Huawei Ascend Y210

Huawei Ascend Y210

Huawei Ascend Y210 puhelimeesi löydät kaiken tarpeellisen meidän kattavasta valikoimastamme. Lux-case.fi myymälästämme saat helposti ja turvallisesti tilattua puhelimeesi kuoret, kotelot, pussit, laturit, näytönsuojat, autotelineet, pyörätelineet, kaiuttimet, kuulokkeet, kaapelit sekä muut hyödylliset lisätarvikkeet. Ascend Y210 puhelimen näytön pidät uuden veroisena ja suojattuna kätevillä näytön suojakalvoilla. Suojakuoret antavat erinomaisen suojan puhelimellesi. Saatavina on useita eri värejä, hienoja kuviollisia sekä teksti/kuva yhdistelmällä olevia kuoria. Koteloilla annat lähes täydellisen suojan puhelimellesi ja lisäksi ne ovat erittäin tyylikkäät. Koteloissa oleva standi on erittäin mukava kun surffailet internetissä ja katselet elokuvia ja korttitaskut ovat todella käytännölliset koska voit pitää tärkeimpiä korttejasi puhelimen mukana. Muista käydä myös samalla tutustumassa meidän muihin Huawei tuotteisiin. Tee tilauksesi jo tänään. Tarjoamme kaikille tuotteillemme ilmaisen toimituksen.

 

 

 


 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Huawei Ascend Y210 Tarvikkeet

Suomen kattavimmasta puhelintarvikevalikoimasta löydät varmasti kaikki tarvitsemasi lisälaitteet, suojakuoret, kotelot ja suojakalvot Huawei Ascend Y210 Puhelimellesi. Laadukkailla käsivarsikoteloillamme voit helpottaa puhelimen ottamista mukaan lenkille tai muihin harrastuksiin. Valikoimastamme löytyy myös täysin vesitiiviitä käsivarsikoteloita jotka soveltuvat hyvin vesiurheiluun. Verkkokaupastamme löydät myös todella kätevät polkupyörän tankoon kiinnitettävät yleismalliset älypuhelintelineet. Mukana kannettavalla varavirtalähteellä tai autolaturilla poistat helposti älypuhelinten suurimman ongelman, yleensä hyvin lyhyen akun keston. Laajasta kuuloke ja kaiutin valikoimastamme löydät varmasti tarpeisiisi sopivan äänentoiston.

Huawei Ascend Y210 Suojakuoret

Älypuhelimet ovat todella herkkiä kolahduksille joten suosittelemme suojaamaan laitteesi suojakuorella. Kattavasta valikoimastamme löydät varmasti itsellesi sopivan suojakuoren joka on käytännöllinen ja silmää miellyttävä. Suojakuoremme tehdään yhteistyössä laitevalmistajan kanssa joten ne istuvat täydellisesti jättäen kameran, liitännät ja painikkeet avoimiksi ja on helppo kiinnittää ja irroittaa sekunneissa, mikä mahdollistaa kuoren vaihtamisen aina tilaisuuteen sopivaksi. Tilaa siis Huawei Ascend Y210 älypuhelimellesi tehokas suoja jonka lux-case.fi toimittaa kotiovellesi nopeasti ja mikä parasta, ilmaiseksi.

Huawei Ascend Y210 Kotelot

Kattavasta lux-case.fi kotelovalikoimasta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan kotelon. Valikoimastamme löytyy niin nahasta tai kankaasta valmistettuja perinteisiä koteloita että käytännöllisempiä lompakkomalleja sekä kantohihnallisia puhelinlaukkuja. Huawei Ascend Y210 kotelot suojaavat näyttöäsi tehokkaasti lialta ja naarmuilta silloin kun et sitä käytä. Standikannen saat taitettua puhelimesi taakse mikä tekee esimerkiksi videoiden katselusta huomattavasti miellyttävämpää kun voit itse säätää haluamasi katselukulman. Lux-case.fi verkkokaupan useiden vuosien kokemus puhelintarvikkeiden myymisestä ja toimittamisesta takaa vaivattoman tilaamisen.