Huawei Ascend Y300

Huawei Ascend Y300

Huawei Ascend Y300 puhelimeesi löydät kaiken tarpeellisen meidän kattavasta valikoimastamme. Lux-case.fi verkkokaupasta saat helposti ja luotettavasti tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit sekä muut hyödylliset lisätarvikkeet. Ascend Y300 puhelimen näytön pidät uuden veroisena ja suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoret antavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Saatavina on useita eri värejä, hienoja kuviollisia sekä teksti/kuva yhdistelmällä olevia kuoria. Koteloilla annat lähes täydellisen suojan puhelimellesi ja lisäksi ne antavat tyylikkyyttä puhelimellesi. Koteloissa oleva standi on erittäin mukava kun surffailet internetissä ja katselet elokuvia ja korttitaskut ovat todella käytännölliset koska voit pitää tärkeimpiä korttejasi puhelimen mukana. Muista käydä myös samalla tutustumassa meidän muihin Huawei tuotteisiin. Tee tilauksesi tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen.

 

 

 

 

 

Hakuehtoihin sopivia tuotteita ei löydy.

Huawei Ascend Y300

Kiinalainen Huawei on suuri televiestintä laitteiden valmistaja, joka koittaa vallata osuutta älypuhelinten saralla. Hintalaatusuhteeltaan se on yksi parhaista merkeistä, mitä markkinoilla on tällä hetkellä. Huawei Ascend Y300 on erittäin tyylikäs älypuhelin, jonka hinta Suomessa on vain noin 160€. Siis edullinen ja tyylikäs puhelin, joka hyödyntää Android 4.1 Jelly Bean käyttöjärjestelmää. Puhelimen sisällä hyrrää Qualcomm MSM8225 Snapdragon Dual-core 1 GHz Cortex-A5 prosessori, jonka tehot riittävät pyörittämään puhelimen kaikkia sovelluksia loistavasti. Huawei Ascend Y300 on erittäin mukava käyttää sen neljä tuumaisen näyttönsä ansiosta, joka hyödyntää IPS-tekniikkaa ja toistaa kuvan 480 x 800 pikselin tarkkuudella. Tämän hintaluokan puhelimeen viiden megapikselin kamera automaattitarkennuksella ja LED-salamalla on vähintäänkin odotettua parempi. Puhelin tukee microSD muistikorttia, joten tallennustilan vähyys on helposti korjattavissa. Laitteen korkeus on 124,5 mm, leveys 63,8 mm, paksuus 11,2 mm ja painoa sillä on 130 grammaa. Yhteenvetona voimme siis todeta Huawei Ascend Y300 olevan ostamisen arvoinen laite, niille jotka eivät tarvitse markkinoiden kalleinta ja parasta älypuhelinta.

Suojakuoret

Verkkokauppamme Huawei Ascend Y300 valikoiman suojakuoret on erittäin korkealaatuisia. Kuoret on valmistettu mittatilaustyönä täsmälleen Huawei Ascend Y300 puhelimen mittojen mukaisiksi. Suojakuorten valmistuksessa on käytetty vain laadukkaimpia materiaaleja. Helposti asennettavien kuorien vaihtamiseen menee vain sekunteja. Laaja valikoimamme kattaa kymmeniä suojakuoria tällekin hieman harvinaisemmalle Huawei Ascend Y300 puhelimelle. Suojakuoret on erinomainen tapa suojata puhelintasi lialta, naarmuilta ja vaurioitumiselta. Kuoret antavat myös uuden upean tyylin puhelimellesi.