sekä paljon muuta. Myymme kaikki tuotteemme nyt todella edulliseen hintaan ja tarjoamme niille lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen, joten hyödynnä tämä loistava tarjous ja tee tilaus! Muista, että mitä enemmän tuotteita tilaat kerralla niin, sitä suurempi on alennusprosenttisi.
Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Ascend Y530 Suojakuoret

Tervetuloa Lux-case.fi verkkokauppaan. Valtavasta valikoimastamme löydät kymmenet suojakuoret Huawei Ascend Y530 puhelimellesi, joilla teet puhelimestasi paremmin suojatun sekä erittäin yksilöllisen näköisen. Myymämme suojakuoret on valmistettu vain laadukkaista raaka ainesta, kuten silikonista, alumiinista, TPU:sta sekä komposiittimuovista. Alumiiniset sekä komposiittimuovista valmistetut kuoret ovat ohuita ja sileitä mutta ne voivat olla kauniin kuvioin koristeltuja. Silikoniset kuoret ovat paksut sekä pehmeät ja ne antavat puhelimellesi erinomaisen suojan koviakin iskuja vastaan. Kaikki Huawei Ascend Y530 suojakuoret on valmistettu millimetrintarkasti puhelimen mittojen mukaan ja ne istuvat puhelimellesi täydellisesti. Suojakuoret on suunniteltu siten, että ne peittävät ainoastaan puhelimesi takakannen sekä kyljet, jättäen kuitenkin mikrofonin, kuulokeportin, latausportin sekä kaikki puhelimesi painikkeet avoimiksi käyttöösi. Suojakuorien asennus käy todella helposti eikä se vie aikaa kuin muutaman sekunnin. Verkkokaupastamme löytyy myös alumiiniset bumber suojakehykset, jotka asennetaan puhelimen reunoille ja ne muuttavat puhelimen ulkonäköä vain hieman. Kaikkia myymiämme suojakuoria sekä suojakehyksiä löytyy kymmenissä eri väreissä sekä kuvioissa. Varaa hetki aikaa ja tutustu tarjontaamme. Tee tilaus jo tänään niin, lähetämme tuotteet kotiisi ilman postikuluja!

 

Huawei Ascend Y530 Kotelot, Laukut & Pussit

Kotelot Huawei Ascend Y530 puhelimelle – Parhaimman mahdollisen suojan saat puhelimellesi kun hankit sille älykkäästi suunnitellun tyylikkään suojakotelon. Suojakotelot on valmistettu yhdistelemällä komposiittimuovia sekä nahkaa tai PU nahkaa ja ne lukitsevat kallisarvoisen puhelimesi varmasti sisäänsä, joten se pysyy turvassa naarmuilta, iskuilta sekä lialta. Huawei Ascend Y530 suojakotelot tekevät puhelimestasi myös todella tyylikkään näköisen ja nahasta valmistettu kotelo myös tuntuu käytössä todella miellyttävältä. Meiltä löytyy mm. krokotiilinnahkaa sekä käärmeennahkaa muistuttavia PU nahasta valmistettuja koteloita. Kotelot antavat tyylikkyyden sekä suojauksen lisäksi myös erittäin käytännöllisiä arkipäivää helpottavia ominaisuuksia. Useissa myymissämme koteloissa on sisäänrakennetut kortti- ja setelitaskut, joten voit säilyttää kotelossa puhelimesi lisäksi myös kaikkia tärkeitä korttejasi sekä käteistä rahaa. Standin avulla voit helposti tukea puhelimesi haluamaasi katselukulmaan ja tämä ominaisuus löytyy lähes kaikista myymistämme koteloista. Koteloiden lisäksi verkkokauppamme tarjonnasta löytyy älypuhelinlompakot, suojapussit sekä tyylikkäät älypuhelin laukut. Laukut ovat naisille suunniteltuja ja niissä voi pitää älypuhelimen lisäksi myös rahaa. Laukut ovat todella tyylikkäitä ja niistä löytyy kätevä olkahihna, joten ne sopivat esimerkiksi illanviettoihin. Suojapussi on todella edullinen tapa suojata puhelimesi ja sen ansiosta puhelimesi pysyy varmasti turvassa naarmuja aiheuttavilta esineiltä kun pidät sitä esimerkiksi taskussasi. Kaikki laukut ja pussit on valmistettu korkealaatuisesta nahasta sekä kankaasta ja ne kestävät todella hyvin kulutusta. Vietä hetki aikaa tarjontamme parissa ja tilaa sinun tyyliisi sopivin laukku, pussi tai kotelo!

 

Huawei Ascend Y530 Lisätarvikkeet

Lux-case.fi verkkokaupasta löydät paljon muitakin tuotteita kuin vain koteloita, suojakuoria sekä pusseja. Massiivinen Huawei Ascend Y530 lisätarvike listamme pitää sisällään myös laadukkaat näytön suojakalvot, joka on lähes pakkohankinta, mikäli haluat pitää puhelimesi näytön kirkkaana ja uudenveroisena mahdollisimman pitkään. Jos tarvitset jotakin autoosi niin, sinun kannattaa suunnistaa autotarvike osastomme pariin. Autotarvike osiostamme löydät kaikki tarpeelliset autolaturit, autotelineet sekä Bluetooth kuulokkeet Huawei Ascend Y530 puhelimellesi, joilla teet puhelimesi käytöstä helpompaa ja turvallisempaa autoa ajaessasi. Suuri valikoimamme kattaa myös kaapelit, standit & telineet, pyörätelineet, kaiuttimet, laturit ja monet muut hyödylliset lisätarvikkeet. Myymme kaikki tuotteemme nyt alennettuun hintaan ja tarjoamme niille lisäksi ilmaisen kotiinkuljetuksen, joten hyödynnä tämä tarjous ja tee tilaus!