Huawei Ascend P1

Huawei Ascend P1

Lux-Case tarjoaa Huawei Ascend P1 suojakuoret, kotelot, kännykkäpussit, näytön suojakalvot ja loistavan valikoiman tarvikkeita. Suojakuori valikoimastamme löydät mittatilaustyönä valmistetut kuoret istuvat täydellisesti Huawei Ascend P1 puhelimesi suojaksi. Tarvikevalikoimastamme löydät laajan valikoiman autotarvikkeita, kuulokkeita, latureita, kaapeleita ja paljon muuta tarpeellisia tuotteita helpottamaan puhelimesi käyttöä. Muistathan myös suojata näyttösi naarmuja ja likaa vastaan näytön suojakalvoillamme. Tarjoamme tuotteillemme ilmaiset kuljetukset koko Suomeen. Katso myös Huawei Ascend P2, Huawei Ascend P6 ja Huawei Ascend P7 tuotteemme.

 

posti

Ilmainen Kuljetus

✔ Ilmainen toimitus

✔ Päivittäiset toimitukset

paytrail

Paytrail

✔ Suomen verkkomaksut

✔ 30 Päivän palautusoikeus

 

support

Asiakastyytyväisyys

✔ 100% Tyytyväisyystakuu

Huawei Ascend P1

Kiinalainen Huawei esitteli tammikuussa 2012 heidän silloisen lippulaiva mallinsa Huawei Ascend P1. Huawei Ascend P1 älypuhelin tarjoaa loistavan suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun, joka vastaa lähes markkinoiden huippu malleja kaiken muun paitsi hintansa puolesta. Puhelinta myytiin Suomessa, jopa alle 220€ hintaan. Puhelimen sirojen kuorten sisällä sykkii 1.5 gigahertsinen Cortex A9 tuplaydinprosessori, jonka apuna on riittävä yhden gigatavun RAM-muisti. Kyseinen suoritin pyörittää täydellisesti puhelimen Android 4.0 käyttöjärjestelmää ja sen kaikkia sovelluksia. Kamera on sijoitettu takakannen yläosan keskelle, kameran linssi nousee hieman ylös muusta kuoresta tehden sen herkemmin vaurioituvaksi. Huawei Ascend P1 puhelimessa on LED-salamalla, automaattitarkennuksella, HDR-ominaisuudella ja 1080p videotallenuksella oleva 8 megapikselin tarkkuinen kamera. Puhelimen perus ominaisuuksiin kuuluu myös FM-radio, GPS, musiikki & videosoitin ja paljon muuta. Näyttö on 4,3 tuumainen kapasitiivinen Super AMOLED kosketusnäyttö, 540 x 960 pikselin tarkkuudella. Näyttö on suojattu kestävällä Corning Gorilla lasilla. Nämä kaikki sisuskalut on saatu mahtumaan hienosti Huawei Ascend P1 pieniin kuoriin, jotka ovat fyysisiltä mitoiltaan: korkeutta 127,4 mm, leveyttä 64,8 mm, paksuus uskomattoman ohut 77mm ja painoa on vain 110 grammaa. Litium-ioni 1670mAh akku vastaa puhelimen pitkästä käyttöajasta.

Tarvikkeet

Huawei Ascend P1 on puhelin jolle useimmista Suomen kaupoista et löydä yhtään ainutta suojakuorta ja lisätarvike valikoimakin on todella heikko. Meillä Lux-Case.fi verkkokaupan valikoimassa on satoja Huawei Ascend P1 lisätarvikkeita. Huawei Ascend P1 suojakuori valikoimamme kattaa suojakuoret useissa väreissä. Suojakuoret istuvat täydellisesti puhelimellesi, sillä ne on valmistettu tarkoin Huawei Ascend P1 mittojen mukaisiksi. Kuoret suojaavat samalla myös kuoresta ylös kohoavan kameran. Näytön suojakalvo ja suojakuori on erinomainen yhdistelmä puhelimesi suojaksi. Nahkataskut ja suojapussit suojaavat puhelintasi naarmuuntumiselta ja kolhuilta, esimerkiksi sitä käsilaukussa tai taskussa kuljetettaessa. Tietysti tarjolla on myös kymmeniä Huawei Ascend P1 autotelineitä ja autolatureita helpoittamaan jokapäiväistä autoiluasi. Tarkastele loistavaa valikoimaamme helposti 15 kategorian avulla ja valitse omat tuotteesi. Tilaa jo tänään ja saat ilmaiset kuljetukset kaikille tuotteille koko Suomeen.