Huawei Ascend P2

Huawei Ascend P2

Huawei Ascend P2 Tarvikkeet – Tervetuloa selaamaan verkkokauppamme loistavaa puhelintarvike valikoimaa, joka pitää sisällään kaiken mitä saatat tarvita puhelimesi varusteluun ja suojakseen. Huawei Ascend P2 tarvikkeet on jaettu seuraaviin tuoteryhmiin: suojakuoret, kotelot, autotarvikkeet,autotelineet, autolaturit, laturit, lisätarvikkeet, kaapelit ja pyörätelineet. Kaikki valikoimassamme olevat tuotteet on testatusti korkealaatuisia. Suojakuorilla muutat puhelimesi massasta erottuvaksi kokonaisuudeksi ja kotelolla voit suojata sen kaikilta siihen kohdistuvilta iskuilta sekä lialta. Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa kaikille tilauksille ilmaisen kuljetuksen! Tutustu myös Huawei Ascend P1, Huawei Ascend P6 ja Huawei Ascend P7 tuote valikoimaamme.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Huawei Ascend P2 Tarvikkeet

 

Lux-Case.fi verkkokauppa tarjoaa täydellisen puhelintarvike valikoiman tälle uudelle älypuhelimelle. Puhelintarvikkeet pitävät sisällään tuotteita kaikkiin tarpeisiin. Ilmaisella kuljetuksella toimitettavat Huawei Ascend P2 tarvikkeet on testatusti korkealaatuisia ja yhteen sopivia kyseiselle älypuhelimelle. Tarvikkeet on jaettu viiteentoista kategoriaan, mistä sinun on helppo löytää ne. Puhelinpussit on erinomainen tapa suojata koko puhelimesi, osa puhelinpusseista on varustettu kanto hihnalla ja niitä voidaan kutsua pikemminkin puhelinlaukuiksi. Lisätarvikkeet valikoimamme pitää sisällään myös hauskoja vempaimia, esimerkkinä radio-ohjattava auto, jota voidaan ajella langattomasti kaikilla Android-laitteilla. Laturit ja autolaturit lukeutuvat niin sanottuihin hyötytarvikkeisiin, joita lux-Case:lla on tarjolla useita satoja. Laadukkaat kuulokkeet ja kaiuttimet on helppo ja edullinen tapa nostaa äänen toistosi uudelle tasolle. Autotarvikkeisiin lukeutuu autotelineet, autolaturit ja muut autoiluun liittyvät puhelin tarvikkeet. Standit ja telineet on myös nostaneet suosiotaan älypuhelinten näyttöjen kokojen kasvaessa. Korkealaatuiset näytön suojakalvot on helposti liimattavia malleja ja niiden suunnittelussa on otettu huomioon kaiuttimet, kamerat ja kaikki näytöllä olevat aukot, näin ollen et edes huomaa näytölläsi olevan kalvoa. Naarmut ja lika pysyvät loitolla näyttösi lasilta, säilyttäen sen uuden veroisena vuosien ajan.

 

Huawei Ascend P2 Kuoret

 

Suojakuoret valikoimamme on tunnetusti Suomen kattavin pitäen sisällään varmasti jokaisen omaan tyyliin sopivat kuoret. Kuorien asennus vie vain sekunteja, joten voit vaihtaa nittä aina kuin siltä tuntuu. Tilaisuksiin ja juhliin on hauskaa vaihdella vaikka asukokonaisuuksiin sopivia suojakuoria. Kaikki Huawei Ascend P2 kuoret on 100% mallikohtaisia ja ne on valmistettu mittatilaustyönä täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Silikonikuoret, kovakuoret, bumper suojakehykset ja tpu-muovistavalmistetut kuoret on materiaali vaihtoehtoja, joista voit valita tarpeisiisi parhaiten soveltuvat suojakuoret

 

Huawei Ascend P2 Kotelot

 

Kaikki valikoimamme kotelot on valmistettu käsityönä tarkasti Huawei Ascend P2 puhelimelle sopiviksi ja suurin osa niistä on varustettu älykkäällä kannella, joka voidaan taittaa tyylikkääksi jalustaksi puhelimellesi. Lux-Case.fi verkkokaupan Huawei Ascend P2 kotelot valikoina on yksi Suomen parhaista. Kotelot voit valita nahkakoteloista, kangaskoteloista, puhelinlaukuista tai suojataskuista. Käsivarsikotelot on urheilijoiden suosikki tuote, mikä ei tule yllätyksenä otettaessa huomioon niiden käytännöllisyys urheilusuoritusten aikana. Kirkkaan näytönkalvon ansiosta puhelin on käytettävissäsi myös silloin kun se on urheilukotelon sisällä. Kaikki ennen 18:00 ennen tehdyt tilaukset postitamme vielä saman arkipäivän aikana ilmaisella kuljetuksella.