Huawei Ascend P7 Mini

Huawei Ascend P7 Mini

Kotelot, kuoret ja tarvikkeet Huawei Ascend P7 Mini puhelimellesi. Tämä laite on kuin unelma kädessäsi. Sen tyylikäs elegantti muotoilu ja pyöreät reunat tekevät tästä puhelimesta ihanteellisen käyttää. Olemme koonneet tälle sivulle vain parhaat Huawei Ascend P7 Mini kuoret, kotelot ja tarvikkeet. Tarjontamme ei rajoitu pelkästään kuoriin ja koteloihin vaan valikoimastamme löytyy satoja huipputuotteita tälle ihastuttavalle puhelimelle, kuten käsivarsikotelot, kuulokkeet, näytönsuojakalvot, autolaturit ja muut autotarvikkeet. Myymme ainoastaan huipputuotteita, joilla teet Huawei Ascend P7 Mini puhelimestasi entistä paremman ja kestävämmän. Lux-case.fi verkkokauppa tarjoaa maksuttoman kotiinkuljetuksen kaikille tuotteille mihin tahansa Suomeen. Meillä on myös kotelot ja tarvikkeet Huawei Ascend P1, Huawei Ascend P2, Huawei Ascend P6 ja Huawei Ascend P7 älypuhelimelle.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Huawei Ascend P7 Mini Suojakuoret

Lux-case.fi sivustolta löydät markkinoiden parhaat Huawei Ascend P7 Mini suojakuoret. Meillä on Suomen suurin älypuhelinten suojakuori valikoima. Tarjoamamme suojakuoret Huawei Ascend P7 Mini puhelimeen ovat laadukkaita ja täydellisesti yhteensopivia älypuhelimesi kanssa. Jos haluat, että puhelimesi pysyy ehjänä ja naarmuuntumattomana mahdollisimman pitkään niin suosittelemme hankkimaan puhelimellesi suojakuoren. Suojakuoria on saatavilla eri materiaaleilla kuten, TPU, Silikoni, Metalli ja Muovi. TPU ja silikoni kuoret ovat pehmeämpiä kun taas metalli ja muovikuoret ovat kovempia. Oli materiaali mikä tahansa niin kuori antaa loistavan suojan puhelimellesi. Suojakuori ei kuitenkaan ole pelkästään sen materiaali, vaan myös sen värit ja kuviot. Meiltä löydät värejä ja kuvioita, kuten sininen, punainen, musta, violetti, leopardi kuvio, perhoskuvio, mosaiikki ja monia muita. Puhelimesi voi näyttää todella tyylikkäältä ja silti se on täysin turvassa naarmuilta ja kolhuilta. Emme myy roskaa, vaan kaikki myymälämme tuotteet istuvat puhelimeesi täydellisesti. Olemme toimineet alalla yli 10 vuotta ja lupaamme tuotteillemme 100% tyytyväisyystakuun. Lisäksi kaikki tuotteemme toimitetaan rahtivapaasti mihin päin Suomea tahansa. Jos tilaat arkipäivänä ennen klo. 18:00 niin tuotteesi postitetaan vielä samana päivänä. Katsele rauhassa lux-case.fi verkkokauppamme tarjontaa ja tee tilauksesi.

 

Huawei Ascend P7 Mini Kotelot, Laukut ja Pussit

Kotelo Huawei Ascend P7 Mini puhelimelle. Tämä puhelin on todella ohut ja siksi on tärkeää suojata se mahdollisimman hyvin. Kotelo istuu puhelimeesi täydellisesti antaen sille maksimaalisen suojan likaa, kolhuja ja naarmuja vastaan. Huawei Ascend P7 Mini nahkakotelo on saatavilla useilla eri ominaisuuksilla, kuten smart view ikkunalla. Smart View ikkuna mahdollistaa viestien ja ilmoitusten seuraamisen ja puheluihin vastaamisen, vaikka puhelimen kansi olisi kiinni. Useissa kotelo malleissamme on myös korttitaskut, joten sinun ei enää välttämättä tarvitse kantaa lompakkoa mukanasi, vaan voit pitää korttisi ja puhelimesi samassa paikassa. Kotelot kääntyvät myös erittäin näppärästi standiksi, joten voit asettaa puhelimesi tukevasti pöydälle kun katsot siitä esimerkiksi videoklippejä.  Jos kotelo ei ole sinun juttusi tai et halua puhelimeesi ylimääräistä niin laukut ja pussit ovat sinua varten. Laukku tai puhelinlompakko on erittäin tyylikäs tapa kantaa puhelinta mukanasi, lisäksi voit säilyttää niissä esimerkiksi rahaa ja korttejasi. Me autamme sinua löytämään parhaan tavan suojata Huawei Ascend P7 Mini älypuhelimesi. Kaikissa tuotteemme toimitetaan ilman postimaksuja mihin päin Suomea tahansa!

 

Huawei Ascend P7 Mini Lisätarvikkeet

Huawei Ascend P7 Mini lisätarvike valikoimamme on laaja. Tarjoamamme lisätarvikkeet Huawei Ascend P7 Mini älypuhelimeen ovat markkinoiden parasta laatua. Meiltä löydät autolaturit, ja muut autotarvikkeet, kaapelit, kuulokkeet ja paljon muuta. Jos haluat käydä salilla tai pyöräillä niin kaupastamme löytyy välineet siihenkin, esimerkiksi käsivarsikotelo tai pyöräteline on kätevä varuste pitää puhelin mukana urheillessasi. Mitä ikinä puhelimesi tarvitsee niin löydät sen lux-case.fi verkkokaupasta.